- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunaqua
addikt
válasz
Milestone2 #1242 üzenetére
Szia!
-
hunaqua
addikt
Ez a gond evvel a telefonnal,hogy túl nagy az érkező modellek száma,így nem fog megfelelő közösség alakulni köré. Most mindenki várja a Redmi 7 Pro-t.Viszont amire az megjön,akkor meglebegtetnek valami mást,és akkor már arra fog várni a nép.Igaz,nem értek hozzá,de ez már szerintem túl gyors fluktuáció .
-
hunaqua
addikt
Fent maradt az RR. Igaz,nem nyomogattam agyon,de működik.Tegnap jött rá online frissítés,és fel is rakta a TWRP hibátlanul. Szerintem nagyon jó cucc lesz belőle aki nem rajong a MIUI-ért.
-
hunaqua
addikt
Az RR ment fel tegnap,igaz csak rövid időre.Nagyon ígéretes lesz. A legnagyobb gond,hogy nem lehet egy mentést csinálni avval a nyomorult TWRP-vel.
-
hunaqua
addikt
Igen,fontos a tiszta telepítés. Ez sokszor kimarad ,és ekkor szoktak jönni az "egyéni" hibák.
-
hunaqua
addikt
Semmi gondom nem volt a nyitás után. Telepítettem a TWRP-t,és róla az EU Rom-ot. Simán tudtam wifi-re csatlakozni,utána megadtam a jelszót.Belépett,belaktam,ennyi.
-
hunaqua
addikt
Ment vissza az első kínai/angol TWRP és az EU rom.Most jött értesítés,hogy van új frissítés 17.-i.Letöltötte,telepítette.Ez így teljesen rendben van.
-
hunaqua
addikt
Vigyázzatok a BATIK recovery-vel ! Megcsináltam a mentést,látszatra megcsinálta,boldogság.Próbáltam mást telepíteni,Mokeet és Pixelt ,de hibával leállt. Gondoltam akkor megy vissza a mentés.Vissza is tette,de nem tölt be,az android feliratig megy és ennyi.Akkor következett a szűz eu. rom telepítése,hát azt sem tette fel.Szerencsére a telepítővel vissza tudtam rakni a TWRP-t,és az telepítette az eu. rom-ot gond nélkül.
-
hunaqua
addikt
Sikerült valakinek a Backup a TWRP-ben? Amennyiben igen akkor mit pipált be mentére ? Belső tárhely vagy sd kártyára sikerült ?
-
hunaqua
addikt
Ne vegyük figyelembe a most megjelent,belpiacra szánt és árazott Note 7-et. Ami ide fog jönni az a Pro,és szerintem sokkal magasabb áron.Azt sem felejtsük el,hogy az a telefon szerintem április vége vagy május mire leghamarabb ideér. Addigra ez lassan kifutó modell lesz,tehát nem ez mellet,hanem ez a modell után fog következni.Viszont reálisan ahhoz a telefonhoz még szerintem vagy 4 hónap amire hozzá lehet férni,hiszen be sem mutatták.Azt sem felejtsük el,hogy azok a siker modellek mint a Poco,hónapokig hiánycikk volt a megjelenés után itthon.
...nem eszik azt még olyan forrón
-
hunaqua
addikt
Megjelent a Redmi Note 7.Pont olyan mint ennek a klónja lenne.
-
hunaqua
addikt
Aki esetleg bevállalja az újdonságokat az ossza már majd meg a tapasztalatait.Akár negatív akár pozitív. Egyre több cucc fog megjelenni .Ígérem én is beszállok majd,de még nem tudok nyitni.Elvileg a belakott rendszer a TWRP-ből visszaállítható. Akkora nagy rizikó nincs ezekben a próbákban.
-
hunaqua
addikt
Elvileg talán 1 hét múlva tudom nyitni az enyémet.Akkor melyik Eu Rom-ot ajánljátok? A Mokee-t még senki?
-
hunaqua
addikt
Azért nem értem mert:
Engedi a Xiaomi a nyitást? IGEN
Felhívja a figyelmed a kockázatokra? IGEN
Elfogadod? IGEN...Akkor miért nem engedi nyitni 15 napig? Avval sincs gond ha nem engedélyezi a nyitást,és ezt publikálja mindenhol.Akkor viszont eldönti a "dolgozó", hogy kell e neki ez a márka vagy vesz mást.
-
hunaqua
addikt
Nem volt még vállalkozó ?
lineage-15.1-20181211-UNOFFICIAL-platina.zip
-
hunaqua
addikt
válasz
enginev3.0 #552 üzenetére
Köszi!
-
hunaqua
addikt
A nyitási folyamatnál 360 óra várakozást ír. Ez a gyakorlatban is ennyi?
-
hunaqua
addikt
Valamikor réges régen nyitottam a Redmi Note 3 telefonom. Van Miui fiókom ,ellenőriztem,hogy 100% -on van.Szerettem volna most nyitási kérelmet kérni erre az új telefonra,de nem tudom behozni a kérelmező oldalt.A nyitási az jön,de az nem oldja fel,mert nincs engedély. Mit rontok el?
-
hunaqua
addikt
...elvileg nekem is érkezik 1 karácsonyra.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Xiaomi felső-középkategóriás phabletje a Redmi Note 6 és a Pocophone F1 közötti árrésben találhat közönséget. Ám hiába a mutatós ház vagy a friss MIUI, nem kifejezetten olcsó, és nem is túl karakteres.
- Fotók, videók mobillal
- OLED TV topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Billentyűzet gondom van
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest