-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #22174 üzenetére
Oké, hogy Xperia, de a hardver ugyanaz, a beszerzési forrás meg ki tudja. A lényeg, hogy ha valakinek megér annyit egy ilyen telefon, akkor egy sokkal olcsóbb és bizonyos tekintetekben jobb Mi3 bőven megérheti. Igen, ott a Redmi Note 3, de egyrészt nagy, másrészt zárt bl, ami így hirtelen eszembe jutott róla.
Wovbagger akkor a sima kattintás másik SMS appban lehetett, de lényeg hogy megtaláltad amit kerestél.
-
Keil Walker
aktív tag
válasz
Fejvadi #22063 üzenetére
Innen rendeltem: [link] Nem azt mondom, hogy szutyok, mert az anyaga jó. De a fröccsöntő szerszám, amivel ezt öntötték messze van a Xiaomi minőségtől.
Keresgéltem más darabokat is, de attól tartok, hogy ugyanilyen jön más eladótól is. Tudnátok linkelni oldalt, ahol jó minőségűt kapok? Ami nektek már bevált. -
s4tch
veterán
válasz
Fejvadi #22016 üzenetére
Köszi, lehet, hogy élek vele. Nap közben nulla időm volt árakat nézegetni, csak este írtam egyet digojr-nek, hogy legalább tudjam, a javítás mennyi lenne.
A többieknek is köszönöm az együttérzést. Tomi, az M8 kintről megvan 180-190 dollár környékén, és a fém házon kívül MHL csatlakozót, infrát, valamint SD bővítést is nyújt - igaz, nincs belőle 3GB RAM-mal szerelt verzió.
-
bozarjoska
őstag
válasz
Fejvadi #21949 üzenetére
Itt van egy fájl amit ha letöltesz és felteszed updater appal akkor rootolva lesz. Innen van.
Vagy itt egy másik ez is updater appal megy. Ez meg innen van.
De felelősséget nem vállalok ha a falhoz kell vágnod
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #21543 üzenetére
kárátékutyá persze, lesz frissítés. MIUI-ban nem változik semmi, ami a kínán kívülieket érintené, de nekünk van három dolog (legalábbis multiban):
"Xiaomi Mi3/4
- Fixed daily wallpaper FC (removed)
- Fixed gesture lock FC
- Added Screen off 6.0 effect"
Az első érdekes, Global bétában már nincs FC és működik...
A második talán pont az, ami nekünk kell, vampire17
A harmadiknak szintén örülök.bagly nem találkoztam még vele... Hivatalosan biztos nincs erre való zip.
Latitude jól érted.
Az online telepítő szerintem ugyanúgy működik, mint az offline, csak kell hozzá net és mindenképp fastboot módban kell lennie a telefonnak. -
kárátékutyá
őstag
-
Ájvé
veterán
válasz
Fejvadi #21457 üzenetére
Bár gondolom inkább kivárod a Mi5-t, de itt lesz talán.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #21107 üzenetére
Nem rossz ötlet különben. Így lehet, hogy elég egyszer telepíteni az 5.12.17-et.
petrson nem hiszem, hogy az a baj, hogy nincs összevonva a partíció, az tudtommal nem kell hozzá. Amikor először kaptál ilyen errort, utána mégiscsak valamit máshogy csináltál, mert tovább tudtál lépni és egyszer már flasheltél is. Arra kéne rájönni, hogy akkor min változtattál.
gyurex17 akkor jóval kisebb a kínaitól és a globaltól is.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #21098 üzenetére
Mindegy, melyik systemen vagy. Csak annyiban lesz más az eredmény, hogy az egyik esetben kétszer kell feltenni ugyanazt a ROMot (5.12.17).
petrson és akkor hogyan is oldottad meg? Mert azt nem írtad.
sputyi70 ez már MM? Ilyen keveset foglalna a multi?
Fejvadi igen, így kell, ha gyári partíción vagy gyári recoveryvel. Kb ezt írtam le az előbb említett bejegyzésben is.
-
-
laszy01
csendes tag
-
-
Ájvé
veterán
válasz
Fejvadi #20828 üzenetére
Nem vagyunk piac számukra. Eladások nagy része kinában és indíában vagy más fejlődő országokban van, EU piac nagyon terített, nincsenek komolyan jelen az emberek 99% előtt teljesen ismeretlen (ugyan olyan, mint a legtöbb kínai). Belépni a piacra jogi okokból biztos nem fognak egy darabig, B20-ra is várhatsz, nem ide készítik a telefonokat, így jó ideig nem lesz még benne (talán soha sem, egyelőre megjósolni se lehet mikor lehet majd egyáltalán ilyen). Annyi a pozitívum, hogy nyitottak már nyugaton boltot (kiegészítőknek), de telefont nem fognak árulni, jogi problémák miatt, talán majd felvásárlás révén egyszer hozzájut a szükséges licencekhez, de addig várhatsz rájuk az biztos.
De no offense, én így látom. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #20798 üzenetére
Hmm. Az is gyanús volt, hogy egyből ugyanazt a romot tette rá, de így minden értelmet nyer.
heidricha írta is Rizzoli, hogy CM13-nál át lettek variálva a teljesítmény profilok. Szóval a mostani hatékony elvileg olyan, mint eddig a kiegyensúlyozott? (frekvenciákat tekintve legalábbis)
A szenzoros probléma érdekes, de telefononként is változik a hardver, ráadásul 4.1-es drivereket használunk... (hacsak nem frissítette őket a Xiaomi a 6.0-ban)Más: a holnapi CM-ben elég sok cancro-specifikus változás lesz: [link]. A legtöbb thermal-lal kapcsolatos.
-
Mr.C
őstag
válasz
Fejvadi #20736 üzenetére
Nééézd Fejvadi mit találtam neked, ha CM-re térnél
-
Tomi_Ohl
veterán
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #20708 üzenetére
Én meg pont most láttam, hogy úgy tūnik, az egyik kínai beta frissítés zárta a Mi3-at is. Legalábbis valaki hasonló szindrómákat tapasztalt. Ezzel tényleg elveszítené a Xiaomi az egyik vonzerejét, arról nem is beszélve, hogy még a MIUIHU/multi ROMok sem mennének fel nyitás nélkül.
-
Igric
tag
válasz
Fejvadi #20697 üzenetére
Valóban szép a MI 4-is.
Amúgy a fém házas xiaomiknál mennyire tapasztalható melegedés?
Egyébként visszatérve az előző gondolatomhoz még a note3 kapcsán
valamennyire a zárt bootloader is visszatart a vásárlásától.Dhgm: köszi, hogy megosztottad a tapasztalatod
Pláne még az egészben, hogy most windows-os a telóm
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #20634 üzenetére
(#20636) mizoli ezek a mai fiatalok valahogy túl kényelmesek...
Van 2GB-s Mi4 is, ha jól tudom, laci laci-nak is az van.
Más: keddenként és csütörtökönként jönnek majd a frissítések erre a global beta-ra. Várom a holnapi update-et.
------------------------------------
vampire17 végre bevettek
-
berzser67
tag
válasz
Fejvadi #20525 üzenetére
Nincs vele semmi baj ,csak azt írják mindenhol,hogy már nem lesz frissités a Android 6-os megjelenéséig
MIUI7 6.1.7 LetölthetőSzerző: rajen » 2016.01.08. 10:57
Szasztok!
Még most sincs Mi3/4/MiNote telefonokra 6-os Android alapú MIUI 7, de már teszteli a Beta csapat és csak akkor lesz kiadva, ha stabil lesz. Ez a közeljövőben meg is valósulhat, legyetek türelemmel!
-
kárátékutyá
őstag
válasz
Fejvadi #20312 üzenetére
Köszi!
Az az igazság, hogy csak az egyik kabátom zsebében csinálja, abban, minek nincsen belső zsebe, csak két hatalmas normál cipzáras, és abban oldalára tud fordulni, és akár nyomni folyamatosan az on/off gombot. Itthon "dobálom", soha semmi ilyen nem fordult elő. Most betettem egy extra vékony tokba, amiben viszont nehézkesebb kézzel is feloldani. meglátjuk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kuponkunyeráló
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 25
- Óra topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest