- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4tch
veterán
-
Wovbagger
tag
válasz
mizoli #22029 üzenetére
Akkor ez a megfejtés, mert én "gyári állapot" alatt azt értettem, ahogyan a gyárból kijött, ugyanis az 5.12.11 feltelepítése már az én művem volt - én meg nem vagyok éppen gyári.
És egyelőre én sem mindig értelek Titeket, azt hiszem lassan összeszedem azokat a rövidítéseket, amikhez kérek egy szótárat, az első minden bizonnyal az "fc-zik" lesz. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
mizoli #22009 üzenetére
Nekem RR-en is elő szokott jönni az FM rádió root jog kérés, de csak mikor multiromot használtam. Akkor egy vissza gombot szoktam nyomni azt hiszem. Fura dolgok ezek, a misztikus FM rádió sötét oldalát még nem fedeztük fel...
s4tch külföldi árakat nem néztem, úgy már egész jó vétel az is.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
mizoli #21992 üzenetére
Akkor most kipróbálhatod az új TWRP-vel. Erre sem kellett sokat várni.
Bár amint látom, állítólag lassan flashel (de még waiting for conformation).Szerk: közben frissítették a TWRP 3.0.0 zip-et is, már jó.
-
Tomi_Ohl
veterán
-
Tomi_Ohl
veterán
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
mizoli #21986 üzenetére
Gondolom kínai időszámításban gondolkodik
Amúgy mennyivel tud most többet a Mokee, mint egy sima CM? Amikor utoljára próbáltam, az jó régen volt, már majdnem egy éve. Akkor nem volt sok extra hozzá képest.
XDA-n az utolsó kommentek pozitívak, előtte beszélt hibát javították. Azelőtti dolgokra meg nem emlékszem. Nálam még novemberben volt fent, akkor még korai stádiumban volt. Előtte a lollipop 🍭 verzióval mondjuk megszívtam, olyan beszámolót írtam róla, hogy szerintem elvettem tőle a legtöbb ember kedvét itt a fórumon.De az akkori device-specific bugok együttállása volt.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
mizoli #21982 üzenetére
Esetleg próbáld ki az AICP-t. Megnézhetnéd, hogy már az MM verzióban is benne vannak-e a fordítások. Na meg egyébként is elég jó ROM, csomó extrával.
laci laci az updating partition details magában még nem hiba, azt minden telepítés után kiírja. A hibát általában pirossal írja ki.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
mizoli #21942 üzenetére
Hát, nem vagyok biztos benne, hogy teljesen megéri. Főleg azért, mert lollipopon még AICP-ben 90%-ban ugyanezek a stringek voltak, kb 95%-ban lefordítva. Lehet, hogy AICP-ből kéne átszedni a fordítást. Írok nekik G+on, nem lehetne-e megcsinálni.
Ha viszont muszáj mindent újra fordítani, azt nem most kezdem el, mert fontosabb dolgaim is vannak mostanában. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
mizoli #21911 üzenetére
Open Gapps-t ajánlja, de megpróbálom majd a Banks gapps-t, az van letöltve és abban minden venne van, ami kell.
Akkor jó, ha eddig nincs más baj. Annyit tudni, hogy most a CM sourceben hibás a hálózattípus-állító (2G, 3G), jó lenne, ha tényleg csak ennyi baj lenne.Fejvadi tudtommal systemet nem wipe-ol.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
mizoli #21872 üzenetére
Meghallották az imánk! ResurrectionRemix-M-v5.6.2-20160203-cancro.zip
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
mizoli #21885 üzenetére
Ez van. Én csak ropogósan szeretem.
Ezért kezdtem unatkozni tavaly június elején is, amikor a PAC-en kívül egy használható ROM sem volt (SOD mindenhol máshol).
llaszlo SMS számláló: üzenetek appban fent, a keresősávban megjeleníti. Vagy ha lejjebb húzod, akkor kiírja, mennyit szinkronizált.
Hívásidő számlálót mintha már kerestük volna, de emlékeim szerint akkor sem találtuk. Tudtommal azóta sem tették bele. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
mizoli #21877 üzenetére
De már másfél hónapos, nekem régi
Sok fordítás is hiányzik belőle, meg a Snap kamera, stb.
Telegram csoportban nagyon ajánlották a CM-et mert több dolog is változott benne mostanában (éppen a hangot kell tesztelni, állítólag sokkal jobb minőségű. Meg is nézem mindjárt). Szóval míg Fejvadi hardverből próbál ki újat, én beérem szoftverrel is. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
mizoli #21869 üzenetére
Ott még nem tartok
Van új build XenonHD-ből, kiterjesztett partíció supporttal. Nagyon írják, hogy milyen gyors, jónak tűnik.
Egyébként ez a Shivam Kumar Jha nagyon rákapcsolt, pár nap alatt kiadott kb 6 ROMot meg egy saját kernelt. Páran meg is sértődtek rá, mert olyan ROMokat is épített amiknek már van hivatalos fejlesztője.
Én most az új RR-t várom. A hubdroid megszűnése miatt Matoxxi nem tud új verziót kiadni, de úgy tűnik, Bitti fogja átvenni és hivatalossá tenni. -
-
Fejvadi
nagyúr
-
Tomi_Ohl
veterán
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
mizoli #21443 üzenetére
Várok mindenképpen, mert nem szeretném ha sok hiba lenne benne.
Nem vágom, kb, nyárig megtartom, de már megvan rá az új tulaj.A ROM-ok a legkevesebb. Inkább ha se kép, se hang.
Már nekem is eszembe jutott, hogy feltegyem a Cancrot.Ha kisebb lesz a méret akkor nem is próbálom ki. Mit értesz gyári alatt? Ha azt, hogy az eredeti MiRecovery van femt és Miui Multi ROM ami nem is volt semmilyen főzetre cserélve, akkor igen, gyári.
(#21447) laci laci
Nekem is az Mi4 3Giga 4G LTE volt és ugyan az kell rá. Eladtam most januárban és azóta hiányzik. Fehér volt és fekete kellene, de az sehol. -
s4tch
veterán
válasz
mizoli #21423 üzenetére
Ha valaki nem akar szarakodni a miui.com-os fölösleges hozzászólásokkal, itt pár percen belül megtalálja a fájlokat: http://bit.ly/1GcSAwn
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
mizoli #21375 üzenetére
Ráadásul nem is repülőgép módban. Ez rekord körüli idő
De MIUI MM alatt nem ilyen a helyzet... (bár valamelyik korábbi verzióval volt nálam is 5 óra 100%-on)
Mindenesetre nálad is voltak felébredések, ki tudja, ezzel az appal lehet, hogy 10 órát is ki tudnál hozniMr. C szóval megbízható forrás, és így tényleg jó, hogy mostmár értem is, pontosan mit takarnak a dolgok benne.
-
Ájvé
veterán
válasz
mizoli #21292 üzenetére
De miért kellene bármit is vissza particionálni? Én azt látom annyi a lényeg, hogy 5.12.17 legyen fent összevont partícióval. Én nem frissítőből telepítettem a 5.12.17-et, sőt mirecovery beadta az unalmast, nem flashelt, újra tettem mondjuk, de inkább twrp-vel tettem fel a 6.1.21-et.
5.12.17-et egyszer tettem fel és nem mattot egyesített partíciót, de egy Wipe chace megoldotta, mirecoverybe nem is mutatott több partíciót már (így is lehet ellenőrizni, hogy sikerült-e az egyesítés).
Sok embernek másként ment, akinek nem ment szerintem valahol hibáztak valamit. 5.12.17 és egy partíció kell innen lehet telepíteni, én így látom. Aki biztosra akar menni az pedig tiszta telepítést csinál, akkor talán nem lesz ilyen hibája se, mint itt sokunknak (google szolgáltatás leállás). -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
mizoli #21292 üzenetére
Alternatív módon? Ajjaj, előre félek...
Ájvé tehát nálad is jelen van a probléma a képernyőzárral... Megoldás nagyon nincs rá.
petrson automata forgatás működik. Biztos nincs kikapcsolva? Reboot után sem jó?
nike90 akkor öröm és bódottá'...
Már csak calamites van éppen benne a folyamatban tudtommal. Többiek gondolom ma már nem állnak neki. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
mizoli #20869 üzenetére
MIUI 5.12.31-en is elértem hasonlót, azóta rontották el... Bár tegyük hozzá, hogy 6.1.11 van fent, azóta javíthatták.
vampire17 ha a China jön pénteken, a Global lehet, hogy hétfőn jön. Hát nem volt túl hosszú a teszteri pályafutásunk, de talán nem is baj, legalább újra mehet fel a multirom.
sputyi70 minden nap teljes ROM jön le ezek szerint. Lollipop alatt még delta frissítések voltak a Mokeenál (30-50MB).
Mr.C én bizakodó vagyok. A Xiaomi.eu megoldotta a többi telefonnál.
gyurex17 a Globalban most sincs téma mixelés (csak adatok törlése után). Kínai ROMban viszont gond nélkül működik. vagyula említett valamit, hogy kínai romon alapszik a MIUIHU, de a Global permissionjeivel, ez magyarázatot adhat a mixelés hiányára is.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
mizoli #20844 üzenetére
Azt mondod még az az egy szemem is kancsal?
Ezt mondom én is Zolikám, muszály valamilyen szinten megfelelni a hívőknek, különben szétszalad a nyáj és nem könnyű, újra összeterelni őket.(#20845) Tomi_Ohl
Tomikám, én a mostanival is megvagyok elégedve, nálam nem döcög, igaz nem vagyok egy Power user. Nagyon sokat használom, de telefonálásra leginkább. A B20 meglépése, nagyon sok új vásárlót jelentene nekik. A Nokia is azt hitte, hogy semmi nem számít, mert jó ez így amit nyújtanak, aztán azon kapták magukat, hogy nem megy a szekér. Olvasod te is a sok Xiaomi-s topikokat. Kérdés: Van benne B20? Nincs. Akkor nem kell. Vagy a másik: Ha nem lesz benne B20, akkor ez sem kell. Nekem is jó lenne ha lenne, de én megalkuvó vagyok még. -
pozanos
tag
válasz
mizoli #20837 üzenetére
Fifty-fifty. Meg is érte mert jó kis telefon ez is, de azért picit hiányzik a mi 3 változatos romkinálata ebből adódóan talán nem érte meg (+a zárt BL még ami ellene szól, de ezt hamarosan pótolom szerintem, ma szedtem le az unlock tool-t). A nagyobb kijelző miatt vettem meg, sosem volt ekkora telefonom még és ki akartam próbálni de úgy hogy hardveresen is előrébb lépek valamennyit. Nem csalódtam, fél coll nem nagy előreugrás, hamar megszokta a kezem (lassan a zsebem is
). A frissebb chip, a több ram és tárhely adja nekem a legnagyobb előrelépést és ez a felhasználói élményen is érezhető (hangsúlyozom hogy nincs nagy különbség, de azért érezhetően van). A kijelző is kárpótolt tegnap, amikor is megnéztem rajta az első részét a Lucifer c. sorozatnak melóban. Tudom, egérmozi, de ezen azért jobb egérmozizni.
Most hogy jobban belegondolok, talán nem is 50-50 hanem 75-25 a Note javára. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
mizoli #20806 üzenetére
Hozzáférésem van a hajópincéhez, szóval kein problem
Fejvadi tán nem tetszik kendnek valami, édösapám?
Laybee saját vélemény: én biztos nem cserélném a Mi3-at 2GB-s Mi4-re. Engem az egyetlen dolog, ami a Mi4-ből vonz, az a 3GB RAM, más téren nincs sok különbség...
Mr.C más gyártónál meg alapból zárt. De: a MIUI custom romnak indult, és próbálták megtartani ezt a jellegét eddig is valamilyen szinten. Büszkén hirdette a Xiaomi, hogy nyugodtan lehet ROMot cserélni, még a garancia sem veszik el. Most romba döntik ezt a geeky soul-t. Másik dolog, hogy mi van, ha bootloopot kapsz egy frissítéstől? (Mi4C-n pont a lezárásos frissítéssel jártak így sokan) Sokkal nehezebb lesz újra életet lehelni a telefonba. Jó esetben számítógép kell hozzá. Rosszabb esetben az sem ment meg.
Az USB nekem is könnyen kiesik, azóta, amióta egyszer leejtettem vele a telefont. Bár itt inkább a kábel a hibás.
mizoli vagy csak egyszerűen: a legjobb az ár-érték-romolhatóság aránya
-
heidricha
őstag
válasz
mizoli #20782 üzenetére
Persze, hogy elugrál, az a dolga a vezérlőnek, hogy oda állítsa, ahol szerinte a legjobb. Ha viszont pl. ugyanazt az oldalt nézed a böngészőben, és más dolga sincs, akkor nemigen ugrál el.
Pont a CM-mel van az a gond, hogy max 1mag/300Mhz-en megállapodik néha, és ki sem mozdul onnan. Ne ez elég türelemjáték: mire visszarántja az ember valami használható állapotba. Ha épp sikerül. Kernel adiutor profile widget amúgy megoldja, de a lockscreen-ről indított kamera, vagy tárcsázó felejtős.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
mizoli #20743 üzenetére
Pedig teljesen elképzelhetőnek tartom a Xiaomitól...
Amúgy ezt találtam rá, ha minden igaz 500 credit kell hozzá. Szóval már most kezdjetek el kommentelgetni a MIUI fórumon. Nekem már van 377 creditem, pedig emlékeim szerint annyira azért nem voltam aktív ott.Más: rajen azt mondja, a MIUI MM global bétában lévő magyar fordítás még v5-ből maradt, azért ilyen részleges. Ezt is csak úgy lenyúlták.
-
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
mizoli #20674 üzenetére
Szurkolunk neki, de elég nehéz dolga van. Sok dolog külön, direkt MIUI-s fájlokban meg apk-kban van. A MIUI kamera api megint csak érdekes dolog, olyan szempontból, hogy az alap "le lett csupaszítva", hogy ez működjön.
Mr. C én is csak véletlen találtam rá, magából a telefonból lett kiszedve. Itt küldtem róla képet meg linket.
Szerk.: most nézem, a link már nem él, de ha majd CM-re váltanál, feltölthetem Drive-ba. -
llaszlo
veterán
válasz
mizoli #20482 üzenetére
A rizs nem biztos, hogy jó ötlet. A szakemberek véleménye is megoszlik. Mert pont, hogy összegyűlik a pára a rizsnél és ez miatt több lesz a pára, mint a rizs nélkül. A sima szárítást javaslom inkább.
Más:
A CWM hová készíti a mentést? Mert a clockworkmod mappában nincs semmi sem. Viszont a helyet meg elfoglalja ezt látom. -
llaszlo
veterán
válasz
mizoli #20471 üzenetére
A szétszedéshez csak egy csillag csavarhúzó meg egy műanyag lap kell. Legalábbis a hátlap levételéhez.
Akkor már látnál is valamit.
Tegnap én is kiejtettem a zsebemből a wc-ben, de a tokok megvédték. Alul a hangszórónál a műanyag burkolat kipattant, de azt vissza tudtam pattintani.calamites: A Nokia 6610-esem én is így találtam meg egy reggel a fürdőben a hányás közepén darabokban.
Az szerencsére működött tovább.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
mizoli #20469 üzenetére
Szóval megint hasonló eset, mint múltkor. Az egyik régi rom elindult, többi nem.
Ha az 5.12.17 fent volt, akkor pedig már elvileg meg lehetett az új partíció.(#20471) ne már...
Biztos, hogy nem kell több idő a szárításra? Pár napig is rizs között szokták hagyni, meg ilyesmi.
Ha esetleg új Mi3 kéne, nézd meg ibuygou-n is. A minap írtam, milyen jó árban van ott. Szállítás sem sokkal több idő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest