-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mizoli
addikt
AEX frissítés
https://sourceforge.net/projects/aospextended-rom/files/cancro/pie/AospExtended-v6.4-cancro-20190406-0153-OFFICIAL.zip/download
https://sourceforge.net/projects/aospextended-rom/files/cancro/pie_gapps/AospExtended-v6.4-cancro-20190406-0105-OFFICIAL.zip/download
Egyelőre nem tudom mi a kettő között a különbség a verziószámon kívül.
Asszem megvan, az AEX oldalán ott van, hogy benne van a Gapps, de 404-es hibára fut a link.
Közben lejött. A 0153 valószínűleg a gapps nélküli, mert kb. 90 MB-tal kisebb, mint a 0105.A linkek valamiért nem sikerültek, de másolva OK.
[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz mizoli #32697 üzenetére
Már a múltkori beszélgetés is arra vonatkozott, hogy lesz-e újabb pités, nem pedig arra, hogy lesz-e pite. Csak azért linkelem, hogy a felfedezés fényében is elolvashasd
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
mizoli
addikt
válasz Milestone2 #32696 üzenetére
Akkor átaludtam, nem emlékszem rá.
Feltettem, de nem jobb, mint a Pie AEX. -
Milestone2
nagyúr
2018.12.22?
Szerintem volt...Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
mizoli
addikt
Vagy volt már, csak átaludtam?
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz Wovbagger #32684 üzenetére
A logok kiolvasására én ezt az alkalmazást használom, viszont ez kiír mindent, úgyhogy könnyen el lehet veszni az információtengerben. Inkább olyankor hasznos, ha tudod, mit keresel, vagy "mesterségesen" is élő tudod idézni a hibát. Újraindítás után pedig tiszta lappal indul a logolás droidon, úgyhogy visszamenőleg már nem tud segíteni.
[ Szerkesztve ]
-
Wovbagger
tag
válasz Milestone2 #32690 üzenetére
Én sem nyúzom ám túlságosan - és furcsa módon amikor azt hiszem, hogy jobban terhelem (filmnézés közben, vagy útvonal GPS rögzítéssel) akkor nincs vele semmi gond, ezeket végig csinálja gond nélkül.
A SIM-et viszont nem tudom kivenni belőle, mert akkor nem érnek el akik el szeretnének -
Milestone2
nagyúr
válasz Wovbagger #32688 üzenetére
Nekem egyszer sem indult még újra...a Maki...
....de ugye én nem napi használatban nyomom.
SIM nélkül van...naponta fissítem és csekkolom a fordítást.
Nem ugyanaz...lehet SIM-mel nekem is rebootlona...Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Wovbagger
tag
válasz mizoli #32687 üzenetére
Akkor ki kell próbálnom, mert ami Neked nem szokott tetszeni az nekem igen
Visszatérve a MoKee-mra: gondlom nem csak én használom egyedül a világon, így ha gond lenne vele akkor lenne a fórumokon is ennek nyoma. Mondjuk én azt sem tudom, hogy merre van a fórumuk, csak rajzolt karakteres dolgokat találtam eddig amikor kutakodtam. -
mizoli
addikt
válasz Wovbagger #32684 üzenetére
Szerintem szoftverhiba.
Akkor lehetne hardver, ha minden ROMmal ugyanazt tapasztalnád, de ezt nem tartom valószínűnek. Ilyen rendszerszintű hiba logolásra nem emlékszem, talán a fejlesztői beállításokban lehet, nézd meg a MoKee-t.
Vagy gyere vissza AEX-re Nálam semmi olyan hiba nincs, amiket írtál.
Üzenet, email esetén előfordulhat, hogy később jön meg, ha az adott alkalmazás nem fut folyamatosan, pl. "optimalizálva" van (kilövi a rendszer, hogy tovább tartson az akku).[ Szerkesztve ]
-
Wovbagger
tag
válasz mizoli #32683 üzenetére
Tapasztalatotok szerint a "fagyási" jelenségek ennél (vagy bármelyik) telefonnál hardver vagy szoftver (ROM) eredetűek? Napi rendszerességgel kapom rajta a telefont azon, hogy csak úgy újraindul, és olyan is van, hogy "ébren" marad a kijelzője, de nem lehet semmit kezdeni vele (az óra alapján több perce van ebben az állapotban), így marad a Power gomb hosszú megnyomása, aminek hatására újraindul, és akkor megint jó.
Éjszakára általában kikapcsolom, tehát a napi újraindítás meg van, ha látok valami változást a MoKee verzió méretében akkor letöltöm hozzá a frissítést és telepítem is.
Ja, olyan is van, hogy későn kapok meg SMS-eket. Mármint le van téve a telefon az asztalra sötét képernyővel, felébresztem a bekapcsoló gombbal, erre csipog, hogy SMS-em jött - 10 perce. Persze lehet, hogy az SMS ideér, csak nem szól róla addig, amíg fel nem élesztem a kijelzőt.
Szóval van valami tippetek ezzel kapcsolatban? Van valami hiba-logolás a telefonon, vagy lehet rajta valami tesztet futtatni? -
mizoli
addikt
válasz Tomi_Ohl #32680 üzenetére
Jól emlékszel, tudja az ES File Explorer. Azzal mentem le az összes (egyébként Playről telepített) apk-t.
Most azokat telepítem éppen. Én ugyan megvettem a Pro verziót, ami alapból nem megy a G. Play nélkül, de a MicroG-vel megy.
Eddig minden kritikus app működik, Magisk, AFWall, SD Maid, AdAway, és az ES is
Még kell turbózni a rendszert, most fogok launchert cserélni - Nova a csúcs - , billentyűzetet, böngészőt már cseréltem. Gombok kicsit testreszabhatók, de nem az igazi. Asszem jó lenne az Xposed+GravityBox is. Majd szépen belakom
Azok az alkalmazások ahol beta teszter vagyok, még kérdésesek, ott még nem tartok. Közben dolgoznom is kellWovbagger
Ne hallgass rám, volt már, hogy elkapkodtam a dícséretet, vagy rossz véleményt.[ Szerkesztve ]
-
Wovbagger
tag
válasz Tomi_Ohl #32680 üzenetére
Ez a Google dolog (amit ugye nem szeretünk) jó ötlet volt, már csak egy alkalmazást nem találok, de az Google Play-en sincs fent, így eleve manuálisan telepítem.
Szóval most megfenyegetem a MoKee-t: ha továbbra is szórakozik velem (és mizoli dicsérni fogja az e-t) akkor bizony kipróbálom azt! -
Milestone2
nagyúr
TC is....
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz Wovbagger #32679 üzenetére
Azért valahol csak fent van Google-n simán rákeresni próbáltál?
Másik lehetőség, hogy lemented most az apk-t a tárhelyedre, felteszed a ROM-ot, utána telepíted a már lementett apk-t.
Ilyen lementést tud elég sok fájlkezelő, köztük az általam használt Solid Explorer, de az ingyenes ES File Explorer is (emlékeim szerint).Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Wovbagger
tag
válasz Milestone2 #32678 üzenetére
Jó, de valahogy meg kell szereznem az "alkalmazásom.apk" file-t a telepítéshez. A múltkor meg volt itt említve egy oldal, de azon sajnos nincs fent ami nekem kellene.
-
Milestone2
nagyúr
A MicroG erre való, hogy G nélkül is használhass G-s alkalmazásokat...
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Wovbagger
tag
válasz Milestone2 #32676 üzenetére
A Mukim a hétvégén nekiállt esténként spontán újraindulgatni, meg hol működik benne a zseblámpa hol nem. Először töröltem a cache-eket TWRP-vel, most meg töltöm le az aktuális frissítést. Persze azt nem lehet tudni, hogy változott-e benne valami az elmúlt hetekben, főleg mert ugyanakkora a file mérete mint tegnap meg mint 7 nappal ezelőtt, de azért próbálkozom.
Kipróbálnám ezt is, amit linkeltél, de van pár alkalmazás amit használok és a Google Play-ről kell letöltenem őket. Ha ezt meg tudnám kerülni akkor érdekes lenne ez a project.
-
Milestone2
nagyúr
Legtöbb telefonhoz 2 naponta érkezik -(sajnos full ROM)- frissítés...
-
mizoli
addikt
válasz Milestone2 #32674 üzenetére
Én eddig még nem ismertem ezt a ROMot.
A kamerát néztem éppen, lehet állítgatni. Az FM rádió működik, és RDS. Egyelőre nincs kialakult véleményem, de nem rossz. Kicsit furcsa ismét a Nougat. Már van update is, frissítettem.[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
Én szeretem.
Amúgy is kerülöm a G-t, ahol csak lehet...
Redmi3S-en használom az EELO-t
Meg majd Mi5X-en fogom, ha végre megkapom.Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
mizoli
addikt
Fent van, arról írok. Ismerkedünk.
-
mizoli
addikt
válasz Milestone2 #32671 üzenetére
Ja, kicsit utánaolvastam.
Eddig akkut töltöttem, most akarom feltenni. -
Milestone2
nagyúr
Ez a Google-mentes övezet.
GAPPS tilos.
MicroG van beépítve.Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
mizoli
addikt
válasz Milestone2 #32669 üzenetére
Thx.
Most hívom idefelé. -
Milestone2
nagyúr
Na a kis Cincogóra (Cancro-ra) is elkészült az EELO OS (nugát).
https://images.ecloud.global/dev/cancro/e-0.5-n-201903174542-dev-cancro.zipLényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
mizoli
addikt
válasz Milestone2 #32666 üzenetére
Ja, most megnéztem én is, valóban korrekt.
Közben küldtem 0.99€-t, (miért pont ilyen összegek vannak?), eltünt a támogatás felirat.[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
A Settingsben van a Támogatás...
...ott választható konkrét összeg...
...vagy reklám megtekintése...
Megnéztem 2 reklámot...kaptam 260 óra reklámmentességet...szerintem korrekt lett volna.[ Szerkesztve ]
-
mizoli
addikt
válasz Milestone2 #32664 üzenetére
Akkor az app fejlesztő PH-től független reklámja a probléma? Valahogy megegyezhetnének, mert nem lenne rossz ez az app. Reklámot nem láttam, de lehet, hogy kiszűri a blokkoló. (Egyébként a laptopon ki van kapcsolva, értem én, hogy kell a pénz).
Csak ez a szöveg van itt alul, hogy támogatom a fejlesztést. Na majd később meglátjuk, ha lesz még mit támogatni.
Ezt most én is PH mobilappról írtam, köszi az infót[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
Ehh, bennfentes azt írja meg fog szűnni, mert reklámot rakott bele a fejlesztő...ami nem tetszik a Ph!-nak.
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
Megjelent a PH mobilappja.
Google Play --> PH Prohardver
...arról írok.
-
laci laci
addikt
válasz mizoli #32658 üzenetére
Nagyon jó, szinte minden, de az akku egy sz@r..sima 9-em volt, de szinte mindig azonos használatos van, már évek óta, de a Samunál örültem, ha a slott elérte a 4 órát.. Még van egy vivo nex s-em is, de az már nagy nekem az majdnem három napig bírja.. Sajnos nem nagyon van mi8-ra sok custom rom. A syberia romot néztem, de nem endedi tölteni.. Találkoztam karavik fórumtársal..
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
laci laci
addikt
válasz Milestone2 #32656 üzenetére
Mi8-nál 360 óra, de az egyik barátom segített..
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
-
laci laci
addikt
válasz Milestone2 #32654 üzenetére
Köszi, hiányzott már.. Egy nap alatt nyitva lett a bl..
-
laci laci
addikt
Üdv mesterek. Megint megcsípett egy xiaomi cecelégy, neve mi8.. Úgyhogy sok Samsung használat után újra xiaomi... Sajnos a 3.5-4 óra slott nekem kevés volt(s9)..
-
Ájvé
veterán
válasz mizoli #32650 üzenetére
Szerintem ez nem lenne gond, mivel van egy csatlakozó amin kapja a képet, képalkotás meg a GPU végzi és küldi a jelet. A kijelző meg megjeleníti, vagyis maga kijelző végzi a képalkotást, abban van elektronika. Viszont ahhoz hogy működjön az Androidhoz is hozzá kell programozni, ha az adott kijelzőt nem támogatja akkor lehet képet sem fog adni. Legegyszerűbb példa a béta custom ROM-ok mikor írja a fejlesztő hogy pl Bluetooth nem működik még, ugyan úgy a kijelző se fog szerintem.
De én se értek hozzá, csak így képzelem el. -
mizoli
addikt
válasz Lathronos #32649 üzenetére
Szerintem egy LCD kijelzőnek más elektronika, vezérlés kell, mint egy AMOLED panelnek. Ezért egy IPS LCD-re tervezett/épített telefon (Mi3) nem működik AMOLED vagy bármi más OLED kijelzővel, hogy csak úgy összedugjuk.
De nem értek hozzá, utánanézni meg nem akarok, csak koptatom a billentyűket[ Szerkesztve ]
-
Lathronos
őstag
válasz Tomi_Ohl #32647 üzenetére
Bassus, most nézem az akkumulátoron is 3050 mAh, nem csak a képen. Hát engem jól átvertek. Na de ha másnak nem is, tapasztalatnak jó volt. Soha semmilyen elektronikus eszközt ne rendeljünk aliexpress-ről. Olyat meg főleg ami nem 1-2 forint és túl szépen hangzik ahhoz, hogy igaz legyen. A kijelzőn sem látok különbséget, ezek szerint az is parasztvakítás. Na majd ha beszerelem kiderül.
[ Szerkesztve ]
Arch linux, Uplay: Lathronos, Linux User # 563733
-
mizoli
addikt
válasz Lathronos #32641 üzenetére
Csak most tudtam megnézni a linkeket. Érdekes.
A kijelző vagy Super Amoled, vagy LCD. Ezt az Amoled LCD-t szerintem csak azért írták, hogy a webboltot mindenképpen megtalálják a keresők, akármit írnak be.
Az akku képeken nem láttam 3700 mAh feliratot, bár csak telefonon nézem.
Mindenesetre érdekelne, hogy tulajdonképpen miket kaptál.[ Szerkesztve ]
-
-
mizoli
addikt
-
Lathronos
őstag
Sziasztok! Az èn telefonomat is majdnem utolèrte a vègzete, de sikerült megmentenem. Szereztem hozzá Super Amoled kijelzőt ès 3700 mAh-s eredeti mi akkumulàtort. Így hàt mèg hosszú ideig lesz hű társam.
-
nagyúr
Üdv. Srácok maradt még 2 üvegfóliám a fiók mélyén. Nem dobnám ki ha esetleg érdekes lenne valakinek...
-
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz Milestone2 #32634 üzenetére
Az előző 3.1 volt, ez meg 3.2.3. Nem írnak semmi eszközspecifikus változást, szóval kb ez, ez, ez és ez érvényes. Nem hivatalosan ugyan volt már újabb TWRP, de a hivatalos ágon most lett pótolva a lemaradás...
-
mizoli
addikt
válasz Milestone2 #32634 üzenetére
Látja a Firmware particiót is, ebben több. Nem vagyok meggyőződve róla, hogy jobb lenne, de lehet, hogy csak nem jöttem rá. Olyan hibajavítás is lehet, ami nem látszik csak úgy.
Helyette van az a hiba, ami látszik
Gondolom ránézel, ha lesz időd. -
Milestone2
nagyúr
Valamilyen okból mégis elkészült az új verzió...
...majd rá kell jöjjünk mi benne az új...mitől több...mitől jobb.Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
mizoli
addikt
Ez a 3.2.3 TWRP mentéskor felmountolja a Systemet, ha kész van, akkor meg pirossal nyivákol, hogy nem tudja lecsatolni. Kézzel sem lehet, nem engedi. Újraindítva a recoveryt, már nincs mountolva a System.
Hát... még jó, hogy nem muszáj használni.[ Szerkesztve ]
-
mizoli
addikt
válasz Milestone2 #32631 üzenetére
Úgy van, ahogy mondod. Kipróbáltam, visszatette a régi mentést. Csak valami hülyeség van, mert tök üresnek látja a TWRP 3.2.1-0 könyvtárát, de látja.
[ Szerkesztve ]
-
mizoli
addikt
válasz Milestone2 #32628 üzenetére
Nem pont ugyanoda teszi a mentést. A régebbi a TWRP\Backups\Mi_3W útra tette, a 3.2.3-0 meg csak a TWRP\Backups-ba.
Mindjárt kipróbálom, hogy kompatibilis-e a 3.2.1-0-val.[ Szerkesztve ]
-
mizoli
addikt
válasz Milestone2 #32628 üzenetére
Ja, ez jó, csak az új recoveryvel letöröltem az aktuális ROMot, hogy majd visszateszek egy másikat. Aztán nem láttam semmit azon az útvonalon, ahol nézte, másik útvonalat meg nem tudtam kijelölni. Ne fáraszd magad, most van fenn ROM, meg tudom nézni.
[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
válasz mizoli #32626 üzenetére
Majd keresek egyet a PC-n és visszatöltöm.
Ilyenkor azt szoktam csinálni, hogy:1. Megnézem valóban a telefonon vannak a régi mentéseim
2. Gyorsan készítek az új recoval egy kis mentést, pl a bootról
3. Megnézem hova készítette el az újat, lehet új útvonalon új könyvtárba. Ha ez a szitu, ide átmásolva már a régieket is látnia kell(ene)
4. Ha ugyanoda, akkor passz, akkor az kompatibilitás...Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
mizoli
addikt
válasz Milestone2 #32621 üzenetére
Köszi az infót, feltettem.
Te látod vele a 3.2.1-0 TWRP mentéseket? Én nem.hari69
Érezzétek jól egymást[ Szerkesztve ]
-
Wovbagger
tag
válasz Milestone2 #32615 üzenetére
Gratulálok, ez azért csak elismerés!
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz Milestone2 #32623 üzenetére
Nem teljesen arra gondoltam. Redmi 3S-en nem lehet tesztelni a csúszkával kapcsolatos funkciókat.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz Milestone2 #32619 üzenetére
Dehogy nem lenne kinyitva... Tesztelgetni kell a fordítás miatt
-
Milestone2
nagyúr
Jelentem nem ugyanaz.
Megnéztem.Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Milestone2
nagyúr
Na, meglepetés, kaptunk új hivatalos twrp-t.
https://dl.twrp.me/cancro/twrp-3.2.3-0-cancro.img
Vagy csak nekem új? Vagy ez ugyanaz mint az xda-n lévő 3.2.3.0-Trebled elnevezésű volt? Na, majd megnézem.[ Szerkesztve ]
-
hari69
csendes tag
Köszönöm mindenkinek!
Egy igen jó, nagy tudású, segítőkész csapat vagytok...Mix3 egy állat... minden téren... csúszkától tartanak sokan..., de ha azt 600 ezer csúsztatást kibírja...
Nem egy kategória a MI3-al, de az igaz, hogy a legjobb telóm volt a MI3.
Még most is látom magam előtt a csodálkozó az arcokat, amikor megérkezett a kínai csoda...A Mix3-ra is hasonló reakciók voltak...
A tartóssága meg kiderül. Én bízok azért rá egy 3-4 évet.
-
Tomi_Ohl
veterán
Gratula Hát igen, MIUI-nál is jól jönne.
Ha jól emlékszem, anno az RR fordításnál ugyanez volt, mindenféle értesítés nélkül kineveztek minket...pedig addigra már nem sűrűn jártam abban a projektbenXiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
mizoli
addikt
Gratulálok!
-
Milestone2
nagyúr
Meglepődve tapasztaltam, hogy kineveztek a MoKeenál Proofreadernek (korrektor) mostantól bele tudok írni a teljes szövegbe, bárkiét törölhetem ha hibás és javíthatom... csak tudnám mi alapján? ...és legalább egy egysoros értesítés miért nem jött róla? ...jobban örülnék MIUI-nál is egy ilyen titulusnak...
[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
-
Lathronos
őstag
válasz Milestone2 #32612 üzenetére
Na igen, nekem még 3.1.1.0 van. Akkor ez volt a baj.
-
mizoli
addikt
válasz Lathronos #32609 üzenetére
A TWRP 3.2.1 jó hozzá, nekem simán felment vele. Az első letöltésem korrupt file volt.
Határozottan lassabbnak érzem ezt, mint a 8.1 Oreo AEX volt.
Olyan röcögős. De betudom annak, hogy ez az első Pie build, lesz még jobb is. Bár pont pár perce akasztott ki[ Szerkesztve ]
-
mizoli
addikt
Jó cuccnak tűnik a Mix3, nem azért. Még én is szemeztem vele
De szerintem az igazán méltó utódot még nem gyártották le.Persze, kinek mi a "méltó".
[ Szerkesztve ]
-
hari69
csendes tag
Szép napot!
Mi3 5 év után nyugdíjazva.
Eredeti akkuval, hibamenetesen tette a dolgát tavaly őszig. Amikor is egy fagyás után történt adatvesztés után jöttek a bajok. Friss rom néhány hét után belassult... lehetett az miui vagy bármilyen más rom, ami a készülékre lett írva...
Akkor jött a döntés, hogy kiszolgálta az idejét és cserélni kell.Az utód megvan Mi mix3 kínai verziós rommal... (ma már eu-s) 8/128-változat.
Köszönöm mindenkinek a segítséget... amit MI3 -as problémák megoldására kaptam.
-
Wovbagger
tag
válasz Milestone2 #32601 üzenetére
Köszönöm szépen, meggyőztél!
-
Milestone2
nagyúr
válasz Wovbagger #32598 üzenetére
Mert egy őrült, megszállot gyűjtő vagyok...
Mert akartam egy Sailfish phone-t.
Mert az Ebay-en kb 50ezerért szoktak a használtak elkelni.
Mert én, a vásárló így érzem.Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Amazon Prime Video
- Windows 11
- Nem sietett az EU-s hatóság, 6 éve történt hiba miatt büntette meg a Metát
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen TV-t vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Garmin topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest