- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Hafy75
aktív tag
Sziasztok
Egy napja vagyok boldog Mi3 tulaj. Az lenne a kérdésem, hogy mi a legfrissebb hivatalos Miui verzió a telefonhoz? Nekem 4.3.14 és 4.3 JLS36C-vel jött a teló. Updater nem jelez frissítést.
KösziNa!!!
-
tDr1v3r
veterán
válasz Barthezz2 #2990 üzenetére
Áfa volt, ugye?
Ennyiért viszont felejtős nekem... igaz tok meg fólia nem volt hozzá, de a Mi 3-am 76k volt úgyszint DHL-el. A kerete amúgy sem tetszik (menne is rá matrica mint iPhone-nál), a cserélhető hátlap és a 3 GB RAM miatt bevállaltam volna esetleg de így felejtős.
mobileman, Mi 3 kiegészítőkről tudnál küldeni egy árlistát?
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
MODERÁTOR
válasz sirály69 #2984 üzenetére
Izé, ha jól néztem a videókat, akkor v6-on nem így kell majd felvenni a hívásokat, szóval én lehet várnék azzal a vásárlással..
Mi4-ben van ilyen mágneses cucc, legalábbis ami tokot vettem hozzá, azzal feloldja a képernyőt ha kinyitom, és lezárja ha becsukom(nem, nem a közelségérzékelő), szóval elképzelhető, hogy ehhez majd lesz ablakos cucc(enyém sima flip tok, ablak nélkül). Egyelőre még csak olyan van, mint Mi2/Mi3-hoz.
Azt esetleg nem tudja valaki, hogy a bemutatókor hangoztatott különböző hátlapokat(Mi4-hez) hol lehet beszerezni? Olyat még nem találok..
bozarjoska:
Honnan van meg a v6? Nem lelem..Sorry, hogy ide pofátlankodok Mi4-el, de annak még nincs topik..
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
Baggins86
aktív tag
válasz sirály69 #2982 üzenetére
Igen, ilyet vettem!
Azt hittem, hogy olyan elven fog működni, mint az S4 mininél, hogy van benne egy mágnes és a megfelelő tokkal a felső ablakos részben mutatja az órát, havásnál meg aktiválódik az alsó sáv. Ettől eltekintve egész használható, látod ki hív fel tudod venni, elutasítani, beszélni úgy, hogy ki sem kell nyitnod a tokot.
-
sirály69
őstag
Ilyen flippes tokot használ valaki mert lenne 1 kérdésem a használatával kapcsolatban?
Szerver Hosting Debrecenben
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz skylinerold #2975 üzenetére
Ébresztőt kell beállítani, és ki kell kapcsolni a jelzést. Így a megadott időpontban bekapcsol, de nem ébreszt.
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Digojr
csendes tag
válasz Mr.Csizmás #2978 üzenetére
Nincsenek.
Asszonyomnak Sony z1c vel is tökéletesen szól.
Az újabbik szabványt támogatja.(pl: SE Arc s-el nem működik)
info@miuiszerviz.hu
-
skylinerold
tag
válasz bozarjoska #2976 üzenetére
Igen valahol az ébresztő beállítása körül.
Az emberekre néha rámutatott ujjával a szerencse, csak később derült ki néhányuknál, hogy a középső ujja volt...
-
Digojr
csendes tag
válasz Mr.Csizmás #2974 üzenetére
Nagyon vigyázz mert sok a hamis!
23 $ alatt nem nagyon találni eredetit.Magyar webshop esetleg.Gyors, korrekt,eredeti.
Egyébként iszonyat szépen szól. 15k-s sennheiser és 20k-s almás fülessel van partyban.
[ Szerkesztve ]
info@miuiszerviz.hu
-
bozarjoska
őstag
válasz skylinerold #2975 üzenetére
Ilyen van a telefonban?
-
skylinerold
tag
Kitudná megmondani hol van a menüben az ahol be lehet állítani hogy a telefon mikor kapcsoljon ki és be! Régen volt már Mi3-m és nem emlékszem, viszont megjött az Mi4 és nem találom a menüjében.
Az emberekre néha rámutatott ujjával a szerencse, csak később derült ki néhányuknál, hogy a középső ujja volt...
-
Mr.Csizmás
titán
urak,
eredeti xiaomi fülest hol érdemes venni, emberi kiszállítási idővel? (ali-s akciót láttam, de bugos volt a webshop, és nem tudtam rendelni )
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
hunace
tag
4.4.4 -en most 1147M volt szabadon
igaz nincs is fent sok baromság
btw Mikey-t használ itt vki ? Jó az vmire ?
Gondoltam rendelnek ha már tok is kell úgyis.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
bozarjoska
őstag
Miuiandroid.com-ról:
@ Acid , on when it planned a launch for Mi3 ?
September (dev), October (stable). -
MODERÁTOR
válasz bozarjoska #2969 üzenetére
Argg.. Ennek nem örülök. De talán majd kisírják itt is, hogy nem jó így
Everybody lies.
-
bozarjoska
őstag
válasz Barthezz2 #2967 üzenetére
Viszont el kell hogy szomorítsalak mert a notification bar (vagy nem tudom hogy hívják amit le kell húzni felűről ) az ugyan olyan lett mint ami neked nem tetszett nem volt praktikus, tehát teljesen le kell húzni ahhoz hogy lásd az értesítést
Na meg ez az aksi kijelzés tényleg elég tré mert ha beállítom ott marad az a béta jel és mellé írja a százalékot, vagy beleírná vagy helyette úgy jobb lenne szerintem[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Baggins86
aktív tag
Nekem a legújabb 4.4.4 van fennt 3 napja nyúzom de eddig hibátlan!
-
s4tch
veterán
válasz zolikaDB #2958 üzenetére
A MIUI nem csak egy launcher, hanem egy komplett rendszer. Ilyen nincs egyelőre, hogy 4.3 alapra felteszed a V6 launcherét. ROM-ban gondolkozz: ha nem jön be a 4.4, akkor keress egy megfelelő 4.3-ast, és használd egészséggel. Nincsenek őrületes különbségek, a frissebb verziókban szolgáltatásokat finomhangolták/bővítették.
-
-
zolikaDB
veterán
A zöld?? A legpofásabb!!
bozarjoska: kérdeznék... Neked min (4.x) van mi, és hogy csináltad? Mi az a tdb és hol kapcsolod be? Nekem megoldható, h 4.3-ra feltegyem a V6-ot és ha nem jön be, akkor vissza a V5-öt?
Más: 4.3 van fent és V5, amikor kattintok, h van-e frissítés, akkor azt mondja, naprakész vagyok... Miért, hogyhogy?[ Szerkesztve ]
-
-
zolikaDB
veterán
Urak, színes Mi3-akat hol találok? A shopon, vagy antelife-on csak fekete-fehér-szürke van... (menyasszonyomnak nem lehet feketét venni... )
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz bozarjoska #2949 üzenetére
Nem úgy értem. Hanem úgy, hogy 4.3 alapon a legújabb miui. Hasonlóképp, mint Mi2-n.
tDr1v3r én meg mintha láttam volna valahol felflashelhető miuit, amit cm-re kellett tenni. Lehet, hogy olyasmi jó lenne. Na, majd még egyszer utánanézek.
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
-
hunace
tag
Szisaztok,
két problémát észleltem a telepítetett 4.3 JLS36C verzióban.
1. az iránytű alkalmazás leáll
2. a Témák kiválasztásánál kilépegy frissebb Rom megoldaná a problémákat ?
Mert most ajánlott fel egy MIUI KXDMIBF 22.0 (Stable build) telepítését de passzolom hogy ez msot 4.3 vagy 4.4 vagy vmi más ? :/ (asszem indiai rom van a telómon )Köszi
-
zolikaDB
veterán
Hivast elutasitani hardveres gombbal lehet? Kijelzo piszkalassal rajottem, de az mas.
-
s4tch
veterán
Aki esetleg több szabad RAM-ot szeretne, nézzen szét itt.
Kulcsszavak kereséshez: system app, letiltani, fagyasztani, freeze, bloatware,
pina. -
Drenadar
veterán
válasz calamites #2937 üzenetére
ugyan nem vagyok pécsi, én a te problémádat én úgy oldottam meg, hogy elmentem egy "mert hülye azért nem vagyok" boltba és megtapogattam egy 5"-os kijelzőt...
amúgy elég batár nagy... és van olyan szitu mikor nem éppen kényelmes... én azt tudom mondani ha csak nem kicsi nő kezed van, bár írtad hogy nem vagy kisnövésű, szard le!
-
calamites
őstag
Sziasztok!
Tervezem a nem olyan távoli jövőben egy ilyen készülék beszerzését. Szeretném megkérdezni, hogy itt a fórumon van-e valaki aki Pécsi, vagy közeli. Szeretném megnézni megtapogatni, (ha volna olyan kedves a tulaja) mert egy dologtól félek csak, hogy nagy lenne nekem, bár nem vagyok éppen kis növésű.
-
hunace
tag
Üdv Mindenkinek!
Végre csatlakoztam én is a Mi-3 társasághoz egy fekete 16GB verzióval.
A telefont kínából rendeltem garantáltan vámmentes "chigon" rendeléssel az aliexpressen keresztül.
(7nap Fedex alatt volt itt)75K-ba jött el postával, tokkal vonóval
(adtak hozzá valami szilkon tokot; oker brand screen guardot; user manualt, kisfüzetet; hálózati uk/eu töltő)
Telefont eddig teljesen okés, Qualcomm Snapdragon MSM8274AB; Adreno 330; Antutu : 34974
telepített Android verzió : 4.3 JLS36C
MIUI Version: MIUI-JXDMYBD14.0Dobozcímke szerint 2014.04-es a teló
Komolyabb nyüstölés majd még ezután..
[ Szerkesztve ]
-
sirály69
őstag
Holnap le is veszem és beragasztom a doboz belsejébe...
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Sziasztok!
Mi3-ra való WSMTools/MiTools jó Mi4-re is? Ha igen, hol találom?
Everybody lies.
-
Baggins86
aktív tag
válasz tDr1v3r #2926 üzenetére
(#2925) bozarjoska
(#2926) tDr1v3rAzért beleragasztottam a leíráshoz hátha... Nagyon pöpec kis gép, kicsit rosszul is érzem magam, hogy ajándékba vettem és ez mérföldekkel jobb telefon, mint az enyém, de majd nyugtatom magam, hogy amire én használom az enyém is tökéletes
-
Baggins86
aktív tag
válasz bozarjoska #2923 üzenetére
Oké, csak nem tudom, hogy gariztatásnál, ha ne adj isten.. verni fogják e az asztalt emiatt a matrica miatt...
-
Baggins86
aktív tag
Sziasztok!
Csatlakoztam ma egy sötétszürke 16Gb-s verzióval. Amit nagyon furcsállok, a telefon hátuljára egy matricával fel van ragasztva a készülék IMEI és S/N száma, ez normális? Mert tok nélkül kicsit ronda :/
-
Drenadar
veterán
Hellosztok...
minden további beavatkozás nélkül most úgy látszik jó nálam is a 4.8.15 miui, de para hogy esetleg újra összeomlik?
hol lehet többet olvasni erről érthető nyelven hogy kettő system van a telefonon?
mi biztosítja hogy ha a system 1 indul el, hogy nem azon van az összeomlott "szar" rendszer? -
-
zolikaDB
veterán
Urak! Az also 3 menu mire szolgal?
[link] -
sirály69
őstag
Mindenkinek nagyon
-
zolikaDB
veterán
válasz sirály69 #2914 üzenetére
Mondjuk en irtam rola egy monologot. De. Kva jo. Sokkal jobb, mint bmilyen foliam valaha. Zaggom is volt...
Tapintas f@sza, ahogy virkir mondja, polodon vegighuzod es tiszta, tokeletesen atlatszo. Nekem jol felment, a hozzaadott nedves torlovel attoroltem, utana a ragacsos matrica, majd fel a tempered glass. Ha ket zaggot adnanak aranyba keretezve, akkor sem kene. Ja, a nedves torlo egesz mas, mint a szemuvegpucolo, pedig abbol is probaltam sokat.
Ja. Ha a foliat attoroltem regen szemuvegtorlovel, h ne legyen zsiros, ertelemszeruen tologatta a finom port rajta, bele a mikrokarcokba, es utana par oraig nagyon sz.r volt a kijelzot tapogatni. Na itt ilyen nincs. Bkinek melegen ajanlom. -
virkir
veterán
válasz sirály69 #2912 üzenetére
Felrakni könnyű.
Jól felrakni nem annyira, nekem sikerült valahogy egy foltot varázsolni alá.
Könnyen tisztítható és nagyon jó a tapintás érzete.
Szerintem érdemes mert egy minőségi fóliát sem kapsz meg olcsóbban és egy ilyen kategóriájú készülékre azért már illik valami védelmet rakni szvsz."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
djula
aktív tag
-
sirály69
őstag
Premium Quality Tempered Glass Screen Protector for Xiaomi 3 Mi3-t senki sem használ?
-
-
bozarjoska
őstag
feltettem egy leak v6-ot, nem rossz tetszik fasza gyors, de tisztítás után a szabad ram 650mega ennél többet nem tudtam kifacsarni belőle, nem tudom a videóba hogy volt annyi a gyereknek
[ Szerkesztve ]
-
petrson
senior tag
Tisztítjátok valahogy a felső hangszórót? Nekem már ellepte a por
Más: valahogy be lehet állítani a gyári zenelejátszót, hogy a zárt képernyőn is megjelenjen a kezelő?iPhone 13 / Apple Watch SE 2023 / Xiaomi Pad 6
-
zolikaDB
veterán
Ajfonos Feszbukk kliensben lehetett olyat, h a bejegyzest nemcsak az uzenofaladon megosztani, hanem annak linkjet masolni es akar uzenetben tovabbkuldeni, mert mi van ha te alap user vagy es csak a csajodnak akarod megmutatni, h ez es ez milyen jopofa. Namost a playbol elerheto FB kliensben csak en nem talalom ezt a funkciot?
-
Thomas16
tag
Valaki használja a xiaomi piston fülesét?
Jól szól?
Ahogy nézegettem a képeken, fém a csatlakozó feletti rész. Az nem zavar be rádióhallgatáskor? -
Tomi_Ohl
veterán
válasz Drenadar #2894 üzenetére
Nekem nincs ilyen prob. 4.8.15 alatt.
Más: emlékeztek erre a videóra?: http://youtu.be/Z96Ga5DaD4c
Na, megkérdeztem a srácot, és MIUI v6 alatt még mindig nincs double tap to wake up csak úgy tűnt mintha azt csinálná, de csak azért, mert hozzá van szokvaXiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest