- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
KaiotEch #31199 üzenetére
Üdv. Az tényleg elég régi
Ha minden igaz, még két systemes, úgyhogy vagy követed a Milestone2 által linkelt leírást, vagy itt az oldal tetején, az összefoglaló elején van egy másik leírásom ugyanarra.Az utódról meg volt már párszor szó errefelé, de egybehangzó választ nem sikerült találni, mindenkinek másra esik/esne a választása. Tehát 2018-as Mi3 sajnos nem létezik, nem lehet ilyen egyértelműen választani.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
KaiotEch #31199 üzenetére
Az már olyan rég volt, hogy már arra sem emlékszem hogy akkor volt-e a 2 systemesből 1 systemessé változás, de ha akkor, abban az esetben előbb partícióösszevonás kell, s csak utána mehet az új nagyobb system-tárhely igényű új ROM. Vagy FASTBOOT ROM és MI FLASH, az rendberak mindent. De ezzel a leírással elboldogulhatsz azt hiszem: http://miui.hu/forum/viewtopic.php?f=11&t=2103
-
Wajk
addikt
válasz
KaiotEch #2681 üzenetére
Ahogy várható volt, árban azért nem a legjobb még itthon a Xiaomi:
Az Edigital nál kerültek boltokba
a WayteQ közreműködésével... -
zolikaDB
veterán
válasz
KaiotEch #2651 üzenetére
Parom Galaxy Expressen nyitva van a Chrome, Facebook, Messenger es 1GB-bol van 80MB szabad... Ezert van a Note 3-ban 3GB RAM... Meg a O+O-ban
Inditas utan 200MB, Clean Masterrel 350MB...
Tény, h az agyonoptimalizalt Iphone 3GS nemtudommennyi RAM-mal kiralysag volt, 2010 oszen, amikor vettuk. A rettegett 4 pedig beleáll a földbe az 512MB-al. Ez tuti, nekem higyjétek el. Hozza kepest igencsak jo az MI3.
Persze en is paraztam, h Oppo vagy O+O lenne a jobb, biztos, ami biztos alapon, es lett MI3
Ha mar kinai, ezt kiprobalnam: Huawei Honor 6 -
tDr1v3r
veterán
válasz
KaiotEch #2497 üzenetére
Nagyjából ugyanakkora mint a Z elvileg.
Én mindig is rühelltem a nagy telefonokat, volt már többször is kezemben hosszabb időre (SGS3-4, HOX, Xperia Z Ultra, etc) ismerősök által, nem is volt begyere, de rohadjak meg ez az Mi 3 jóféle. Az Mi 2 utódját vártam sokáig (4,2"), nem jött (pedig az lett volna a legszebb One More Thing a legutóbbi Xiaomi keynote-on), aztán inkább vettem egy Mi3-at.
Nincsenek nagy kezeim, eddig is kis (3,2", bezel miatt inkább 3,5") telefont használtam, az is volt tervben váltásnak (Mi2s vagy az utódja, iPhone 5/c/s, esetleg Sony X1c - de a bezel elég nagy rajta meg a Sony szoftverfrissítési mizéria ugye) de jött ez és egész jól kezelhető számomra. Egy kis fogásváltás (picit csúsztatni a házon a tenyeremben) kell hogy el tudjam érni a tetejét meg nem annyira könnyű egy kézzel gépelni rajta de nem annyira rossz. Csak a zsebben hordás...
De ezeken a kellemetlenségeken kívül elég patent készülék, a Samsung minden eladási rekordot megdöntene ha ezt a készüléket saját logóval kiadnák.
Az Mi 4 meg hasonló okból nem tetszik nekem se... nem rossz meg annyira nincs iPhone szájíze neki szvsz (fehérben legalábbis, de tagadhatatlan az elég nagy áthallás a két készülék kerete közt) illetve üdvözölendő a cserélhető hátlap, de a 3 GB RAM-on kívül más nincs ami megfogjon benne.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
KaiotEch #2418 üzenetére
Egyáltalán nem silány a képminősége. De ha fontos a képminőség, akkor használj egy tisztességes fényképezőgépet.
(#2421) s4tch
A használt apple cuccok árazása a "rossz vicc" kategóriában található. Minap láttam egy kb 30-40e Ft értékű hardverral szerelt Mac-et 200e-ért hirdetve. Na jó, talán még az alu ház ér 15-20e-et.(#2424) llaszlo
Vagy tanuljon meg fotózni.
Nézz be nyugodtan a Kezdő fotósok topikba.(#2474) llaszlo
Mert az EUR olyan jól áll.(#2494) Drenadar
Már én is agyaltam rajta, pedig alapvetően nem is tetszik a mi4, kivéve a bambusz hátlapot. -
llaszlo
veterán
válasz
KaiotEch #2422 üzenetére
Szerintem nagyon jó képeket lehet készíteni beállítgatás nélkül is. De ha űber király képeket akarsz, akkor vegyél tükörreflexes gépet.
Ismét Téma:
Van olyan weboldal/fórum aminél össze vannak gyűjtve a témák? Ezek a csingcsung témák eléggé érdekesek, de leginkább nem az európai embernek valók szerintem.
Kerestem, viszont egyelőre nem találtam ilyen oldalt. -
s4tch
veterán
válasz
KaiotEch #2418 üzenetére
3 év után nem lesz mobil, amit értelmes áron el tudsz adni, ez nem az a műfaj. Első ránézésre az iPhone-ok tartják az árukat, de azok olyan qrvadrágák újonnan, hogy nem meglepő, ha 2 évesen is érnek valamit.
Nem pocsék a kamera, ne értsd félre, egyszerűen nem a csúcs. Amíg ilyeneket ki lehet belőle tekerni, addig silánynak nem mondanám.
-
s4tch
veterán
válasz
KaiotEch #2414 üzenetére
Kamera tényleg nem egy ász; ha fontos lett volna nekem, vélhetően más telefont veszek. LG G2 jobb képeket készít; a tükörreflexes gépem még jobbakat, részemről ennyit ér az egész téma.
Hová essen még az ár?
Egy átlagos középkategóriás telefon áráért kapsz egy olyat, ami majd' mindenben csúcs. Még 30-40 dollárral esetleg mehet lejjebb az ár, de én nem várnék tovább, ennyiért is bőven best buy a telefon.
-
s4tch
veterán
válasz
KaiotEch #2407 üzenetére
Pont azt akartam írni, hogy a fehér fényes felület, és ha ugyanaz az anyag, mint ami a Hongmin van, akkor az tényleg hamar begyűjti a zsírt és az izzadságot a kézről. Nekem ezüst jutott, és bár tetszik, kifejezetten pofás darab mások szerint is, alighanem feketét vennék.
Az ezüst kissé tényleg gyűjti az ujjlenyomatokat, és a hangsúly a "kissé" szón van.
Alig látszik rajta valami. Emiatt ne zárd ki az ezüstöt.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
KaiotEch #156 üzenetére
Ahogy a kolléga mondta, és te tetted, kuporgatni, gyűjtögetni is lehet ám.
Ha már sztereotípiánál tartunk, egy lassan 3 éves Nexus S-em van.Elég jól tudsz egyébként kuporgatni, ha ilyen PC összejött.
De tényleg ne turkáljunk már a másik zsebében.(#158) madgie
Látod, a MIUI esetén fel sem tűnik a júzernek, hogy egyre rosszabb, ezért a heti frissítés.(#159) KaiotEch
Végül akkor megengeded, hogy lecseréljem a telefont? -
atike
nagyúr
válasz
KaiotEch #152 üzenetére
Nem biztos, hogy nagy fizu kell hozzá... Össze is lehet spórolni...
Van aki tudatosan hónapokig, vagy akár egy évig is kuporgat rá, hogy meg tudjon venni egy komolyabb telefont... Irigylem azokat akik csak úgy, hirtelen felindulásból meg tudnak venni egy ilyen értékű vagy épp drágább telefont...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Konzol Screenshot
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest