- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nem nagyon maradt titok a Poco X7 Pro kapcsán
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
-
s4tch
veterán
Gondolom, itt találtad: [link]
Tedd fel nyugodtan a többnyelvűt. Ahogy morfondőr kolléga írta, a stabil ROM kínai-angol. Itt van a legfrissebb stabil ROM magyarított verziója: [link] Telepíteni mindet ugyanúgy kell.
Egyébként a "stabil" megnevezés csak a release neve, ettől függetlenül a fejlesztői és a multilang ROM-ok is tökéletesen teszik a dolgukat.
----------------------------------------
Többen írták, hogy nem az igazi a 4.4 ROM-okkal az akksiidő. 4.8.1 van fent, most tartok 4 óra 54 perc képernyőhasználatnál (ebből másfél óra egy hülye játék, ami maxon pörgeti a processzort), és 11%-os töltöttségnél. Játék nélkül az 5,5-6 óra nem irreális.
[ Szerkesztve ]
-
morfondőr
őstag
Végtelenül egyszerű a multilang rom telepítése:
1. Innen letöltöd a többnyelvű romot.
2. Átnevezed update.zip-re és felmásolod a telefon főkönyvtárába.
3. Kikapcsolod a telefont, majd a hangerő fel és a bekapcsoló gomb együttes nyomva tartásával bekapcsolod.
4. A megjelenő menüben a hangerő gombokkal navigálsz fel és le, a bekapcs gombbal választasz. Kiválasztod az angolt. Ezután kiválasztod az Install update.zip-et és megvárod, hogy végigmenjen a telepítés. Utána érdemes egy wipe-ot is csinálni, hogy minden helyre kerüljön, majd restart.
Ennyi! Elrontani sem lehet!szerk.: A stabil csak angol/kínai, ha jól tudom, a többnyelvű fejlesztői kiadás. Ha belépsz a linkelt oldal fórumába, ott találsz stabil többnyelvűt is vagyula kolléga jóvoltából!
[ Szerkesztve ]
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
llaszlo
veterán
Ez is az lesz hidd el. Van itthon több apple cucc is, tudom miről beszélek. Pont ezért szeretem a MIUI-t is. Magyar nyelv benne van.
Másnak ha 50% körül van a fényerő, akkor mennyire világos? Mert még a régi Desire telóm fényereje is nagyobb, mint ennek. Maxon meg pláne látni a különbséget. Mellé raktam még egy Lumia 710-et, de annak eleve jóval nagyobb a fényereje majdnem 100nittel magasabb.
Van itt esetleg valaki Kecskemétről vagy Salgótarjánból (hétvégén utazunk oda), akivel össze tudnám hasonlítani? Vasárnap (esetleg hétfőn, még nem tudom, hogy mikor jövünk vissza) délután Bp is jó lenne.[ Szerkesztve ]
-
s4tch
veterán
Ez pofonegyszerű, a barátnőm a Mi3 kistesóját kb. egy óra alatt szerette meg iPhone4 után.
A Mi3 jó nagy tepsi, ezt leszámítva nem hinném, hogy bajod lehetne vele. A beállításokban sem fogsz elveszni, egy dologra figyelj: a widgeteknek, alkalmazásoknak alapértelmezésben le vannak tiltva az engedélyei, ami egyrészt jó (pl. nem fog semmi anélkül üzenetet küldeni, hogy ne engedélyeznéd), másrészt talán bonyolult azoknak, akik csak használni akarnak egy telefont anélkül, hogy bármit buzerálnának rajta. Ha nálad a telefon, és szerinted rendellenesen működik, inkább kérdezz, mielőtt jönne a "hát ez egy hulladék" verdikt Mindent meg lehet vele oldani, csomó olyan dolgot is, ami almán nem is létezik.
-
s4tch
veterán
El tudod adni, ebayen elég jó áron mennek a Mi3-ak. A garanciális feltételeket nézd meg a bolt honlapján, vagy kérdezd meg tőlük, hogy milyen körülményekkel biztosítják azt a 2 évet. Az enyém kínai garanciás, náluk a szoftverfrissítés nem jár garivesztéssel.
Az aláírásodból úgy tűnik, erősen alma vonalon mozogsz. Szokatlan lesz a méret és a szoftver is, az tuti.
-
Milestone2
nagyúr
Azért ez a telefon ugy van kitalálva, hogy ROMolhasson rajta a tulaj. Nem olyan zárt mint pl. A mostani LG-m, ahol garanciaveszto dolgokat kell muvelnem. Sokkal szabadabb a Mi3, szerintem ne felj tole. Tobb is van belole? Merre fele aruljak ennyiert ujonnan? (Szerintem nem ismeri aki arulja)
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
s4tch
veterán
Ez egy igen jó ár érte. Nincs ismert típushiba, a ROM frissítése pár lépésből megoldható: le kell tölteni két fájlt, rámásolni a telefonra, belépni a recoverybe (van hozzá leírás, ne ijedj meg tőle), és a két fájlt két külön lépéssel feltolni a telefonra. Onnantól a frissítések heti rendszerességgel érkeznek, és adatvesztés nélkül felrakhatók.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fali konzol lapos tévékhez
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Suzuki topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Delta Force (2024)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
- Opera böngésző
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest