- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci laci
addikt
válasz
alex devil #9556 üzenetére
EU rom?
-
laci laci
addikt
válasz
alex devil #9546 üzenetére
Azt nézd meg,hogy előlapi kamera videó és utána milyen kép,illetve milyen videó lesz belőle.Csak EU romnál,
-
laci laci
addikt
Egy kis érdekesség,titanuzlet.com [link]
-
laci laci
addikt
válasz
Roland0224 #7934 üzenetére
Nem gondolnám,csak nem ugyanaz a napon jönnek ki..
-
laci laci
addikt
válasz
Black&White #7586 üzenetére
Nem,hanem a Tibor..
-
laci laci
addikt
válasz
Zsoleszhun #6330 üzenetére
Sima apk,nem kell törölni semmit.kèt opció plusz van.
Tacsilaci:Sajnos nem tudom,mert miuims romot használok,itt alapból jó minden..
-
laci laci
addikt
Miui_alwaysOnDisplay mi10pro apk [link]
-
laci laci
addikt
válasz
Black&White #6173 üzenetére
Február 10(elvileg). [link]
-
laci laci
addikt
Használ valaki dual speaker mod-ot?
-
laci laci
addikt
válasz
Karavik #5833 üzenetére
Nekem egyre jobban egy példa jutt eszembe,hogy Stabil és ne zabaljaindig valami az akkut.
-Az öreg erdész mutatja a fiának,hogy kell a farakàst csinálni az erdőben.-Apám,ha ezt rárakom a tetelyère,akkor az összes fa leborul..-Fiam,mindig úgy kell rakni az utolsó farönköt,hogy ne kelljen újra rakni az egész farakást.-Na itt is már kezd az lenni,mindig minden héten ,újra és újra előről kell nézni minden eggyes programot.Ked beállni a saomi a többi gyártók mögé,csak és kizárólag a jelenlegi profit. -
laci laci
addikt
válasz
juve600 #5520 üzenetére
Hadj ajánljam,bolt bent ,de én nem szeretem az aosp romot. [ExtendedUI]
-
laci laci
addikt
Google Ambient display, jó kis alkalmazàs.A lényeg 1.30-tól. [link]
-
laci laci
addikt
Valamiért valamit nem csinálok jól.
Utolsó official twrp-nől kellett frissíteni/felrakni az orange Fox twrp-t.
Onnan csak wipeolni kellett,nincs format data.
Sikeresen telepíti,de csak bootol.
De nem kérem,hogy válaszolj erre.Köszi. -
laci laci
addikt
válasz
Black&White #5435 üzenetére
Igen,de sajnos azt nem írja,hogy Android 10 alapú rendszerről jön,mert az orange Fox nem csinál rendszerpartició kiosztàst.Ez még nagyon gyerekcipőben jár.köszi.
-
laci laci
addikt
válasz
Black&White #5427 üzenetére
Sajnos most ott tartok,hogy települ (amiket írtál,azt nem csináltam még)hiba nélkül lemegy,de félóra bootolàs után sem áll fel a rendszer.Wipe kell neki csak?Köszönöm szépen a segítség.A videót néztem,ott nem csinál semmit csak wipe-ol,amit elötte csinál,azt nem mutatja,kell-e valavol vendort modósítani például..
-
laci laci
addikt
Úgy néz ki,hogy jövőre lesz megint egy új "szankció"a Xiaomi főnöktől.
-Ha be van kapcsolva a telefonom a készülék keresés,akkor nem fog mindaddig edl módban csatlakozni, míg nem lesz kikapcsolva a cloud fiókban.Kezd már nagyon szifon lenni.Eredeti infó.
[link] -
laci laci
addikt
Így, tényleg azt lehet értelmezni,hogy amit linkeltem az a saját módosított aplikàció.Sajnos sokszor nem teljes mondatokban írok és ezeket csak szakmabeliek tudják egyből érthetően olvasni.Van mi8 telik is,volt téma akkoriban,mikor egy ideig levette a play áruház az Android autó aplikàció elèrhetösègèt,hogy heggesztve lett egy módosított apk,mivel ő is fejlesztő megjelent neki egy módosított változata.Azt gondoltam,hogy ez az még.Îgy szerintem teljesen érthető.
-
laci laci
addikt
válasz
Black&White #5228 üzenetére
Köszönjük a mindig építő jellegű kritikákat.Remèlem azért még írhatunk ide?
-
laci laci
addikt
Akciós a Nova launcher prime a playen.
-
laci laci
addikt
válasz
Black&White #4961 üzenetére
Miuit nem is szoktál használni?
-
-
laci laci
addikt
Aosp romhoz melyik gcam jó a telefotó lencsére vagy a széles fotóhoz? Köszönöm előre is.
-
laci laci
addikt
Üdvözlet. Honnan tudod havoc-os, vagy pie romot letölteni, ahol a twrp telepítési utasítás is rajta van? Köszönöm előre is.
-
laci laci
addikt
Egy kis aod csemege, feltétel:
-root,magisk
[link] -
laci laci
addikt
Itt egy újabb elszórt morzsa tőlem,miért volt nekem mindig olyan gyors a bl.nyitás, (maximum egy nap) .Kedves barátom ezeket le is írta. [link]
-
laci laci
addikt
válasz
Black&White #3553 üzenetére
Utólagos engedelmeddel megosztottam a mi9t fórumon.. Elég jó téma lett belőle.. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Eddig is volt jó csúcskészüléke a Xiaominak, most viszont a szoftvert és a kamerát is összetették, hogy ártól függetlenül a legjobbakkal versenyezzen.
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest