Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thom!
veterán
Úgy veszem észre hogy az automatikus fényerő szabályzás még mindig nem működik a kínai gyártónak ezen készüléken megfelelően.
-
Thom!
veterán
Google Photosban csak a telefonon jelennek a fényképek, a neten a felhőben nem?
-
eron009
tag
Köszi a segítséget, sikerült letiltani a fölös appokat.
Még egy kérdés, melyik a legjobban működő gcam? Hol lehet letölteni? -
Thom!
veterán
MGC_6.2.030_MI9SE_V4_plus2
Hogy lehet 2* zoomra váltani?
Extra széles látószöggel sajnos torzít a kamera. -
ot93
senior tag
Elmondaná valaki, hogy mi értelme a beépített alap 12mp-nek? És hogy csak ott van AI
Mert mindenhol ezt látom ajánlva, de nem látom, hogy jobb lenne, mintha pl. 48mp-ben készülne a fotó[ Szerkesztve ]
CRF300L
-
vince
őstag
-
Thom!
veterán
Beléptem a klubba.
Pazar a teló, de sokat nem tudok mondani egyelőre. -
mályva
aktív tag
Gyári zene lejátszót senki nem használ ami rajta van?
Mivel jobb egy poweramp vagy az áruházból leszedett zene lejátszó?Mi a különbség a kettő között?
Megbízhatóságom: 223 pozitív ૮ ˘ﻌ˘ ა
-
Kobe
veterán
Mi 9 SE képernyőjén a kb kétharmada mögött milyen alkatrész lehet?
Tegnap visszakaptam a telot szervizbol, letudtak egy sima szoftverfrissitessel persze, a hiba viszont azóta is elojon, nem mindig, de valami proof kéne hogy tényleg van a teloval valami
Amit észrevettem hogy bizonyos idő után az erintokepernyo kb kétharmadánal felül "keletkezik" egy kB 2 centi széles csík ahol összevissza érzékel a kepernyo, ezt erintokepernyo tesztet alkalmazasokban is lehet ilyenkor latni
Viszont van amikor még teljesen helyreall ugyanez a zóna, és jól érzékel. Ezért gondoltam hogy terhelés vagy tulnelegedes hatására lehet valami vele, csak jó lenne rajonni hogyan lehet kimutatni tenylegesen -
LilProphet90
senior tag
válasz eron009 #3784 üzenetére
Szerintem az appok törölhetők, PEEL-en csodálkoztam, hogy van, mert független a gyári távirányítótól és az ikonját se láttam.
Google appok mind tilthatók beállításokban vagy Play Store-ból.
Gyári Témák nálunk nem megy, van buhera módszer, de 1 órán belül mindig visszaállt a gyári. Azt hiszem Theme Swap nevű appal lehetett kivitelezni, fenn van Play-en. Widget-ben nem vagyok biztos, de gyakori, hogy csak a saját indítóval működik.
[ Szerkesztve ]
Zenei alapok, remixek: http://www.reverbnation.com/lilprophetmusic
-
eron009
tag
Sziasztok
Egy nagyobb adag segítséget szeretnék kérni, friss Mi9 SE telefon kapcsán.
Az alábbi appokból melyek azok amik a telefon működéséhez fölöslegesek, törölhetők?
-Mi Credit
-Mi Roaming
-MIUI Fórum
-PEEL Mi remote
Ezeket csak az alkalmazásválasztóban látom, de feltelepítve nemtalálom őket.
Illetve a Google apjait, (Gmail, Könyvek, filmek zene...) lehet valahogy törölni? Vagy legalább letiltani?
Témákat honnan lehet letölteni?
Az always on kijelző fényerején lehet csökkenteni?
A miui launcher-en elérhető óra+időjárás widgetet valahogy elő lehet hozni Nova launcherben?
Köszi a segítséget előre is -
TripleB
senior tag
-
Icetee
aktív tag
És Te gondolkodtál hogy gariban visszaküldöd?
Én még azért "nem merem", mert a hiba nem állandó csak random jön elő. És ha nem tudják produkálni nekik, akkor nem fognak vele semmit csinálni, max rátolnak egy új SW-t. Nem hiszem hogy látatlanba kicserélnének bármi alkatrészt...
Így hogy külföldön javítják szerintem kb 2 hétig nélkülözni kell a telefont. -
TripleB
senior tag
Sziasztok!
Kinek melyik Gcam verzió vált be?
Minap próbáltam egy panorámaképet készíteni , de kb 1 óra feldolgozási idő múlva sem történt semmi, így feladtam és elállítottam a folyamatot. Egy régebbi verziónál szaggatott a kép, miközben fordítottam a telefont, az újraindítás sem oldotta meg( az app-ot és a telefont is újraindítottam. )"Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"
-
gallimi
tag
Sziasztok! Mi a véleményetek a Firstphone-ról? Elég jó árak vannak, érdemes onnét rendelni, vagy esetleg máshonnan? Mennyire megbízható? köszi
-
Icetee
aktív tag
Volt valakinek kamera hiba a telefonján?
Párom telefonja (Lurdy vásárlás) mostanában sokszor csinálja, hogy kamera indításnál lefagy... Bejön a kamera app, de fekete a kép, nem enged semmit csinálni és egy idő után kiírja, hogy kamera hiba. Újraindítod és ugyan ez. Aztán egyszer csak jó lesz és utána egy darabig nincs baj vele. -
net91
senior tag
válasz hroberto #3764 üzenetére
Köszönöm a választ.
Időközben én is rájöttem. A probléma az volt, hogy hiába kapcsoltam ki a tükrözést, nem változott semmi.
Ekkor próbaként újraindítottam a készüléket és az újraindítás után lépett érvénybe az új beállítás.Az élet egy rövid utazás, éld meg. Emlékeket gyűjts, ne anyagiakat.
-
net91
senior tag
Az mitől lehet, hogy a telefonnal készített fényképen a szöveg tükörképe jelent meg (előlapi kamerával készített képnél)?
szerk.: Gcam-al készített képnél
[ Szerkesztve ]
Az élet egy rövid utazás, éld meg. Emlékeket gyűjts, ne anyagiakat.
-
Thom!
veterán
Gcamból ki melyik verziót használja ahol normálisan működik mind a három kamera?
-
balu1977
senior tag
Remélem felhagynak vele és vissza rakják a hátlapra. Reklámfogásnak jó volt a kijelzőbe épiteni,de valójában vissza lépés volt. Szerintem.
-
sxxorp
őstag
Ah, lejárt: Porig ->Pedig.
Egy kis promo: a korábban hasonló indulatokat kiváló e-mail-app kérdésben a többünk által ajánlott Outlook második nekifutásra elvesztette régi fényét... - végre!
Az előző frissítésnél csak ott volt a changelog-ban (a legvégére odapöttyintették, hogy adagolják), most már a mi telefonunkon is megy a Dark Mode. Nekem nem jött be azonnal, frissítés után kellett egy cache-törlés, és egy force close, de utána ott volt a Settings/Preferences/Theme alatt.
Végre nincs több vakítóan sápadt e-mail -
sxxorp
őstag
válasz Styleair #3746 üzenetére
Porig már azon gondolkodtam, de lehet azt vallásos hitből is tolni Lehet, hogy nem vetted észre, de 1) az eredeti kérdés rendeződött: a hithű Spotify-, és tisztességgel fogyasztó seregek most vesztettek egy csatát, de a háború nyerhető!
2) Örülök, hogy Neked nem releváns annak a pontos kérdése, akinek válaszolsz... 3) Jópárszor leírtam, hogy PC-n évek óta elégedetten használom, de "A Spotify nekem jó, neked nem."...Biztos, hogy annyira nem értünk egyet, és biztos, hogy figyelsz rám?
Hagyjuk, inkább örömteli, hogy ennyire nincs más probléma a telefonnal. -
Styleair
aktív tag
Nem promózok semmit, mert nem fizetnek érte. Csak azt írtam le én miket használok. És azért mobil tapasztalatot, mert azzal rendelkezem. Ráadásul az volt az eredeti kérdés, hogy MI 9 SE-n ki milyen zenelejátszót használ?
Nem releváns, hogy PC-n mi, hogy működik.
Attól, hogy nem értünk egyet még figyelek rád. Egyébként nem akarlak meggyőzni se téged, se mást.
A Spotify nekem jó, neked nem.
Nyugtázom amit írsz, "nem tud többet".Xiaomi 14 / ex Xiaomi Mi 9 SE
-
sxxorp
őstag
válasz bunnyhu #3742 üzenetére
Még magasabb is valamivel, mint egy átlag tepsi, és szerintem már aránytalanul hosszúkás. Valószínűleg az árcédula sem fog tetszeni.
Styleair: inkább hagyjuk, remélem nem minden Spotify-fan-re érvényes, hogy nem figyel a másikra. Az OK, hogy megint nem privát, de nem érted, hogy évek óta használom a Spotify-t PC-n, nem egy totális Spotify promo kell, kaptunk már eleget, és a kérdésem az, hogy van-e bármi releváns előnye az előfizetésnek az ingyenessel szemben PC-n?! Amit mondtál mindent meg tudok csinálni, mobil nem érdekel. Privátban.
[ Szerkesztve ]
-
bunnyhu
senior tag
Egész jó kihívónak tűnik az új xperia 5 ... mértileg okés, még keskenyebb is mint az SE persze jó magas. És nincs lebutítva a 3 obiból kettő. Az nem világos, hogy hol az ujjlenyomat olvasó, mert van benne de nyomát se látni, ha meg kijelzőben van miért nem villognak vele.
-
Sinu
senior tag
Gondolom mind felnőtt emberek vagytok, és jól tudjátok, hogy másnak nem biztos hogy az általatok preferált a megfelelő, legyen az On vagy Offline zene, iOS vagy Droid, Mercedes - BMW. Ha mindenképpen győzködni akarjátok egymást akkor azt meg tessék szíves privátban tenni. No offense.
egyenlőre ≠ egyelőre
-
Styleair
aktív tag
Például az általad összerakott/válogatott zenéket/zenei listákat megoszthatnád akár velem is, vagy ha publikus, akkor bárki élvezhetne/meghallgathatná, egy gombnyomással, letöltés nélkül.
Már leírták előttem is, de új telefon, vagy újra telepítés esetén minden megvan rögtön, csak be kell lépjek az accountomba.
Ha akarom bárimt hallgathatok offline is. Azaz nem kell mindig netfogyáson aggódni.
Ha hallgatom egy eszközön, simán ugyanonnan folytathatom egy másik eszközön is, vagy a másik lejátszót vezérelhetem a nálam lévő eszközről is.
Olyan zenéket ajánl ismertet meg velem, ami az érdeklődésemnek megfelel, van hogy régebbi, de lemaradtam róla, vagy akár új.Azért nem írtam privátban, mert lehet mást is érdekel. Telefonon használom (kettőn), meg tévén. PC-n mostanában nem.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 / ex Xiaomi Mi 9 SE
-
sxxorp
őstag
Mivel állandóan ismételgetted a mondanivalódat is, nehéz volt nem gyáva (értsd: nem egyenesen vállalt) célozgatásnak venni. Ugyanennek a kettes számú lépése volt, hogy erőltetted a véleményed, meg a Spotify-t és onnantól már egy kollektívan lenézett, személyeskedő módon definiált 'magyaros' horda tagjává avanzsált, aki veled nem értett egyet.
Te egyhuzamban többet személyeskedtél itt hozzászólásaid arányában, mint én De csak ki lehetett ugrasztani a nyulat a bokorból, és lassan felvállalod alsóbbrendű magyaros véleményedet a másikról. Csak annyira szerettem volna rámutatni, miután a vita tárgyában helyretettelek (és én nem erőszakoltam rád, hogy mit csinálj, csak kiálltam, azért, hogy hadd tegyek már úgy, ahogy szeretnék), hogy hiába képzeled, senkinél nem vagy különb, önigazolsz, személyeskedsz, vádaskodsz bőven, mint egy igazi, jó 'magyar', ha már ez neked szitokszó
Styleair: kérlek írd meg privátban milyen lényeges elemmel tud többet az előfizetéses Spotify az ingyenesnél desktop-on?
Balu1977: NE! Megvetted?! Remélem warez, míg év vége felé pár 100Ft lesz! Megkerestem: 2013.XII.3-án vettem 225Ft-ért - egyébként hosszú évek után idén volt egy komoly verzióváltás, tartottam tőle, de jól sikerült.
LilProphet: észre sem vettem, behalok, zen -
Styleair
aktív tag
Nem ez volt a szándékom, mikor Spotify javasoltam. 😃
A piac eldönti, hogy mire van szükség.
Jelenleg a Spotifyra van, s már akkor is volt, mikor én is csak offline hallgattam zenét. Azt ne állítsuk már, hogy előfizetés nélkül ugyanazokat a funkciókat tudja, mint előfizetéssel!
Egy csomó előnnyel, kényelmi funkcióval tud többet, s olyat is tud, amit offline cuccok nem feltétlenül.
Van akinek bejön, van akinek nem. Kár ezen rugózni.
Ezt a hangminőség dolgot viszont szét kellene választani.
Nem mindegy hol hallgatsz zenét. Ha otthon, akkor lehet vájtfülezni (én nem vagyok az) megfelelő eszközön, megfelelő minőségű formátumban.
Abból indultunk ki, hogy telefonról hallgatjuk a zenét.
Én telefonról hallgatom:
- autóban,
- otthon hifiről,
- munkában egy JBL GO-ról
- egyéb esetekben bt fülesről, vagy vezetékesről ritkán
Ezekben a környezetekben így, hogy a zene forrása mindig a telefon, kár vájtfüles minőséget keresni, szerintem.
Szóval aki akarja kipróbálja, aki nem, az nem, s marad a bevált offline megoldásánál. 😉Xiaomi 14 / ex Xiaomi Mi 9 SE
-
Kobe
veterán
Csak megjegyzeskepp: 2x, vagy talan 3x is leirtam, hogy senki ne vegye magara az iromany egyik reszet sem, akinek nem inge.
Ezt a mondatot - hiaba jeleztem tobbszor is - valahogy nem sikerult abszolvalni, mert lathatoan magadra vetted.
Ugyanennek a kettes szamu lepese / hozomanya az ebbol fakado szemelyeskedes.
Nem ez volt az elso hszed amiben feleslegesen szemelyeskedtel.Na, ha kivancsi voltal egy jo peldara arra amit irtam, na ez perfekt: tipik magyar hozzaallas / vitakeszseg, besertodni azon ami nem is az egyennek lett cimezve, es utana szwmelyeskedessel visszavagdalkozni (arra a temara, ami egyebkent full vagy joreszt irrelevans az egyenre)
-
sxxorp
őstag
válasz balu1977 #3729 üzenetére
Valahogy finoman akartam beleszőni, hogy itt még csak nem is ezekről a jó öreg kalózreflexekről van szó, hanem ha a Spotify legálisan használható gyakorlatilag korlátozás nélkül ingyen desktop-on, akkor azért hülye, aki fizet.
Csak mobilon kell pár percet fordítani a számomra minden szempontból előnyösebb offline megoldásra, ráadásul ha olyan nyomorék fapados a Spotify hangszínszabályzása, mint desktopon (=nincs), ahol a kimenő HiFi-n oldom meg, akkor a MEGVETT PowerAmp többször körberöhögi hangélményre
Tényleg miattad van az egész, mi lesz a megoldás? -
balu1977
senior tag
Az én magyar mentalitásom ennyi: amit letudok tölteni ingyen a netről azért miért fizessek? Filmért amit nem a moziban fizetek, zenéért, softwerért pénzt nem adok. Ez elvi kérdés.
-
sxxorp
őstag
Ezzel most azt akarod állítani, hogy ez is egy ungarische vita, vagy csak filozofálsz? Elhiszem, de szerintem kiveheted a 'magyar' általánosítást, és behelyettesítheted az öncentrikus, egoista szóval. Egy egoista például nem néz a tükörbe, hogy ő is masszívan önigazol, ahogy te is teszed. Meghallgattalak, és tételesen cáfoltam meg az érveidet, amennyire lehet objektívan, különös tekintettel arra, hogy más a helyzetünk, preferenciáink (neked kis plusz a meglévőhöz, nekem előzmény nélküli extra bonyolítás)
Elmondtam, hogy a termék nem szar, megelégedetten használom a teljes szolgáltatást desktopon. Te azzal igazolod magad, hogy azt állítod korlátozott, szerintem hamisan. Azon én is csodálkozom, hogy ingyen, mobilon jól bekorlátozták, ha az érdekelne, meggondolnám az előfizetést. De nekem felesleges, sőt kerülendő a streaming, mobilon nem jön be, amint mobilnetre térünk át, a legtöbb telefon amúgy is karcsú üzemideje drasztikus ütést kap.
És mikor cáfoltam, hogy 1) az én helyzetemre nem igaz az önigazolásod, (nem vagyunk hatan közeli családtagok, nincs közös telszámla-> extra vacakolás lenne), 2) az az önigazolás sem igaz, hogy bármi Spotify-ból kimaradnék az ingyenes asztalin (nem láttam még kiszürkített bármit, lehet, hogy meiatt fizetsz elő?), viszont 3) mobilon a streaming-jelleg miatt ingyen sem használnám, jött még 4) extra önigazolásként az egyéb káros szenvedélyre történő utalgatás, ami mellé ment.
Annyira nem emelkedsz ki az ungarische tömegből, amit kissé lekezelően jellemeztél, maximum példás nyugatias fogyasztóként egy szolgáltatás pedáns fizetése érdekében önigazolsz masszívan Tavaly nekem ért volna egy ilyen szolgáltatás 5-6000Ft-ot, idén gyengébb a felhozatal kb. 2000Ft-ot mondanék, ennyi. Viszont lehet, hogy te a tegnap 24000Ft-ért vásárolt Abus U-lakatom önigazolnád ki a bevásárlókosaradból -
Kobe
veterán
En alapvetoen a magyar mentalitasra gondoltam. Illetve a magyarok altalanos vitakeszsegere, meglatasaira, toleranciaszintjere. Ezert irtam, hogy akinek nem inge, ne vegye magara. (magyarok nagytobbsegenek valahogy megis sikerul, elore jelzes ellenere is )
Ezt ujfent leirnam, kihangsulyoznan.Alapvetoen nekem a vita folyamata az erdekes, orommel szemlelem mindig, hogy nagyon sok esetben ugy zajlik, van egy termek, szolgaltatas, ami tud X, Y, Z, Q featuret es van mondjuk T havidija, vagy egyszeri koltsege.
Ezekrol diskuralvan (magyarokkal legalabbis, 90% feletti aranyban) az jon ki, hogy a termek/szolgaltatas onmagaban SZAR, vagy a masik user a hulye, mert o kulonben is csak a Q featuret hasznalja, X, Y, Z-re amugy sincs szuksege, no de ha szuksege lenne ra, a termek maga akkor is SZAR maradna, hiszen ott van T egysegkoltsege. Aztan ha ez sem hozza az elegendo merteku onigazolast, jonnek a kulso indokok, hogy az eredeti besoroladunk fenntarthadsuk: infrastrukturara hivatkozas (nincs eleg mobilnet, pl), "amugy sem 320as flac ban streamel" , stb.Opciokent az az alternativa, hogy vannak (nem is kevesen) akiknek a szolgaltatasokra egyben szuksege van, kihasznaljak, a koltseget ehhez merten vallalja is es elfogadhatonak tartja, es meg az egyeb adottsagok is mind rendelkezesre allnak, na olyan ember nincs legalabbis valahogy magyaroknal ez a tebyszeruseg a kelletenel tobbszor juttatja critical error-ra a fejbeni gepezetet
PS: spotify helyere tetszolegesen behelyettesitheto barmilyen termek, szolgaltatas. Garantalom az ungarise vita lefolyasanak menete min. 80%ban ugyanolyan lesz -
sxxorp
őstag
Minden OK? Mit nem lehet, milyen káka? Önmagában kell megvizsgálni egy költségtételt, megéri-e azért, amit ad, vagy nem. Így is rengeteg számla, adminisztráció van az életemben, sokkal több, mint szeretném. Figyeltem, nem tudtál meggyőzni, főleg számomra plusz bonyodalmat hozó, vagy valótlan érvekkel. Nekem fasorban sincs, nem éri meg, és mintha nem lenne fogalmad, hogy az ingyenes desktop Spotify-on egyelőre lényeges korlátozás nincs, ezért próbálsz rajta csomót keresni.
Ezután jön a relativizálás, a többi kiadáshoz képesti ügyeskedés... Lehet, hogy egy aszkéta szent vagy, de pont egy elég minimalista embernek próbálsz célozgatni: 1) nyári alkoholfogyasztásom pár doboz Lidl-ös Radlerben merült ki, 2) pár évtizede elszívtam életem egyetlen szál cigijét (szintén nem éri meg, alig hatott, káros, de jó drága), 3) néhány kósza capuccino-n kívül, amiben lehetőleg 95% legyen a hab, életemben nem ittam kávét, 4) bevallom akcióban megvettem a Star Trader's Frontiers-t + 1-2 játékot mobilra, támogatandó a fejlesztőket, de Xbox 360-ra sokalltam a brutális árakat, megokosodott 5) autót pazarlási, és környezetvédelmi okok miatt nem tartok, de mivel ősztől többet kell közlekednem Budapesten beruháztam az eddigi kerékpár helyett egy használt e-bike-ba, 6) tavalytól nincs lakáshitelem sem, de szerencsére még utolsó havi forint kamattámogatott volt a deviza-korszak előtt. 7) Komm.: céges flottában vagyok havi 3800-ért korlátlan hívás&2GB net, nincs TV előfizetésem, csak internet 2400Ft/hó (<8€ ).
8) Az Mi9SE egy kicsit egy totál használható telefonra szánt összegnél többe került, de bocsásd meg, eléggé leszűkült a relatíve kompakt jó ár/érték arányú telefonok köre.
Átnézhetjük a te költségvetésed racionalitását is, de inkább tegyük privátban, mert ez már nem hogy Vince ajánlott topikjában, de lassan az egész oldalhoz képest OFF.[ Szerkesztve ]
-
Kobe
veterán
En csak azt nem szeretem amikor az ember a kakan is csomot keres, mondvan azt es ugy nem lehet
Nem, siman lehet, es feleannyi macera sem, mint amennyit belelatnak.
Akinek nem inge, ne vegye magara, de foleg akkor a legjobbak ezek a kifogasok, amikor olyan ember jon a havi 8 euroval aki havi 40-50ezret kolt dohanyra, alkoholra, egyeb karosabb szenvedelyre.... -
vince
őstag
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
sxxorp
őstag
Hm, akkor te tényleg így csinálod... Nincs közös mobilflottánk, megőrülnék, ha csak ezzel kellene pepecselni (bármit hozzáadni, főleg külön, főleg kis összeggel = macera), vagy máris 8€ a vége, ami mondható kis tételnek, de több, mint amit az internetért fizetek.
Ingyen használom a kényelmi funkciókat desktop-on, köztük azt, hogy értesítést kapok a tárolt kedvenceim újdonságairól. Sem a vadonatúj, sem egyéb albumokon soha nem találkoztam kiszürkített, inaktív számmal/ albummal a jópár év alatt. De lehet, hogy azért, mert nem is Despacito-kalibert hallgatok, a kisebb részt kitevő friss zenéket illetően a neoklasszikusokat (Nils Frahm, Jon Hopkins, Ólafur Arnalds sb.), szofisztikáltabb elektronikát (Rival Consoles, The Chemical Brothers, stb.), progresszív rock-ot (Dream Theater), ambientet nem tartják túl tömeges, korlátozandó árunak Ehelyett zenei kiadásaimat koncertélményekre fókuszálom: februárban annyira tetszett a Müpában Nils Frahm koncertje, hogy a másnapira is vettem olyantól, aki végül nem tudott elmenni, vagy októberben ott volt az Arnalds-koncert.
De szerintem túlbeszéltük. Desktop-on ingyenes mégcsak nem is app-os, csak böngészős verzióban sem tapasztaltam soha semmilyen korlátozást sem elérhető, sem a lejátszható számokban, sorrendjükben, de reklámot sem láttam még. Mobilon nekem 10-12 cserélődő offline album a Poweramp sokkal jobb lejátszási élményével, páromnak a Newpipe-ot tettem fel, szeret a youtube-on vadászni, így le is töltheti, háttérben/kikapcsolt képernyővel lejátszhatja, a minőség kevésbé érdekli Ha bármi változik, alakulhat úgy, hogy megéri, egyelőre nem. -
espista
senior tag
Nekem is összejött az utóbbi 25-30 évben néhány gigányi nagylemez. Emlékszem, hogy abban az időben még 1 óra volt a cd-t begrabbelni, megy egy éjszaka betömöríteni 128 kbps-ben.
Romani ite domum!
-
bunnyhu
senior tag
Nekem van lassan 8 gigás mp3 gyűjteményem, az szól random play az autóban, számítógépen. Telón csak ha úgy kell ritkán utazni hogy nem az autómmal. Használtam spotify-t de csomó zeném hiányzott róla, ugye vagy adja az előadó vagy nem. Felfedezgetni valóban jó, de én szeretem a saját zenéimet a 70-00 évek közötti időszakból, az meg ugye nem nagyon változik már A mostaniakból meg annyira kevés a számomra hallgatható, hogy az már számítási hiba. Nálam amúgy VLC.
-
Kobe
veterán
Ha a 8 eurot leosztom 6tal, de, az 1.35 eurora jon ki fejenkent. A csaladi csomagban neg 6 profilt lehet kezben tartani.
Mivel a teljes csalad mobilelofizetese is 1 flottaban van, amit en fizetek es a vegen szetdobjuk, igy havonta mindenki utal egyet. Ahhoz hozzacsapni a +400-500 forintot sem osszegben, sem maceraban nem egy nagy wasistdas.
De mint irtam, a streamingnek nem csak az ara a lenyege, ettol sokkal tobb kenyelmi funkcio van benne.
A spotify standardban pedig igen, van korlatozas: bizonyos albumoknal, foleg az ujabbaknal nem teszi elerhetove rajta az osszes szamot, csak egy reszet. Amik nem elerhetok azok az album szamlistajaban szurkevel inaktivan jelennek meg -
sxxorp
őstag
1) Hogy gondoltad? Biztos, hogy nem 1,3 euro fejenként, vagy beszeded mindenkitől? Mi pl. ketten vagyunk, biztos, hogy nem vacakolnék a többiekkel ezen, nekem 8 euro lenne. Nem cigizek egyébként remek értékesítési módszer (csak napi egy kávé ára... de nem is kávézok), csak a sok ilyen összeadódik. Évente 2-3 engem igazán érdeklő albumért nem éri meg.
2) Semmilyen trükk nincs. Amúgyis Ublock-ot használok 1-2 honlap kivételével mindenütt. Fogalmam sincs miről beszélsz: 70%? Minden számot meghallgathatok a https://open.spotify.com/browse/featured [link] -en, és semmilyen sorrendi, időbeli korlátozás, várakozás, reklám nincs. Mobilra meg tényleg elég 10-12 album, ezeket simán rátöltöm.
3) továbbra is OFF[ Szerkesztve ]
-
gery2123
őstag
Teljesen egyetértek! Én mondjuk Spotify váltottam play music-ra, amikor elérhető lett itthon a youtube prémium. Családi csomagban 2790 simán megéri, reklám mentes youtube, zene. Ennyit fizettem a Spotify családi csomagért is.
Ha valakinek nincs korlátlan net, akkor is csak otthon letölti és megy.
Persze kinek mi...-- PSN_ID: GerY2123
-
Kobe
veterán
Havi 1.3 eurora jon ki felhasznalonkent a 6 szemelyes csomag,. Es siman ossze lehet vadaszni 6 embert a csaladba ilyenre. Ez egy doboz cigi harmada, kereso felnott emberek ne szakadjabak mar bele
Lehet vele trukkozni meg adblock, de a free ben a szamok 70%at engedi csak egy albumrol hallgatni, par szam mindig zarolva van. A premiumban ezert is fizetsz tobbek kozott -
sxxorp
őstag
Mindezt megkapom ingyen a desktop webes Spotify-on, Hi-Fi-re rákötve. Ublock-kal nincs reklám, nincs semmi korlátozás, kapom az értesítést az új zenékről, javaslatokról. 10 éve még lehet, hogy érdekelt volna annyira (sőt korábban elég sok eredeti CD-m volt akár 5000Ft-ért), most már nem hallgatok annyi zenét, hogy megérje bármennyi állandó havidíjat fizetni ezért, főleg csak mobilra, és bebetonozva magam valahova. Mobilon bőven elég egy szűkebb offline válogatás számomra a sokkal jobb Poweramp lejátszóval, sokszor flac formátumban, jobb minőségben.
-
balu1977
senior tag
válasz LilProphet90 #3713 üzenetére
Ezen össze veszni nem fogunk. Nektek megfelelő a spotify, nekem nem.
-
LilProphet90
senior tag
Bizony, jó cucc. Hetente kapsz két új lejátszási listát, egyik az általad hallgatott előadók új dalaival, másik pedig a stílusodhoz kapcsolódó egyéni válogatásoddal. Sok új zenét lehet felfedezni, havi 500 Ft-ot szerintem senki nem sajnál rá családi csomagbanban, ha egy kicsit is szereti a zenét. Ennek ellenére Poweramp és pár zene van fenn nekem is. Nálatok nem kapcsol fel random a kijelző, miközben megy a Spotify?
Amúgy a pár poszttal ezelőtti microlagos gondom valsz pont az Adguard miatt volt, már le is töröltem, mert sokszor behalt tőle a net percekre.
Zenei alapok, remixek: http://www.reverbnation.com/lilprophetmusic
-
Kobe
veterán
válasz balu1977 #3709 üzenetére
nem ment át a spotify / streaming lényege. Egyrészt a teló magától nem fog neked stílus, előadó, stb alapján hasonló random számokat, albumokat felajánlani, a streamer igen. Így megismersz egy csomó zenét amit magadtól nem torrenteztél volna le, vgy életedben nem hallottál róla.
Másrészt mivel cloud tárolja a profilod, ha behal a gép, vagy éppen átköltöznél másik gépre, telót cserélsz stb, nem kell megint mindent ctrl c ctrl v bogarászni a mappákkal, ott van minden rendszerezve.
Amikor 3-4ezerér adnak korlátlan net korlátlan hívás csomagokat, én bevallom nem látom, mi értelme van többet torrent / dc / ctrl c ctrl v, mapparendezgetés stb-t játszani. Ha kiszámolom, mennyi az a 4-5 euró havonta, gyanítom a legtöbb embernél több mint az 'oldschoolkodásra' eltöltött idő reálértéke
Kicsit olyan ez mint a svájci nyugdíjas, aki megveszi a nissan gtr-t, hogy a sarki boltba járjon vele[ Szerkesztve ]
-
-
Styleair
aktív tag
válasz balu1977 #3697 üzenetére
Nem. Próbálod, ha bejön átállsz.
Én is sokáig letöltött zenéket hallgattam, aztán egyszer csak kipróbáltam az ingyenes korlátozott verziót, majd a teljest is lehetett ingyen promóciós időszakban.
Most már csak a teljest használom.
Itt is lehet letölteni, s akkor offline is tudsz hallgatni, s akkor nem kell streamelni. Mindent tök egyszerűen.
Havi 5 EUR, családi 8 EUR (6 account).Xiaomi 14 / ex Xiaomi Mi 9 SE
-
novinyul
veterán
válasz derizsombi #3704 üzenetére
Na annak semmi köze nem lesz a hivatalos Xiaomi bolthoz! A hivatalos bolt marad a Lurdy házban! Az Arénában kínai csávók nyitnak boltot, nagyjából mindenhonnan beszerezve az árút. Gondolom így is megéri majd ott vásárolni
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
xerdan
friss újonc
Hali!
Olyan kérdésem lenne, hogy most szeretnék új Mi 9 SE telefont. Érdekelne, hogy tudtátok megbízható forrásból megvásárolni? Köszi, válaszotokat várom! -
Dr.NX
addikt
Én egy átmeneti kor gyermeke vagyok:
Pi Music Player
Helyi és YouTube zenéket is lejátszik.Elfogadom a sütiket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest