- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One UI zápor szórta meg Európát
Új hozzászólás Aktív témák
-
-conrad-
addikt
Notch: idegenkedtem tőle, de szerettem volna nagyobb kijelzőt. Megrendeltem és meglepő volt, hogy kisebb mint a redmi note5 pro úgy, hogy nagyobb a kijelzője. A "felesleges" infót teszi fel oda ami eddig kitakart a képernyőből. A notch nem minden telefonon ilyen kicsi, van ahol buta nagy ezért nincs benne az infobar ikon pedig beférne, én ezt gondolom. (ugye nem telefonra szabott a rendszer) Be lehet moddolni, de ha egy widgettel ki lehet dobni a főoldalra úgy, hogy egy diszkrét kis kockában van mindegyik én elvagyok vele. Linkeltem megoldást is, hogy notch+infobar is legyen, csak nem akarok még ennyire belemélyedni.
A teszten én is azt érzem, hogy itt egy újabb telefon, nem is érdekel, használom egy napig írok valami 5/10 tesztet ami nem billenti semerre a mérleget és nem lesz az, hogy miattam veszik/nem veszik.
Sajnálom, lehetett volna olyan embernek adni akit tényleg érdekel. (az érdektelenség jele az is, ha valaki nem ír be a cikke topicjába szerintem - én biztos elolvasnám a visszaigazolásokat)Lehet, hogy egy különleges példány járt a szerkesztőségben de ezeket a problémákat (lassú töltés, alacsony üzemidő, rossz hangminőség, fotós problémák, miui akadás) eddig még senki nem igazolta vissza. Az árat megértem, szponzorált teszt, de legalább nem hegyezném ki az árra a cikket ilyen esetben, elsumákoltam volna, ha a szponzornál 20 ezerrel drágább mint máshol.
(boltkérdés: volt, aki megvette a 2 év gari miatt a xiaomi webshopban. Ott le van írva, hogy 1 év gari van! A smartshop pl. szintén egy év garit ad, de +6000 forintért van plusz egy év, ebből 2x lehet venni tehát lehet 3 év garit összerakni egy telefonra. de ha nem a gari a kérdés, akkor meg ott van a gearbest, stb.)
Nem akarom, hogy olyan érzése legyen amit írtam, hogy én ezt vettem ezért ez a legjobb telefon.
Ezért is próbáltam érvekkel cáfolni a leírtakat. A hangminőséget nem tudom mérni de képeket kérésre készítek, töltést lestopperezem ha kíváncsi valaki, akadást pedig szintén nem tudom mérni, lévén nálam ilyen nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Xiaomi felső-középkategóriás phabletje a Redmi Note 6 és a Pocophone F1 közötti árrésben találhat közönséget. Ám hiába a mutatós ház vagy a friss MIUI, nem kifejezetten olcsó, és nem is túl karakteres.
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest