- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
stigma
addikt
Hi, leírás alapján próbáld meg a PE plus-t vagy az általam ajánlottakat.
Sok mindenkinek a Parandroid nem jön be de nekem annó a v2 bejött nagyon, azért mertem most is a v4-et feltenni.
Én Chrome-ot elengedtem, mert elég sokat böngészek, nekem kb 1 óra plusz időt adott ha Operara váltottam.döcögés nálam nem szokott lenni ilyen hamar , max pár hét után.
A döcögést a ,,dc dimming" vagy micsoda is okozhatja, de a fórumba szokták írni mit kapcsolj ki. -
stigma
addikt
MIUI után nekem felüdülés volt, mert szeretema stock romot.
Én PE Plus-t szoktam feltenni, segédet ahogy tudom kikapcsolom mert idegesít.
AI gomb (Bal oldal) elvileg valahol lehet tiltani asszem, de lehet rosszul emlékszem mert több AOSP rom is van amit feltettem pl.: Havoc OS, BlissRom, Derpfest,PE,... valamelyikben biztos ki lehetet kapcsolni.
Többiről nyilatkozni nem tudok sajnos, mert nem szoktam állítgatni. -
stigma
addikt
Hi, nekem a telepítés menete az alábbi AOSP ROM-ok esetén:
flash twrp
format data-yes
reboot twrp
wipe chache,wendor,stb
ne indítsd újra a twrp-t
rom,firmware felmásol
flash firmware
flash rom
format data-yes
reboot systemPixel-nél nekem mobilneten nem volt egyszer de akkor én csesztem el, mert formad data a vége elött nem volt. Probléma igen, xda-n énis megtaláltam, amire megoldást is van ha jól nézem.
Pixel-t most nem tettem, most Bliss Rom van fenn ami jó szerintem, fagyás ilyesmi nem tapasztam. Én Még Project404-et ajánlom illetve Parandroid v4-et.TWRP-ből melyiket használod? én szinte a legújabbat asszem a 3.4.0.0
TWRP-ből az alábbi ajánlott, ez pár hsz-el előrébb van mint amit linkeltem xda-n:
TWRP is 3.4.0-0-cepheus-mauronofrio , FW-ből a 12.0.1-es verzió -
Atomgeszi
nagyúr
-
vrsptr
aktív tag
Itt görgetem chrome-ba oldalt, de én semmi döcögést/recegést nem tapasztalok. Nálam az automata fényerő is jó sötétbe és kint is. Nem kell állítanom kézzel. A közelségérzékelőt is direkt figyeltem hívásoknál, szépen kikapcsolja képernyőt mikor fülemhez rakom. Én egyelőre csak az akkuidővel nem vagyok kibékülve. Meg a Facebook funkció frissítés jön be állandóan, hiába tiltották le 2 helyen is automata frissítést. Ez más márkájú készülékeknél is hiba?
-
8zabi
őstag
ezzel lehet törölni a Facebook installert és egyéb szennyet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Viccrovat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Honda topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest