-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
NEXUS-6
tag
Megy a trendiskedés. A csúcs amikor már semmilyen fizikai portja nincs a telónak. Király. Pontosan egyetlen előnye van ennek. Hogy tökéletesen vízállóra lehet csinálni. A kérdés csak az, hogy a piacon hány embernek van szüksége egy tökéletesen vízálló telefonra és hánynak egy univerzális svájcibicskaszerűségre, vagy egy ilyennel mennyivel több igényt tudok lefedni. Szerintem nem kell marketinggéniusznak lenni ahhoz, hogy rájöjjünk az utóbbi ér többet a piacon.
Na mindegy. A Minyóban is van tengeteg könnyítés, de ezxerint akik itt vagyunk nekünk ez a konfiguráció bejött. Nekem az amoled display döntött a Pocofonhoz képest, bár azon van pl jack aljzat, meg 1-2 plusz. De beláttam hogy nem használnám annyit, mint amit egy jó kijelző számít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- EAFC 25
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Tőzsde és gazdaság
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest