- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinu
senior tag
válasz
Milestone2 #29805 üzenetére
Megvan a rovat, teszek ott is egy próbát, hátha menthető, köszi az infót!!
-
trebrona
nagyúr
válasz
Milestone2 #29805 üzenetére
Ahogy nézem öcséd is PH! addikt már, úgyhogy lehet benne valami.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Milestone2 #29795 üzenetére
A Mi3TD Tegrás, tehát 100%, hogy hamisítvány. Ezzel sajnos nem nagyon lehet mit kezdeni. Max portolni lehet rá más ROMot...
-
Sinu
senior tag
válasz
Milestone2 #29795 üzenetére
Hát ez szuper hír!
-
Sinu
senior tag
válasz
Milestone2 #29787 üzenetére
Este megnézem, hát kiváncsi vagyok
-
Sinu
senior tag
válasz
Milestone2 #29783 üzenetére
Ez lemaradt:
-
Sinu
senior tag
válasz
Milestone2 #29783 üzenetére
Hangerő le + Power:
Hangerő fel + Power: a választható opciók: Recovery / Fastboot / Normal
Itt a Recoveryt választva:
Bocsánat a képminőség miatt, a Meizu ennyire képes... -
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2 #29778 üzenetére
Értem én, de a Global alatt nincs recovery (legalábbis, az újabb Xiaomi-knál).
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2 #29771 üzenetére
Ezért is kérdeztem, mert úgy okoskodtam, hogy a Global alatt nem érhető el Recovery, ezért be fog kavarni a TWRP. Ezek szerint a telepítés után, nem törli és ez a gond. Akkor marad a Flash.
Köszi.
-
laci laci
addikt
válasz
Milestone2 #29773 üzenetére
A kolléga mindig jó romot csinált... Szeretjük..
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Milestone2 #29747 üzenetére
Igen, egy ideje így van... Nagyvalakinek tartják magukat, pedig nincs is sok extra a ROMban, a weboldaluk meg CTRL+C CTRL+V az egykori CM letöltőoldal...
Legutoljára 2015-ben volt fent nálam, az első három stabil custom ROMhoz tartozott Mi3-ra, azóta kerülöm. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Milestone2 #29735 üzenetére
Itt-ott mintha nekem is akadna... Ki tudja, mi okozza.
s4tch van egy ilyen a Redmikben, Mi telefonokból viszont hiányzik, ki tudja, miért... Szóval esetleg ha playen keresel valamilyen állapotsáv fedvényt, az segíthet, viszont ezek sosem működtek nálam túl jól.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2 #29724 üzenetére
Igen az.
(#29728) markussandor
Saját beszállítom van.
4/64 kifogyott azt hiszem 3/32 van, de nem tudom melyik szín.
Holnap úgy is beszélek vele 3-4 órát, megkérdezem és írok neked privit. -
Ájvé
veterán
válasz
Milestone2 #29726 üzenetére
Semmi gond
-
Ájvé
veterán
válasz
Milestone2 #29724 üzenetére
"B20" ergo csak Qualcomm lehet.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Milestone2 #29707 üzenetére
Reméljük, hogy csak a MIUI 9-et akarják nagyon tesztelni és optimalizálni. Ahhoz meg, hogy ne szivárogjanak ki infók, be kellett szüntetniük minden ilyen frissítést.
-
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #29684 üzenetére
Nálam már nem segített a fastboot rom, hw hibás a telefon. A jó ég tudja hányat és hányszor tettem fel, meg TWRP-t is. Külön csak a TWRP-t, vagy betettem a fastboot romba és úgy, ahogy éppen kedvem volt. TWRP egyszer elindult, meg tudtam nézni, teljesen üres volt a system. MiFlash azt mondja, hogy kész a telepítés, aztán még sincs ott a rom. Így persze hiába próbál bootolni.
Tomi
Nekem a második otthonom ez a topik. Csak most kevesebbet vagyok itthonA harmadik kégli meg olyan, amilyen, nem egy kategória ezzel.
-
zolikaDB
veterán
válasz
Milestone2 #29684 üzenetére
Nyomtam a fastboot gombkombinációt, be is jött, oké, van élet, utána kikapcs gomb hosszan, és bejött a TWRP
Lementettem, amit tudtam, wipe cache and dalvik, és most rebootol a gépezet! Várok, hátha feltámad, és akkor névjegyek, SMS-ek is mentésre kerülnek!Mi4-re is jó atomstabil (MIUI) ROM-ot tudnátok ajánlani nekem? (nem kell feltétlen 7.0-nak lennie)
-
Keil Walker
aktív tag
válasz
Milestone2 #29661 üzenetére
Nekem 2.5 éve van meg a mi3, de csak most májusban láttam más ember kezében is ilyen telefont, szóval nem túl elterjedt. (nem járt közületek valaki május 13-án a Millenárisban?
)
Ehhez képest pörgősnek számít szerintem a topik. -
zolikaDB
veterán
válasz
Milestone2 #29661 üzenetére
Én aktív vagyok, csak "lejöttem" a ROM-olgatásról, és lassan 4. éve lesz nálam/nálunk a teló. Sajnos ez manapság kb annyit jelent, h elavult.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2 #29650 üzenetére
Akkor rendben.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2 #29640 üzenetére
Kommentbe, megköszöntem, de nem találom, hol lehet megköszönni, ahol Rajen és Tomi neve is szerepel.
Nagyon szívesen!
-
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #29640 üzenetére
Megtörtént.
-
laci laci
addikt
válasz
Milestone2 #29642 üzenetére
Tomival mi is mar használtuk eme romot. Most már tudja alkalmazni az android app-okat?
-
petrson
senior tag
válasz
Milestone2 #29604 üzenetére
Köszkösz!
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Milestone2 #29549 üzenetére
Erre: [link]
Így több rom is fent lehetne egyszerre, hangulat szerint lehetne váltogatni. -
laci laci
addikt
válasz
Milestone2 #29546 üzenetére
Mint nekem is... Neked a discinfó apk mit mutat?
29549-re válasz
-
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #29541 üzenetére
Furcsa a SIM nélküli beszorulás, az biztos. Csak úgy tudom elképzelni, hogy már előtte elgörbült az érintkező.
Jut eszembe, talán 2 éve Fejvadi kapitány is műanyag lapocskával oldotta meg a sim beszorulást.
-
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #29539 üzenetére
Tapasztalat, csak nem Mi3. Én egy műanyag jellegű csokipapírral oldottam meg. Egyébként ebben a topikban régen már beszéltünk róla.
-
laci laci
addikt
válasz
Milestone2 #29528 üzenetére
Én most próbálkozom. Múltkor fent volt, csak a gapps nem volt tökéletes.
-
laci laci
addikt
válasz
Milestone2 #29524 üzenetére
Szerintem és ezt egy másik telo fórumjában is meg említettem ezt a hiba jelenséget (igaz ott későbbiekben meg sem említették a szerzőt), szerintem itt is valami partíció ki osztás/ugrálâs tesz ilyen anomáliát.De amúgy nagyon jó..
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Milestone2 #29517 üzenetére
Jaja, kb egyforma a lista, a túl magasan lévő 4/128 Mi5, Mi Note pro vagy 2/32-es Mi5/4C-n kívül...
Más: pár napja, hogy ezt az RR-t tesztelgetem, feltűnt, hogy gyorsabb, mint a rebase utáni NOS. Meg is említettem a fejlesztőnek, aki erre ezt válaszolta: "Thermals changed. It was throttling." Szóval ez volt a hiba oka, túl hamar lépett vissza a processzor alacsonyabb órajelre.
Ez az RR ugyanazokkal a forrásokkal épült, és épp ezt (és a töltést) kellett benne tesztelni. Úgy néz ki, már nincsenek problémák, úgyhogy a következő NOS újra gyors lehet. -
laci laci
addikt
válasz
Milestone2 #29486 üzenetére
Tudom, ismerem a munkàsságodat. Hála istennek én nem vagyok nagy rom művész, néha-néha szoktam...
-
laci laci
addikt
válasz
Milestone2 #29484 üzenetére
Bennünket is ő mérgezett meg..
Nekem is nagyon bejön a flyme.. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Milestone2 #29482 üzenetére
Nagyszerű!
A Flyme-ot lehet, hogy én is felteszem majd. Épp tegnap telepítettem megint a multiromot, hogy egy teszt RR-t felrakhassak a NOS mellé, szerintem Flyme jöhet harmadiknak.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Milestone2 #29479 üzenetére
Áhh, videót nem csináltam, én csak prózában toltam.
Hasznos lesz ilyen videó, mégis több támaszt nyújthat egyeseknek, mint a szavak.
Esetleg még a magyar nyelv telepítését videózhatnád le. Openreposról letölthető, utána sima alkalmazásként kell telepíteni. -
laci laci
addikt
válasz
Milestone2 #29477 üzenetére
Ismerem/ismerjük a Tomi(topikgazda) jóvoltából. Már egyszer nekem is volt fent, csak akkor még nem lehetett az android app-al összefüzni.
-
laci laci
addikt
válasz
Milestone2 #29469 üzenetére
Nekem volt egy,de pàr napja eladtam.Ha gondolod keress meg privātban es meg adom az elērhetōsėgėt.A salfish rom milyen?
-
∂яσнυη
senior tag
válasz
Azt vetted meg ami jófogáson volt olcsó ért?
Vicces hirdetés volt...
-
konzi
aktív tag
válasz
Milestone2 #29471 üzenetére
A bontott altalaban torott vagy erosen kopott azert gondoltam jobban jarnal egy ujal. Sajmos nimcs kallodoban csak uvegfoliam es szilikon tokom.
Hatha valakinek lessz itt a forumon. -
konzi
aktív tag
válasz
AliExpress !!
-
Mr.C
őstag
válasz
Milestone2 #28436 üzenetére
főleg a Mi5-nek van jó értéke (ami esélyes következő telefonnak)
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Milestone2 #28311 üzenetére
Szavazva
laci laci hát igen, pont ezért más kezelésért van a tutorial is. Nekem bejött.
A magyar nyelvet csak simán alkalmazásként kell telepíteni. Tehát letöltöd, ráböksz, majd a képernyő felső részében megjelenik egy telepítés gomb. Legalábbis ha minden jól működik.
Én mondjuk az Openrepos warehouse alkalmazásból telepítettem, de másik appot telepítettem manuálisan is, és ennyi volt. -
laci laci
addikt
válasz
Milestone2 #27567 üzenetére
Vegyünk egyet, felezzük meg, még úgyis van 3/128
-
heidricha
őstag
válasz
Milestone2 #27527 üzenetére
Sima ügy
Nem az utolsót sikerült feltenni, elsőre egy elég fura hibát találtam: a QS fogaskereke, ami Settings kellene legyen, valójában Airplane mód
Frissítés folyamatban.A rezgő kicsit bizonytalanabb, mint a MIUI-n, de nem igazán jelentős, se itt nem tökéletes, sem ott. (megjegyzem a szerviz szerint ez normális, nem is foglalkoztak vele)
-
heidricha
őstag
válasz
Milestone2 #27525 üzenetére
ahhh. megint nem olvastam el mindent előre. a twrp.me cancro-s oldalán ott van, hogy egyes eszközök boot-kor visszatelepítik a recovery-t.
fastboot flash recovery twrp...
fastboot boot twrp...így már jó kell legyen.
-
Mr.C
őstag
válasz
Milestone2 #27515 üzenetére
Hát igen, jó nekik mert náluk a fejlesztés, náluk a forraskod és náluk a technológia. Ez ügyben jó nekik, ami persze lehet, hogy jó teljesítményt olcsóbban tudnak előállítani. csak hát még egy hw, amire külön kell fejleszteni.... Egyre jobban pártolódok el a Xiaomi-tól (és egyre több embernek ajánlom egyben, akinek egy működő egyberendszer kell igen jó áron)
-
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #27519 üzenetére
Akkor bocs, az én olvasatomban nem így jött le.
-
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #27517 üzenetére
Ezzel nem értek egyet. Mi ebben a pozitívum? Mint írtad is, nekünk, "ROMolóknak" egyértelműen rossz, akit meg nem érint, az úgysem használna custom romot, akkor sem, ha van.
Viszont a ROMoló társadalom meg majd választ másik készüléket.
-
laci laci
addikt
válasz
Milestone2 #27432 üzenetére
Nekem már nagyon nagy, de olyan szép...
-
∂яσнυη
senior tag
válasz
Srácok! Valaki nem tudna kölcsönadni rá? Első nyugdíjból visszaadom! Vagy esetleg tudok fizetni vatikánival is...( Isten fizesse meg!)
-
mizoli
addikt
válasz
"Ezek szerint mégis ilyen lesz."
Ez volt a kivétel a szabály alól
-
Mr.C
őstag
válasz
Ezt a részét én sem értem, mert szinte mindenhol november 4-et emlegettek... Viszont vagy 3 éve megy a fejlesztés az új közelségérzékelőre és a hangszóró nélküli hangkeltésre elvileg.
Ez az újítás nem pedig a kattanást imitáló rezgő motor (sorry apple de az tényleg olyan ostobaság volt, mint az Apple pencil) -
Ájvé
veterán
válasz
Milestone2 #27341 üzenetére
Mindkettő. Túl nagy lesz, sok készülék, kevés figyelem.
-
s4tch
veterán
válasz
Milestone2 #27325 üzenetére
Így van. A múlt heti changelogban sem szerepelt, hogy visszatér a launcher leállás miatti újratöltés bug, amivel már kb. egy éve nem kellett foglalkozni.
Remélem, a maiban ezt javították. Reggel frissítettem, eddig jó.
-
Mr.C
őstag
válasz
Milestone2 #27226 üzenetére
azt nem tudom, TB-vel találtam meg, fagyasztottam is.... Gondolom a Mi Acc-hoz kell igazából.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2 #27130 üzenetére
Óccó lesz.
-
Ájvé
veterán
válasz
Milestone2 #27011 üzenetére
Ezt írtam, hogy nem hivatalos, de kösz a választ, erre gondoltam én is.
Inkább tanulj meg olvasni ... -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Milestone2 #26995 üzenetére
Hát nem lesz semmi az a telefon, ha elkészül!
Mr.C előbbi témát még MIUI 7 alatt próbáltam, utóbbi tetszett nekem is.
A long screenshotos dolog fura, nekem eddig minden verzión ment.bozarjoska annyira jól sikerült a Global Crowdin fordítás, hogy örömükben (részben) a kínai ROMba is beletették!
-
bozarjoska
őstag
válasz
Milestone2 #26997 üzenetére
Mivan a kínaiak tudnak magyarul?
"Hálózati beállítások"
-
Mr.C
őstag
válasz
Milestone2 #26997 üzenetére
Aha. nekem "még" a 9.22 van, fórumokon azt olvastam, hogy még "not supported" módban van később jó lesz. Ez azért fura, mert a stable-ben nem volt ezzel gond. Még próbálkozok....
-
Mr.C
őstag
válasz
Milestone2 #26995 üzenetére
Gondolom neked/nektek a long screenshot-tal nincs problémátok, ugye?
Más: Az iOS Afterglow és Android N elég széppé varázsolja a status-bart. Az előbbinek az a gondja, hogy az értesítések olvashatatlanok (sötét alapon fekete szöveg), utóbbinak meg csúnya az akkumulátor ikonja.
-
Mr.C
őstag
válasz
Milestone2 #26990 üzenetére
Én is úgy gondoltam, multira multi
-
Mr.C
őstag
válasz
Milestone2 #26954 üzenetére
Most épp a mi air purifier 2-vel szemezek, csak EU warehouse-ból való rendelés igen drága
Viszont ugye tabletre és telefonra nincs vám, csak áfa, így Valszeg olcsóbb lesz, mint "idehaza" venni egyet
-
morfondőr
addikt
válasz
Milestone2 #26958 üzenetére
Köszi a kimerítő választ!
-
morfondőr
addikt
válasz
Milestone2 #26952 üzenetére
Melyik az az eddigi két B20 készülék? Lemaradtam valamiről?
-
Mr.C
őstag
válasz
Milestone2 #26952 üzenetére
szerencsére senki sem gátol meg minket abban, hogy továbbra is másik kontinensről rendeljünk
-
Ájvé
veterán
válasz
Milestone2 #26950 üzenetére
Ja, de majdnem a szomszédaink már
Lehet lassan majd mi is sorra kerülünk.
A lényeg, hogy jön európába a Xiaomi. -
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #26922 üzenetére
Tényleg kár. Majdnem vettem MiNote-ot, vagy Pro-t, de az FM rádió - és az RR
hiánya meggyőzött róla, hogy mégsem kell. Pedig nagyon tetszik.
-
laci laci
addikt
válasz
Milestone2 #26895 üzenetére
Ilyen hogy jöhet ki? Nem értem... Meg csinálok valamit, le tesztelem, utána ki adom,fel töltöm valahova... De akkor eleve rosszat, vagy rosszul tesztelem le és azt töltöm fel?
Mizoli: csak este tudom megnézni neked a tiszta telepítéssel fel rakot romot... Ami most van fent az kétszer volt rá frissítve. A szín... beállításnál így nincs fc..
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Milestone2 #26887 üzenetére
Kínai ROMon nem csak akkor tölti le a roothoz szükséges fájlokat, amikor először ráböksz a root engedélyezésére?
Persze lehet, hogy su bináris már gyárilag van, csak nincs engedélyezve...(#26890) mizoli ja, értem. Szóval mostmár két különböző felület van.
-
laci laci
addikt
válasz
Milestone2 #26866 üzenetére
Már múltkor is segítettem, de most ez a sok pálcika.. (kínai nyelv) Angolul is jó lenne?
Tomi Ohl : ha rá frissítek az előzőre?
-
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #26838 üzenetére
és Tomi
Kösz az infót. Jól gondoltam, marad a szinte tökéletes Nova.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Milestone2 #26840 üzenetére
Igen flashelhető. A Nexus Launcheres zipből csináltam, kicseréltem a két apk-t, illetve átírtam a nevét (úgyhogy ha fent van a régi, azt töröld előtte).
Nem titkos a link, tessék. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Milestone2 #26838 üzenetére
Kulcsszó: systembe mozgatás, ez a Nexus Launchernél is kellett, ha jól tudom. Ha kell valakinek, adhatok linket flashelhető zipre, amiben a háttér választó is benne van.
Amúgy ezeket a változásokat vettem észre:
- új név, ikon és verziószám persze
- app drawer megnyitása smoothabbnak hat. Ez azért van, mert már a csúsztatásod sebességének megfelelő gyorsasággal fejezi be az animációt
- app drawer háttere nem áttetsző
- app drawernél a nyíl animálva van
- Google asszisztens lap megnyitásánál is kicsit políroztak az animáción
- sűrűbben vannak rendezve az ikonok, már 5 van egymás mellett (ez dpi függő is)
- Google naptár ikon a dátumot mutatja (mint MIUI-on)
- frissült a fordítás
Jo, tudom, apróságok, de a második miatt főleg sokkal jobb használni. Úgyhogy ez már közelíthet a végleges verzióhoz, egyedül az app drawer nyíl animációja fura egy kicsit néha. A húzás irányába kéne fordulnia, de néha csak egy csík van helyette.
Tehát rosszabb egyáltalán nem lett. -
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #26746 üzenetére
Annyira nem érdekes, főleg, hogy nem is használok MIUI-t
-
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #26743 üzenetére
Lehet. Pedig egyszerűbbnek tűnik a Global-ból dolgozni, nem kellene annyit gyomlálni sem.
Vagy, ahogy Tomi írja, hogy "túl kevés munka lenne vele" -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Milestone2 #26710 üzenetére
Hát akkor egyelőre ez sem lesz Virgon...
barackle nálam SOD nem volt, csak két random soft reboot mostanában az újabb Globalokon. Ha jól emlékszem mindkettő (de egyik biztosan) a Facebook app megnyitásakor volt.
laci laci a dupla koppos felébresztés? Root kell, majd Kernel adiutorral lehet tiltani. Én átkapcsoltam csúsztatásos felélesztésre.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Milestone2 #26697 üzenetére
Kernel source ugyanaz, azzal nem kéne gondnak lenni...
Mr.C úgy tűnik, könnyebb volt, mint az MM-et. Pedig még CAF forrás sincs...
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Milestone2 #26695 üzenetére
Esetleg egy újabb portolási kísérlet?
Ugye most ez megint más forrás (bár baseband nyilván ugyanaz), ki tudja, működne-e. -
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2 #26691 üzenetére
De az csak mese, ez itt a VV.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2 #26655 üzenetére
Nem lesz egy olcsó játék, de már várom a megjelenését.
-
Mr.C
őstag
válasz
Milestone2 #26655 üzenetére
én a Rn3P Hw-re értettem, hogy támogatott, igaz, nem írtam oda
-
Garada
őstag
válasz
Milestone2 #8314 üzenetére
Ez egy elképzelés, majd kiderül hogy az embereknek szüksége van e rá vagy sem, majd az idő eldönti.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2 #6672 üzenetére
Buggy, buggy zöld ág, zöld levelecske
-
tupacamaru
veterán
válasz
Milestone2 #6684 üzenetére
Vagy Rózsa Gyuri-ét.
-
janston
aktív tag
válasz
Milestone2 #6674 üzenetére
Be tudnád linkelni kérlek? 5 oldalt is visszanéztem,de nem találom.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2 #6171 üzenetére
Én Aliról vettem.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2 #6169 üzenetére
Persze, nekem már arra is megvan, a telefon meg már úton.
-
törölt tag
válasz
Milestone2 #5867 üzenetére
Az ára nem olyan vészes, mert elvileg 3-4 telefonra elég, a fólia is bele kerülne ennyibe. Nekem elég lesz a telefonra + a tabra. A hatása állítólag fél évig is kitart, de ez nálam már a hiszem, ha látom kategória. Hétvégén majd írok ezzel kapcsolatban, ha már fent lesz a cucc a kijelzőkön
-
ORCA58
addikt
válasz
Milestone2 #4952 üzenetére
Köszi mindnyájatoknak a biztatást és segítő szavakat. Legrosszabb esetben Redmi 1S lesz, még őrlődöm egy kicsikét!
Milestone2 Úgy tudtam, Te is Mi3-ra pályáztál.
A GPS-hez megjegyzem, sokan örülnének, ha olyan gyorsan és biztosan találna jelet e telefonjuk, mind a jó öreg OT995-ösöm. A minap bent a panelben másodpercek alatt behozott 6 holdat.madoc, DAVE_CH1 Bár 24 hónap garanciát ígérne, én félek tőlük. Nem rég olvastam, valaki 2 szer kapott rossz lámpát, emiatt elállt a vásárlástól, és hónapok óta várja vissza a pénzét. Persze, lehet nem ez a jellemző!
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2 #4889 üzenetére
-
llaszlo
veterán
válasz
Milestone2 #4833 üzenetére
Így terjednek a rém hírek.
Folyamatosan nem rendelek, csak ha kell valami, hogy szétosszuk a postát. viszont több ismerős telefonja van onnan. Meg a sajátom is. És mind új. -
llaszlo
veterán
válasz
Milestone2 #4831 üzenetére
Hol az a sok hely? Konkrétan egy embert tudok aki ezt híresztelte
-
ORCA58
addikt
válasz
Milestone2 #4187 üzenetére
Te is a Jó Öreg OT995-öt nyüstölöd még, mint én?
Ha lesz rá keret valószínű én is ezt választom (csak lehetne egy kicsit kisebb, de nem az!) -
Mr.Csizmás
titán
válasz
Milestone2 #4177 üzenetére
hazai maszek, van ante spanyol, 80-ból megáll.
(#4172) Tomi_Ohl én is pistont, amit most 2x is linkeltek az urak (llaszlo és 8nemesis8)
-
virkir
veterán
válasz
Finoman szólva is ritka ocsmány átbaszás.
Állítsd át dollárra ami rögtön 280 lesz majd ezt szorozd a napi aktuális deviza árral. = 69k amire még jön szállítási költség ha nem a nyuszitól várod ajándoknak és jó eséllyel az ÁFA ami így már simán belekarcint a 90k-ba. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Elvileg 270$, azaz 65232Ft a xiaomi kínai oldalán. Ennyi esetleg akkor lehet, ha most valami speciális akció van.
tDr1v3r hát igen. Sőt, mi több, nekem még a július 29.-ei rendelés is on the wayként van feltüntetve.
Barthezz2 ezt a galéria szaggtást mindig írod, de én mégsem értem, szerintem nekem nem szaggat... Max akkor, ha először indítom el a galériát, és egyből görgetek jobbra (a mappanézetre), mert ilyenkor még nincs ideje betölteni az előnézeti képeket.
-
s4tch
veterán
válasz
Milestone2 #3932 üzenetére
Épp olvasom. Lengyel staff member írja:
"It's not entirely true. Just Mark did a tragedy from this like always. But the fact is that one of official translators was badly treated by Xiaomi. Also some of the country translations for MIUI 6 were started on crowdin without our knowledge and info."
-
s4tch
veterán
válasz
Milestone2 #3930 üzenetére
Úgy tűnik, a fórumban lehet hozzászólni.
Lehet, hogy "csak" felnyomták a honlapot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Dell notebook topic
- Villanyszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest