- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
Hát ezt nemsokára kipróbálom/kipróbáljuk, szerintem hasznos lehet minden xiaomi felhasználónak: Xiaomi telefon eladás elötti teendők
Nekem biztos
-
stigma
addikt
Illetve olyan kérdésem lenne, hogy ahogy nézem a ROM-ot újra visszaállítottam alapra, bejelentkezett az új tulajdonos, viszont a biztonsági pin-t melyet TWRP-ben beállítottam át kellene állítani, mert még a régi enyém van benne.
Ezt az alábbi pár fájl törléssel lehet orvosolni ? Link -
Black&White
addikt
Azért, na... 😁
Az biztos nem a format data hiánya miatt volt!
Manuálisan kellett hozzáadni az APN-eket és volt. Tudom, mert a korai P404-eknél én is belefutottam ebbe.
Amúgy az eredeti kérdésre igen a válasz, kell!
Szerk: a leírásodban a firmware verziószáma rossz, felesleges. -
stigma
addikt
Hát picit vegyesek az érzelmeim 12.0.2.0 EEA-val kapcsolatban.
Otthoni wifin jó az üzemidő = > 50%-os akkuhasználat, közel 3órás SoT
Reggel felkeltem, bluetooth füles zenehallgatás 30 perc, Okosóra szinkronizáció folyamatos, és kb délre már 20%-on vagyok, olyan mintha mobilnetet nem szeretné a ROM.Hétvégén megy vissza valamelyik AOSP rom, Utolsó Bliss vagy PA v4.
-
Hétvégén merítem le 10-20% közé, aztán akkor fel 100-ra.
Hétköznapokon 40-60% között teszem fel a töltőre attól függ mikor vagyok az irodában.
Nekem teljesen megfelelő munkaheteken.
Utazáskor viszont ha sokat fotózok, térképezek (gyalogosan városban) akkor merül elég gyorsan. Ezt ebéd közben megoldjuk feleségemmel eddig minden étteremben megengedték hogy feltöltsük a telókat.
Ha kocsival utazunk abban van töltő, meg amelyikről navigálunk (AA-val) az amúgy is feltöltődik. -
A chrome-t keveset használom, munkába és vissza a buszon, valamint napközben is keveset. Ez így max. 1 óra használat jól elosztva a napomban. Nem figyelem az mennyit eszik.
Nekem 2 simmel 1,5 nap minden gond nélkül megvan folyamatos adattal, wifit sem kapcsolom ki ha eljövök otthonról. Hogy mennyi a SOT őszintén szólva én nem nézem.
Hétközben a cégben a töltőállványon szépen feltölt a teló. -
Roland0224
senior tag
-
Zolás
addikt
Twrp amit írtál, a pixelből a legújabb fullt. Eddig tetszik, kicsit fura a miui után hogy tiszta a menü, meg minden a helyén van. Hangrögzítés nincs benne, azt már olvastam xda-n.
Ami hiányzik, hogy a plusz gombot a bal oldalon nem lehet állítani semmire, a google segéd vagy mi jön be ha megnyomod, illetve az állapotjelző led sem állítható sehogy. A szemkímélő üzemmódot se leltem. Viszont a chrome böngésző kevésbé receg, bár még mindig van benne, de használhatóbb, mint miuin.
Ez az első romolásom, eddig még csak a gyári volt rajta. Tetszik. -
juve600
nagyúr
New Project 404 build is live!
Changelog:
Device side:
- Kernel upstreamed to 193
- LA.UM.8.1.r1-15600-sm8150.0 merged in kernel
- Random reboots have been fixed once and for all
- Updated graphics drivers to LA.UM.8.1.r1-15600-sm8150.0
- Many changes here and there
Rom side:
Visit our blog side to read more about it: https://blog.project404.co/ -
ricsi0307
senior tag
Én már csak Baseus cuccokat használok, nekem és az ismerőseimnek is beváltak, tartósak esztétikusak és hozzák azokat az adatokat amit megjelölnek rajtuk. Ha gyári töltőfejet használsz akkor nézz egy usb-type c kábelt ha nem akkor vegyél QC4-es fejet meg egy type c-type c kábelt az amúgy is nagyobb teljesítményt fog adni mint a gyári.
-
Black&White
addikt
Nem vagy egyedül, többen panaszkodnak ugyanerre.
Kint is van egy test build, szóval lehet hamarosan megoldják a problémát.Ami még érdekes lehet: Bliss ROM 12.9
-
stigma
addikt
Hi, hát sajnos a PE-vel valami gond van mert atom módon merül...30%-on vagyok 2óra20perc SoT.
Amit nem értek ha wifi-n van akkor jó , ha mobilneten akkor elég szar az üzemidő, minden más változatlan sajnos.Úgyhogy körbenézek pár AOSP romok terén, ha nincs más akkor valami MIUI12 fog felmenni más ötletem nincs.
Amúgy PE este 1 max3%-ot esik, de nagy átlagban 1-et, FC-k nincsenek hála isten kár lesz megválni tőle sajnos.
-
stigma
addikt
-
dilajoska1
őstag
-
juve600
nagyúr
úgy tudod még feltenni a EEA-t hogy
leszeded a https://bigota.d.miui.com/V11.0.9.0.QFAEUXM/cepheus_eea_global_images_V11.0.9.0.QFAEUXM_20200421.0000.00_10.0_eea_31715f4bd1.tgz
romot,majd OTA ráfirrítes a 12-t
vagy letöltöd innét
https://bigota.d.miui.com/V12.0.1.0.QFAEUXM/miui-blockota-cepheus_eea_global-V11.0.9.0.QFAEUXM-V12.0.1.0.QFAEUXM-f106adea98-10.0.zip és betallózod majd frissíted
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest