Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 11 - népalma
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Addigra biztos jön, mert lassan érkezik a Poco F1 szállítmányuk is. Wayteqnél sokan belefutottak abba a problémába, hogy a sárguló kijelzőre ráfogta a szerviz, hogy fizikai behatás érte és elutasították a garanciális cserét (holott xiaominál azért az átlagnál gyakoribb ez a sárgulás, legalábbis több ilyen hibás széria van). Személyes tapasztalatom nincsen velük. Én a firstphonenál vettem, elég nagy hálózattá nőtte ki magát, plusz félig-meddig tudok szívességet is kérni, ha nagy gáz lenne. Utólag már lehet a kéket választottam volna, a fekete olyan snassz.
Rom kérdés: akkor global dev vagy eu? Ha EU, akkor innen a weekly-t érdemes tölteni (Download
xiaomi.eu_multi_MI8_8.9.20_v10-9.zip)? OTA frissül vagy töltögetni kell kézzel?Illetve kicsit szájbarágósan le tudná valaki írni, hogy hogyan is kell nekiállni egy stock telefonnal? Unlock része megy, plusz leírás szerint TWRP kell, aztán mehet fel a rom, viszont nekem ez nem sok mindent mond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kuponkunyeráló
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Házimozi belépő szinten
- Villanyszerelés
- Motoros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Samsung S22 Ultra // 256/12Gb // PhantomWhite 45w töltővel
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest