-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mizoli
addikt
válasz
hari69 #31977 üzenetére
Viszonylag könnyen szétjön. A szerelő cucc nem biztos, hogy befér ott ahol a hátlap ráhajlik a kijelzőre. Nekem is van 2 csomag. Csak a fémlapot használtam belőle , kicsit megélezve. Meg hasznos pár darab vékony, de erős műanyag lapka. Órás csavarhúzó készlet igen jól jön, az oldalát is azzal emeltem el. A SIM tálca körül vigyázz, mert nagyon vékony a műanyag.
Sok sikert. -
mizoli
addikt
válasz
hari69 #31975 üzenetére
Szépen bírta az az akku.
Idén valamikor az első negyedévben vettem egy új akkut a Mi3-ba. Ugyanazt az eredeti BM31 Sony-t, mint ami gyárilag benne volt. Időnként fogja magát, és hirtelen leesik a kapacitása 10-20, ritkán ~30%-ot. Vettem egy másikat is, hátha. Pontosan ugyanazt produkálja az is. Ha jól emlékszem van még Samsung és valami Nohon vagy micsoda gyártmányú is. Lehet, hogy jobban jártam volna utángyártottal...
Eleinte azt hittem, hogy csak a MIUI csinálja, de nem, minden rendszeren ez van. Azért becsapós, mert a MIUI akku görbéjén jól látszik a zuhanás, a többi rendszer meg valahogy szétmossa, és ez átvert.
-
-
mizoli
addikt
válasz
hari69 #31952 üzenetére
Meg tudod nézni melyik TWRP verzió van fenn
Egyébként itt van 3.2.1Nem kell semmi tool, TWRP már van fenn, abból tudsz telepíteni másikat.
Figyelj rá, hogy .img kiterjesztésű a fájl, át kell kapcsolni a TWRP-t, hogy lássa. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
hari69 #31948 üzenetére
A kinézet hasonló is lesz a legtöbb XDA-n található ROM-on. Ahogy a többiek mondják, az extra beállítási lehetőségektől lesznek különlegesek.
Általában az a filozófiájuk ezeknek, hogy legyen egy jó alap, a többi alkalmazást meg úgyis mindenki lecseréli egyéni preferencia alapján. -
Milestone2
nagyúr
válasz
hari69 #31933 üzenetére
Hát ezt így nem mondanám.
Csak nagyon zárt. Kevés a beállítási lehetőség.
Szinte mint egy AOSP. Aki szereti, annak jó.
Másrészt az is igaz, minél több csilli-villi van valamiben, annál több a bug-lehetőség...AOSP Extended nagyon jó volt. De leállt a fejlesztés.
Nincs frissítés többé hozzá. Pedig ideális ROM volt.Én most Mokee hívő vagyok. Ott Android 8.1-en napi frissítés van. Stabil, napi használatra alkalmas.
-
mizoli
addikt
-
-
Milestone2
nagyúr
válasz
hari69 #30594 üzenetére
1.MiFlash.hibaüzenete is érdekes lehet, hogy mit írt ki.
2.Igen, ezt írtam elõre, hogy törli a TWRP~t. De ezt még mindig nem értem, ezt a lefut, de mégse. MiRecoveryben is, ha lefutott a China romról, Global romra átállás is futtatni.kell egy Wipe user data recovery menüpontot. -
Milestone2
nagyúr
válasz
hari69 #30587 üzenetére
Másik kérdés, fura mert Tomi megtalálta a heti Cancro kínai romot, úgyhogy még az is lehet, hogy a xiaomi félrekommunikálta és a kínai rom megszűnés csak a Pisces kódnevű Mi3-at érinti. Ha ez így lenne, akkor lesz tovább kínai fejlesztõi, s akkor lesz tovább MIUI.HU ROM is...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
hari69 #30588 üzenetére
Érdekes...
Viszont a kínai fejlesztõi szerintem most törli a TWRP~t.
Utána MiRecoveryvel Updateren keresztül simán fel kell(ene) menjen a global fejlesztõi is.Mondjuk azt sem értem, hogy TWRPvel miért nem sikerült a globalra átállásod. Lehet, régi a TWRPd... Nem tudom. De én TWRPben simán telepítettem minden romot.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
hari69 #30583 üzenetére
Milyen romra próbálsz telepíteni?
Egy systemes már a telefonod?
Fastboot rom + MiFlash -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest