-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibi020
tag
Az Aptx az egy szabvány, attól még hogy a füles vagy a teló tudja nem garancia a jó hangzás.
Azért általában jobb, arról nem beszélve, hogy Bluetooth 5-el már energia takarékos is.
Nekem egy 10.000Ft-s Blitzwolf BW-fye4 van (karácsonyra kaptam, elméletileg tudja az aptx-hd szabványt is), idáig a márkától csak töltőket használtam azok is kellemes csalódás, mint ahogy ez a füles is az. Zenét 6 órát lehet garantáltan max. hangerőn használni, na jó az túl hangos, de kb. 70% kiváló, a tok kb. 4x tölti fel, lehet használni külön is azaz solo-ba. Ami meglepő a telefonálás mennyire tökéletes, mind számomra mind akivel beszélgetek, nem is értem, hogy csinálja a kis füles, azt tegyük hozzá, hogy ez még akkor is igaz ha 40km/h val tekersz országúton
De valahogy nekem nem jött össze az aptx egyik rommal sem idáig, pedig volt már fent, miflash teljes global is mert más kép nem tudtam életet lehelni a telóba
.
Nekem miui akár melyiken ezzel a fülssel csak sbc van, pixel romon aac, már ebben van minőség különbség bőven. Most megpróbálom kideríteni, hogy a füles vagy a teló a ludas!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 16 Pro White Titanium (07.25-ei vásárlás)
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Független, karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 Pro 6GB RAM / 128GB / Onyx Grey
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő