-
Mobilarena
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Atomgeszi
nagyúr
Én rögtön megkértem a nyitást még márciusban mikor meglett a teló, aztán kiírta, hogy 2 hét várakozás... Belaktam, használtam és valami 2 hónapos rendszert gyalultam le inkább, de megérte.
Mondjuk én MiCloudból is helyreállítok mindent.
Mutternak már 4. költözése volt cloudból gondmentesen. Habár a hívásnapló utolsó 1-2 hete valamiért nem szinkronizálódott le, de ezt túl lehet élni. -
Atomgeszi
nagyúr
Igazából max fél óra az egész. Ott van az összefoglalóban, csak szerintem még nincs javítva, hogy adb után nem szabad reboot parancsot adni, hanem hangerőfel + bekapcs gomb, és utána lép be TWRP-be.
Mutter Mi9Lite-jára is Xiaomi.eu került. Mindennel együtt szerintem 30 -40 perc volt maximum -
vrsptr
aktív tag
Megjött nekem is alzáról a Mi 9. Komoly a kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasó, az animációi, az AOD, még a készülék rezgése is minőségibb. Ja és miui tárcsázó van rajta. Lefrissített mindjárt android 10/miui 11-re. Remek készülék. Még felül az értesítő LED is menő (kis csík). Ez úgy gondolom megmarad 2 évig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest