- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
válasz
laci laci #8601 üzenetére
(#8601) laci laci , (#8602) Roland0224
Ha jól látom ez az: xiaomi.eu_multi_MI9_20.7.2_v12-10.zip
Időm igaz csütörökön lesz csak de addig csak kibírom valahogy. -
juve600
nagyúr
válasz
laci laci #7940 üzenetére
én is fent vagyok TG csatornájukon
Ezt van jelenleg, a Mi Note 10 meg Redmi Note7 -re kint az új verzió de a Mi9-RE még reggeli kiadás van ott,kérdés arra is jön-e új,mert sajnos akad rendesen.
Firmware hibától is lehet az akadás ? azt néztem a gyári launcher verzió száma ua mint az utolsó eu-jé és itt mégis akad,az eu-ban jó -
juve600
nagyúr
válasz
laci laci #7869 üzenetére
[20.5.21 Mi9]
CHANGELOG 20.5.21
System
New - New bootanimation (Mi 8, Mi 8 Pro, Mi Mix 2S, Redmi Note 7, Mi CC9, Mi CC9 Pro)
Optimization - Update Android Security Patch to May 2020 (most of devices)
Lock screen
Fix - Removed characters limit on Lock screen owner info option
Security
Fix - Manually set permissions were not applied correctly
Notifications
New - New style of floating notifications (Mi 10, Mi 10 Pro, Redmi K30 Pro, Mi 9)
Scanner
Fix - Removed Chinese payment methods from Scanner settings
Settings
Fix - Couldn't configure custom days to add as rule on DND mode
Phone
Fix - The "Block" option was missing in Call log entries context menus
SMS
Fix - Couldn't swipe left/right to mark as read or delete SMS on main view
Data usage
Fix - "Data usage notification" toggle wasn't visible (now it'll be visible when Control center is disabled)
Camera
New - New app version for some devices which didn't have it before (e.g. Mi 8, Mi 8 SE, Mi Mix 2S)
New - Clones feature (Mi 9, Mi 9 Pro 5G, Redmi K30, Redmi K30 5G, Redmi K20 Pro)
New - Kaleidoscope mode (Mi 9, Redmi K20, Redmi K20 Pro, Redmi K30)
Browser
New - New app version
Fix - Fix known issues -
juve600
nagyúr
válasz
laci laci #6996 üzenetére
na ez eddig sem zavart
03.14-es PE Plus van most fent,egész jó,aksi idő pazar,de jó lenne AOSP recoveryvel ,de az nincs,a kocsim fejegysége nem szereti valamiért,a miui-val nincs gondja
sajnos a PE fejlesztés is visszament unofficiálba,azon meg pár általam használt app nem indul el......... -
Karavik
veterán
válasz
laci laci #6175 üzenetére
Azóta jött újabb hivatalos Xiaomi Közlemény miszerint Február 10-től újra munkábaállnak a fejlesztők, de kell nekik helyreállítási idő sok belső tesztekkel mire minden visszakerül a régi kerékvágásba, ezért a fejlesztési változat kiadása egyelőre meghatározatlan ideig szünetel.
Eredeti legfrissebb Xiaomi bejelentés Kínairól Angolra fordítva Google fordítóval:
"Sorry to inform you that due to the impact of the pneumonia epidemic, many tests of the development version need to be performed at the work site, which will cause the internal testing of the development version to continue to be postponed. The recovery time is to be determined. Thank you for your understanding."
-
-
kurion
senior tag
válasz
laci laci #5441 üzenetére
Bar 9t pro de a menet ugyan az szerintem.
Backup
Backup feltetele gépre
Format data
Reboot recovery
Mount
Rom felmásol
Install (végén volt 2 hiba de csak azért mert nem volt még semmi a cacheben)
Reboot.Közben kiderült ha a hálózatot átállítod eu-ra úgy is marad.
Remélem tudtam segíteni.
-
gabikiraly2
aktív tag
válasz
laci laci #5438 üzenetére
Én mostanában így járok el minden rom telepítésekor:
telepítés menete :
twrp fel
utolsó eu dev rom telepít
twrp indít-format data-yes
twrp újraindít
speciális törlés-ott minden pipa és törlés
twrp NEM indít újra !
PE rom felmásol
PE rom telepít
wipe cache
restart systemVáltottam már így eu dev-ről pe-re, pe-ről revos-re. Minden alkalommal hibátlanul.
A leírás juve600-tól származik. -
-
Black&White
addikt
válasz
laci laci #3272 üzenetére
Azt írod nincs gond, mehet oda vissza Global/Global EEA, a képes segédletben kommentben viszont már azt írod, egyetlen hátránya a kínai felület, ha gond van, nem tudod mi?
Most akkor lehet gond, vagy sem?
Biztos, hogy ez kell egy újoncnak, vagy egy read-only usernek?
Amúgy MiFlash esetében is csak akkor van baj, ha nem megfelelő ROM-on zárod a BL-t.Szerintem az a legegyszerűbb, ha buhera előtt mindenki elnavigál a Beállítások/Készülékem/Összes jellemző menüpontig és csekkolja, mi a kiindulópont.
Aztán ezt le lehet írni, menteni képernyőképként drive-ra, akármi. -
Zsoleszhun
addikt
válasz
laci laci #3117 üzenetére
A xiaomi.eu táblázatban jelzi, hogy melyik készüléken van rollback protection.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest