- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
Beirtam, de semmi.
Kaptam egy regisztraciot a linkelt oldalon, marmint beregeltem, na.
Rakattintottam, h letoltes, leszedett egy .mtz file-t, amire raneztem TC-ben, es nem indithato, hanem mappakat latok.
Ezt irta a honlap: [link] Nekem mondjuk egy kumma kreditem sincs, de az mtz a telefonon van.
Most befrissitettem az oldalt, ezt mutatja (hidden file): [link]
Ha a theme marketre kattintok, azt irja, tema betoltese nem sikerult... -
-
zolikaDB
veterán
A zöld?? A legpofásabb!!
bozarjoska: kérdeznék... Neked min (4.x) van mi, és hogy csináltad? Mi az a tdb és hol kapcsolod be? Nekem megoldható, h 4.3-ra feltegyem a V6-ot és ha nem jön be, akkor vissza a V5-öt?
Más: 4.3 van fent és V5, amikor kattintok, h van-e frissítés, akkor azt mondja, naprakész vagyok... Miért, hogyhogy? -
tDr1v3r
veterán
Mondjuk az enyém (antelife.com) elég khm... érdekes nemzetközi ROM-mal érkezett. Kivett frissítő, előre telepített bloatware meg valami ráhaxolt magyar lokalizáció.
Én úgy gondolom hogy mindenképp érdemes belekalkulálni egy ROM-ozást.
(#2748) Drenadar: Ki. Mindig is nagy tárhelyes telót akartam (32 gigás iPhone alá nem is adtam volna), ez fele lett, mégis elférek... Spotify-ról rátöltöttem a kedvenc zenéimet 'szt kész, ha több kell akkor wifi-n vagy mobilneten töltök le (de inkább streamelek).
(#2742) Zsoltesz93: N4-et már rég fogtam, de úgy gondolom hogy nem lenne nagy a váltás róla. MIUI amúgy is van rá.
-
Drenadar
veterán
szerintem annyi van, hogy elég halk a készülék...
metrón esélytelen pl a használata de sokszor a másik fél panaszkodik hogy halkan hall... persze ez lehet sim kártya hiba is...
MÁS: akik azt mondták hogy bőven kibaxottul elég nekik a 16 gigabyte, mert annál több nem kell és nem is kell soha, még kitartanak az álláspontjuk mellett?
-
Milestone2
nagyúr
Na akkor végre valaki, akitől kérdezhetek.
Azért (is) lett szimpatikus a Mi3, mert úgy gondoltam, ha már tudja a két "oprendszert", akkor értelem szerűen az egyik a gyári MIUI, a másikon szabadon garázdálkodhatok (CM, stb)
Leírásodból most úgy érzem ez nem igaz. Szóval kérlek áruld el, hatalmasat tévedtem? Köszi, ha válaszolsz. -
Gyerekek én azt nem értem, hogy eddig 512MB ram-os telók voltak, igaz, hogy laggolt, meg kevés volt a rendszernek, de azóta megnövekedett 1-2-3GB ram-ra is a készülékek memóriája. Android viszont annyira nem változott, való igaz, hogy jönnek ki a frissebb rendszerek, de ennyi memóriát nem foglalhatna. LG G2 topicba is mindenki panaszkodik a ram-kezelésre. Mi is most vettünk egy Redmi 1S-t(1GB ram) és ahogy kibontottam a csomagból megnéztem a ramot és alig van szabadon 100-200MB. Mindimum a fele szabadon kéne legyen.
-
Oppenheimer
nagyúr
ezek eleg lightweight appok a fb es fb messengerhez kepest. rossz osszehasonlitas. kerlek ne akarjatok gyozkodni az igazatokrol, mert nincs igazatok, es csak folosleges vita a vege. van akinek megfelel, hogy ennyi ramot foglal a rendszer, van akinek nem. nekem nem. szoktam latni egy baratom stock droidjat hogy uzemel (jiayu g4s), es a miui a kozelebe sincs annak a dinamikus es gyors mukodesnek.
udv.
-
Ezek valóban tényleg jó képek, csak ezek olyan nagyon nagyon beállított dolgok lehetnek, 1-1 kép lövése között 20x átállítva a fél gépet
Ami még kérdés felmerült(bár vissza is olvasgattam), valóban nagyon melegszik a telefon? Pl egy hosszadalmasabb GPS-ezés után? Mobilnet nélkül milyen gyors a kapcsolódás? Napsütésbe mennyire olvasható a kijelző? Csak Defy-hez tudok hasonlítani, az mind3-ban katasztrófa.
-
-
zolikaDB
veterán
Ezt a ROM-ot te ismered/hasznalod?
A leiras CWM-es telepitest javasol. Lehet belole gond, ha recovery-vel tesszuk fel? Ez is ugyanolyan szogegyszeruen telepitheto, mint ahogy morfondőr leirta?
Mi az a WSM?
Az llaszlo fele telefonomon eszrevettem egy bugot: ha az oraformatum 12 oras, akkor az allapotsoron krikszkrakszok vannak, de az orawidgetben joVirkir: ez a nova a playbol lett felteve neked?
-
totj80
tag
Na látod ezt nem tudom,de mappa érkezik már meg.Tehát semmi zip fájl.Egy zip fájl mindig bekerül a kukába,akkor lehetséges hogy már kibontja.
És akkor az egész mappát tegyem majd be abba a könyvtárba vagy mi lesz a telon?Ennyit még sosem kérdeztem,mindig ment minden magátol,de majd ez is meglesz
-
-
-
totj80
tag
Igen ,alma cuccaim vannak csak,viszont most betörött a kijelzöje és kellene valami novemberig. Ezért is tartok töle mert az iphone nekem egyszerü és logikus. Viszont ahogy néztem ennek a menürendszer hasonlit az almáéra és igy kellemesebb,nem aza tipikus android,amit nem csipek.Nem tudom bele merjek e vágni,mert nagyon tetszik meg árban is jonak tünik.
-
tDr1v3r
veterán
Köszi, majd kipróbálom a gyári után. De előszöris...
Nem tudok frissíteni! Bemegyek a Settings / About device-ba, rákoppintok a System updates-re, de visszadob a főmenübe. Miért?
Recovery jó ahogy nézem, eredeti... de nem enged a töltöttségi szint miatt frissíteni. Na majd pár perc múlva...
-
hriska
aktív tag
Évek óta K-9-et használok,ne akard már megmagyarázni....
Arra nem is gondoltál,hogy ha a "soha" helyett egy bizonyos időintervallumot állítasz be (1,2,5,10 perc),akkor annyi időnként ellenőrzi a leveleket (szinkronizál) felülírva az azonnali levélfogadást?
A soha ebben az esetben az állandó kapcsolattartást jelenti....
Kérlek,a következőben akkor kételkedj ha te is ezt használod!Persze ennek az a feltétele MIUI-nál,hogy memóban legyen,fusson a háttérben....
-
kriver
tag
Igen, néztem a MI-2s-t is. Méretben már kicsi (drága is), és a Samsung/iPhone 3 design (kerekített sarok, lakk hátlap) már nem bejövős. A Hongmi kifutott (xiaomishop-nál), csak Redmi 1s van. Megpróbálok egy Z1-et megnézni méretben.
Akku hogy bírja a Mi3-nál. (Nem szeretnék itt is 2000 hsz-t elolvasni miatta.)Köszönöm az eddigi tanácsokat!
-
hriska
aktív tag
-
Oppenheimer
nagyúr
- kevered a prioritást és az engedélyt. Helyedben már tényleg gyakorolnék némi önkritikát, és rég elismertem volna, hogy "hopp, tényleg, elrontottam".
Azt írtátok többek között, hogy kapcsoljam be az adott appnál a "trust this app" kapcsolót. Ez nem csinál mást, mint az app által igényelt minden engedélyt megad. Viszont az android memóriakezelése szempontjából ez továbbra is irreleváns. A kernel az ütemezési prioritás és a memóriában töltött idő alapján dönt, hogy melyik processzt állítja le memóriahiány esetén. Ennél jobban nem tudom a szádba rágni.
- "nem biztos, hogy az elvárt módon fognak működni az appok" - próbáltad, vagy találgatsz? Nálam működik minden visszaállított app, a játékoknál az összes állás, a böngészőben az összes könyvjelző, előzmény, cookie megmaradt.
Természetesen próbáltam. Volt ami el se indult utána (RUA2), játékállásaim pedig nem maradtak meg, ha el is indult.
- "Valószínűleg nekem vannak túl "extrém" felhasználási szokásaim." Más tippem van.
Na mi a tipped?
-
Oppenheimer
nagyúr
Kolléga nem tudta kezelni az engedélyeket (nem frissültek egyes widgetek)
nettó baromság, ne haragudj. Az hogy engedélyeket adsz egy appnak olvasni a nevjegyeket mondjuk, szerinted növeli a processz prioritását? Xiaomi ennyire átírta volna a kernelt?
Van fogalmad az android működéséről?
Kolléga downgrade-elni szeretne, sok neki az egy kattintás, amit a mentés érdekében kell tenni.
Régebbi fastboot romok 30kb/s-al jönnek a miui hivatalos oldaláról. Ilyen agyfaszom volt a downgradelésnél. A miui backup visszaállítása után meg hogy is mondjam, nem biztos, hogy az elvárt módon fognak működni az appok.
Kollégánál nem működik, ami mindenki másnál igen (párhuzamosan futtatni alkalmazásokat újratöltés nélkül)
Valószínűleg nekem vannak túl "extrém" felhasználási szokásaim.
-
virkir
veterán
1. katt- ibuygou
2.- bezárod a Mi4 reklámot
3.- gyorsmenüből Mi3
4.- kiválasztod a 64gigást
5.- színválasztás
6.- ad to cart
7.- proceed to checkout
8.- stb...
Hát tényleg meglehet vagy húsz is meg gépelni is kell.
Borzasztó...zolikaDB
Azért a xiaomishop.hu az legalább maga hozza be a telefonokat, amire rakódik egy halom közteher, meg ugye ők legalább az esetleges garanciális ügyintézést is bevállalják és ott bemész kezedbe adják azonnal, van raktárkészlet. -
mati12
senior tag
Kb.egy hónapja váltottam Huawei P6-ról Oppo Find 7a-ra, 5 teljes napig élveztük egymás társaságát majd fájdalmas búcsút intetünk egymásnak.Majd következett a Mi3 amit egy pillanatig sem bántam meg,a két készülék köszönő viszonyban sincs egymással. Az oppo a nyers erőn kivül mást nem nagyon tud felvonultatni egy erős báta fázisban lévő készülék a kijelzője a Mi3-hoz képest pedig egy nulla.
-
bozarjoska
őstag
wsm tools-t tedd fel azon belül a mi tools-t és ott be lehet állítani hogy újraindításnál a másik rendszer induljon, így egyszerűbb mint belépkedni folyton cwmbe
vfeco
én a helyedbe rájuk szóltam volna már hétfőn nekem is szólni kellett, azt mondták be se fizettem aztán elküldtem az igazolást és pár órán belül már fel is adták
ha a dhlnél van már akkor 3 nap és nálad lesz, nekem így volt mindháromszor -
morfondőr
addikt
Én is kiütöttem a gyári böngészőt és semmi gond nem lett belőle. Konkrétan a system\app mappában a browser.apk-t (meg még párat) átneveztem apk1-re és el is tűnt az appok közül. Újraindítás után sem volt gondom. Chromeot használok egyébként.
A fényképező nekem meg pont + 5 évet ír a koromra! -
skylinerold
tag
Szia Se le se rábeszélni nem akarlak csak leíroma tapasztalatom. Figyelembe véve az álltalad leírt szempontokat az allábikat mondhatom. Bő 1-hónapig volt MI3 telóm vele párhuzamosan LG G2 is! A MIUI jobban tesztszett mi a G2 menüje. A kijelző, kamera, hangzás, gyorsaság azonos. Összeszerelés mindkettőnél kiválló. Forma világ MI3 szebb de ez szubjektív! Zsebben való hordásnál visziont a G2 lekerekített sarkai miatt kellemesebb! Akku és ez ami nálam sokat jelentett egyértelműen a G2 felé hajlott! Átlagos felhasználóként Mi3 2-nap G2 3-4 nap. Lehet hogy csak kifogtam egy nem túl erős akkus Mi3-t de nálam így volt! Bluetooh kihangosítás. Skoda superB-vel történő párosítás esetén G2 minőségi kapcsolatot és hangot produkált az Mi3 visszhangos recsegőst. A G2 4G LTE miatt verte az Mi3-t internet gyorsaságba de ez így érthető! Ha most kellene döntenem akkor LG G2, ha nem meg várnám az MI3 4G változatát!
-
Drenadar
veterán
-gyors a tárcsázó
-nem recseg, minőségi, de nem nehéz fém magnézium, inkább jobb műanyag érzés.
-én ma tűző napsütésben is kényelmesen tudtam használni...
-nem tudom mennyit bír huzamosabb használattal, én minden este töltőre rakom kijelzőtől függetlenül
-nekem se nagy a kezem sokszor van hogy egy kézzel nem tudom használni olyankor zavar...
-GPS gyors, de kegyetlen mód melegszik, és itt tényleg arra gondolok hogy egy 20 perces út után nagyon forró volt...
-tehát nagyon meggyőzött a miui de fel akarod tenni rá a cm-et? pass, nekem az alap szoftver is nagyon részletes, bőven elég, nem kell mókolni vele...vegyed ne vegyed? ezt biztos mi mondjuk meg helyetted?
-
zoltb
csendes tag
Kamerában jobb a G2..
Softgomsos.. elvesz képernyőből. A hátsó gomb nagyon tetszett benne. Sokat fejlődött az LG de műanagy doboz,egy számomra elfogadtahtatlan szoftverrel és UI val (van már rá rendes szoftver is,mégis a Mi3 mellett döntöttem)
Semmi bajom a 4órás screen time-al és az akksival. Ha keveset nyomkodom elmegy két napot is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest