Hirdetés
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
Nem biztos, hogy Mi8 probléma (úgy rémlik, a 4A-val is csinálta az utóbbi időben)...de egy bizonyos helyen a mobilnet csak pár percig megy (5-10), utána egyszerűen nem tölt be semmit. Ha újraindítom, egyből jó. De ha leteszem, és 10-20 perc múlva ismét használatba veszem, megint jó, de megint csak 5-10 percre.
A térerő jó (nem fullos, de jó, legrosszabb esetben is közepes). Én azt gondoltam, hogy ha van térerő, akkor van mobilnet is. Vagy ez így nem igaz? A munkáltató tud blokkolni adott területen ilyen szakaszos módon céges sim kártyán mobilnetet?
Sehol máshol nem tapasztaltam net problémát ezzel a telefonnal, nem tudom, mi lehet ez
Új hozzászólás Aktív témák
ma A középkategóriában magától értetődően szórja az ajánlott modelleket a Xiaomi, de vajon tud-e vonzó maradni a Mi 8 úgy, hogy a valódi kompaktságát elvesztette?
- Yettel topik
- Windows 11
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Micro Four Thirds
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hobby elektronika
- Tőzsde és gazdaság
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Targus Universal USB 3.0 - (DisplayLink)
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest