- Magisk
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- "Titkos termékek" is várhatók a Pixel 10 széria bemutatóján
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kleroo
veterán
válasz
juve600 #8280 üzenetére
Hát én csak azt olvasom itt, hogy lényegében minden heti verziónak akad 1-2 kissebb nagyobb nyűgje, és meglepi h épp mi.
Nekem nonstop megy a GPS, BT, WIFI/mobilnet, sosem deaktiválom. Van jópár app ami tekerheti a háttérben, h syncheljen.
Így merül 2-3%ot egy hosszú éjszaka, és kb 1 nap alatt 3óra kijelzőidővel, 45-50% körül van amikor este töltőre teszem. ÉS a 3 óra kijelzőidő apránként megy bele, egész nap csesztetgetem néha, tehát nem egész nap deepsleep és aztán 1 mozifilm megnézése(ja és sokszor fél óra waze)
szóval abszolút kényelem-orientált üzemmódban, akkisidőre nem ügyelve használom, és lepődök meg mennyire jól bírja. és mindemelett beleköthetetlenül gyors, egyeteln FC/fagyás/furcsaság sem jött még szembe. Szinte fura is
7óra kijlezőidő ment bele 1x amikor kb 20%os fényerően főleg sorozatot daráltam rajta(de közbe adhoc játék, net, messenger, és minden fos ugyanúgy aktív), de akkoris volt még kb 15-20%
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest