- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drenadar
veterán
válasz bozarjoska #2899 üzenetére
jah az mindegy... újra megnéztem mindent és jó verziót töltöttem le... lehet a wipe hiánya tett keresztbe mindennek.
Mondjuk most látszólag jó...
utána kell olvasnom hogy most mi a helyzet ezzel a 2 systemmel mert most a sys2 megy és azon meg jó az érintés... :| nem értem....
mindenesetre jó lett volna a backupot lementeni PCre...
most elveszett a melóhelyem wifije... -
Drenadar
veterán
válasz bozarjoska #2897 üzenetére
nálad minden tökéletes? a fenébe :|
nem tudom akkor mit csináljak engem idegesít hogy egy ikont nem tudok arrébb tenni...
-
tupacamaru
veterán
Nem is azért írtam. Én tegnap előtt mindent letöröltem teljesen üresre, és úgy raktam vissza az utolsó 4.3-as ROM-ot fastboot-al.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
hriska
aktív tag
válasz tupacamaru #2892 üzenetére
Meglesz,türelem....
Nem vagyok időmilliomos....-Bárcsak egy légy lenne a világ, én meg egy összetekert újságpapír!-
-
Drenadar
veterán
válasz bozarjoska #2893 üzenetére
csinálják meg normálisan... ha azt látom hogy kb fél perc alatt eljut 10-essével 98%ig akkor ott ne kelljen már egy tetves wipe-ra várni fél órát bassza meg! most is vártam 10 percet nem csinált semmit... (ez egy másik telefonon kb 5 másodperc a chache wipe... itt meg 10 perc? és bugos is? nah nemár... )
Jah szerencsére most megy, és többet nem hagyom hogy frissítsen csak úgy magától ha egyszer jó...
Vajon mit rontottam el a 4.8.8-as telepítéssel hogy utána összeomlott minden + nem csatlakozott a GSMre?
ööö lehet hogy a hivatalos honlapról nem a wcdma-s jött le?
a google backup kérdésem még mindig él:
bejelentkeztem a google accountommal miért nem tölti le a jelszót a wifihez? vagy előtte kell valamit csinálni? mekka felé fordulni vagy elmondani pár miatyánkot? miért nem tudtak ide valami manuális gombot tenni miért csak egy csúszka van hogy google backup engedélyezve?(#2890) Tomi_Ohl:
Nem megy... videót most nem tudok róla csinálni. pl ha egy ikont át akarsz tenni kicsivel arrébb... hosszan rányomsz, rezeg egyet a telefon asszem és utána a kis ujjacskád alatt huzogathatod bárhova... nah nálam most rányomok, és egyből úgy érzékeli hogy el is engedtem...
de mondhatnám a "gépelést" is... egy ékezetes betű amihez hosszan kellene nyomni, esélytelen...
vagy a swipe... az sem megy... egy nagy szar ez...
(bizti nem HW hiba mert az összeomlós crashelős 4.8.8 alatt ment )[ Szerkesztve ]
-
bozarjoska
őstag
válasz Drenadar #2889 üzenetére
Mirecovery ilyen 98%ig hamar eljut utána várni kell egy jó darabig, nem kinyomni, végez az nyugi
Én mindig felteszem egyből ami kijön rom és még sose volt semmi problémám, csak nyugodtan kell csinálni várni ha kell és nem úgy hogy azt se tudja az ember hol s mit csinál...[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
Jó a cikk, de ki kellene egészíteni azzal is hogy ha be sem indul a rendszer akkor mit kell csinálni.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz Drenadar #2875 üzenetére
Tegnap próbáltam engedélyezni a mass storaget, közben (nem tudom hogy jött össze), de átíródott a build.prop, és a telefon azt hitte, hogy 4.8.8 van fenn, közben meg 4.4.15 volt... És ugyanazt csinálta, mint neked. De a 4.4.15 újbóli feltevése megoldotta a problémát
Szerk.: mi recovery ben wipenál megáll 98%nál, de 10 percen belül befejezi. Ez köztudott hiba.
És pontosan milyen hosszannyomási problémáról beszélsz?[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Drenadar
veterán
a wipeot újraindítottam 98%on
most anomáliákkal de a stock rom felállt, működik nem crashel semmi sem... úgyhogy megint adok neki még egy esélyt, mármint a legfrissebbnek ...mondjuk ez a legújabb egy vicc, hogy nem működik a hosszú érintés... mindegy csak működjön csak kijavítják hamar... vagy lehet csak nálam jött elő ez a hiba?
senki más nem frissített?
mindjárt megnézem azt a fórumot amit linkeltél :$
MÁS: valaki el tudná árulni hogyan tudom rávenni a google accountomat hogy a már előtte jóval engedélyezett backupot csinálja meg? jó lenen ha legalább a wifi jelszavak meglennének...
[ Szerkesztve ]
-
virkir
veterán
válasz Drenadar #2887 üzenetére
Szúúúsza...
Először letölt CWM felmásol telefonra ha megy
Ha sikerült akkor a megadott hangerő fel + bekapcs belépsz és a gyári recowery-ből install zip-el telepíted majd kikapcs és lásd mint fent belépsz ebbe majd wipe cash, wipe data.
Ha ez is sikerült megnézed elindul-e a telefon és jutsz-e valamire.
Amennyiben megy a telefon letöltöd az utolsó stabilnak mondható romot a fent linkeltekről felmásolod a telefonra és ebből a recovery-ből megpróbálod sys1-re telepíteni.
A keresztbe frissítés meg úgy megy, hogy van sys1 meg kettő.
Amikből alapállásban mindig az boot-ol amire az utolsó frissítés ment, mivel az updater ugye működő rendszer alól frissít tehát nem azt amin éppen vagy.
Ezért írják, hogy updater-ből mindig full rom-ot kell felrakni nem csak frissítést mert simán lehet egy verzióval lemaradva a másik systemHoppá éppen egy friss tutorial magyar nyelven először tanulmányozd
[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
tupacamaru
veterán
válasz Drenadar #2880 üzenetére
A másik rendszerre frissít rá az updater én úgy tudom.
-
Drenadar
veterán
válasz tupacamaru #2879 üzenetére
keresztbe mit jelent nálad? érthetően pls!
nem tudom hogy frissít eddig magának mindig megcsinálta, illetve mikor legelőször feltettem rá a multi language romot az is ment... ill most is feltette csak valamit elcseszett...
most telepítek rá valami stock romot... vajon működni fog?
és nem nem megy...
[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
-
Drenadar
veterán
válasz fi:zi'k #2877 üzenetére
milyen másik rendszerre? a miui updateren nyomtam egy olyat hogy letöltött cucc telepítése... szépen fel is ment...
csak most para hogy nem lesz annyi időm hogy feltegyek egy másik romot a telefonra mert ugye újraindítja magát... :|
nem hittem volna hogy ebből baj lehet...
-
Drenadar
veterán
-
Amadako
tag
kar mert itt 25 dollar a szallitas a xiaomishopon meg minima 38
-
virkir
veterán
válasz Drenadar #2868 üzenetére
Itt vannak a recovery romok
Itt meg a fastboot romokAmadako
Honnan akarsz rendelni? A Spain warehous-ból?
Amúgy látod a telefonnál, hogy honnan küldik Item location innentől meg mind1 melyik szállítást választod.[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
veterán
engedtem frissíteni 4.8.15-re.... nem kellett volna minden olyan funkció, amihez hosszan kell érinteni a kijelzőt nem megy!
most várjak egy hetet így hátha kijavítják vagy backuppoljam valami régebbit? :|
-
llaszlo
veterán
Régi MIUI-ban volt egy monitor app, ami monitorozta az adatforgalmat, a hívásidőt és az sms-ek számát. Ebben nincs, vagy csak én nem találom?
-
tupacamaru
veterán
Ránézek, bár most megállítottam minden felesleget.
-
virkir
veterán
válasz tupacamaru #2861 üzenetére
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz tupacamaru #2861 üzenetére
De mi volt a wakelock neve?
-
tupacamaru
veterán
válasz Tomi_Ohl #2860 üzenetére
Ott csak azt látom hogy egész este merült mert valami nem engedte alvó módba lépni. Valamelyik program ébren tartotta szerintem.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz tupacamaru #2859 üzenetére
BetterBatteryStats, ha a Beállítások/Akkumulátor/Akkumulátor használatban nem látsz semmit.
[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
Valamilyen program folyamatosan ébren tartja a telót, hogy tudom kideríteni hogy mi az?
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz bozarjoska #2854 üzenetére
Remélem, de nekem nem úgy néz ki... Már az első koppintásra kezd feléledni. Lehet, hogy még nem aludt el teljesen a képernyő. De neked legyen igazad.
-
zolikaDB
veterán
Urak!
A snapdragonos redmi note-ot hol talalom a xiaomishop-on?
Jol tudom, h akkor ebbol 3 verzio van? Octa core 1.4Ghz 1GB RAM, octa core 1.7Ghz 2GB RAM, snapdragon 400 es 2GB RAM? -
bozarjoska
őstag
válasz bozarjoska #2853 üzenetére
Van double tap wake up ,az jó
https://m.youtube.com/watch?v=Z96Ga5DaD4c -
bozarjoska
őstag
válasz bozarjoska #2849 üzenetére
Ja és csak mi flashel megy fel ahogy látom mert .tgz a kiterjesztése
-
zolikaDB
veterán
válasz bozarjoska #2817 üzenetére
4G-t jelez, és ez MI3. Hogyhogy?
-
hriska
aktív tag
válasz bozarjoska #2847 üzenetére
Elnézést,tényleg nem te voltál.....
Kérdezzük a megfelelő kollégát....szkorhetz-Bárcsak egy légy lenne a világ, én meg egy összetekert újságpapír!-
-
tDr1v3r
veterán
válasz bozarjoska #2847 üzenetére
Csak egy napot kellett várni rá. Ha valaki felhúzza sikítson már hogy megy-e a dualboot, én felraknám a mostani stabil mellé.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
hriska
aktív tag
válasz bozarjoska #2845 üzenetére
De a hülye is tud szerezni.....
Te írtad....-Bárcsak egy légy lenne a világ, én meg egy összetekert újságpapír!-
-
Tomi_Ohl
veterán
-
tDr1v3r
veterán
válasz fi:zi'k #2838 üzenetére
Én tegnap ránéztem a fontkínálatra, de elég gagyik... szvsz rakj fel te is egy xiaomi.eu-s multilang ROM-ot, abban másabb a font (észre fogod venni, meg valszeg meg is szokod gyorsan) de jól jelzi ki az ékezetes karaktereket és cserébe mindent lefordít angolra.
Mondjuk valamiért ez is a kínai ROM-ra épít, nem vették át a Philippinese ROM-ból a "lokálisabb" dolgokat (alapértelmezett Google search, Weather Channel mint időjárásforrás, ilyenek).
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
fi:zi'k
nagyúr
A letölthető fontok között van ami normálisan kezeli az ékezetes karaktereket, főként a nagybetűk esetén?
Korábban írta vki, hogy Mi creditet csak az nem szerez, aki nem akar. Hogy is működik ez?
[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
tDr1v3r
veterán
válasz llaszlo #2825 üzenetére
Azt azért úgy is reklámozzák. Szerintem fun, csak úgy mint a nagy routerük ami meg a kuka Mac Pro-ra hasonlít. Venném is ha NAS-os router kéne... de azért az OS más.
Így azért nem kicsit jól néz ki, de a többi elem tényleg nagyon ripoff (főleg a Settings és a kamera, de a képen lévők elég patentak, kivétel a recorder persze részemről, ott meg kéne változtatni a gombokat).
[ Szerkesztve ]
-
virkir
veterán
válasz kelzsoca #2830 üzenetére
Nem megbízható, bootlop-ot okozhat, elcseszi a szinkronizálást, volt olyan hibája is hogy megbízhatatlanná vált tőle az akku kijelzés.
Hiába TDB 4.3 és 4.4 nem megy biztonsággal egymás mellett.
Ezek amiket a .hu fórumán olvasgattam.
Én is használnám, mert jó lenne kipróbálgatni a friss romokat egy stabil megbízható alap rendszer mellet, de így inkább nem erőltetem csak használom a telefont."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz llaszlo #2826 üzenetére
Lehet direkt meg van hekkelve, hogy ne zavarjon mindig. Szerintem újabbat mindig felrakhatsz wipe nélkül, de biztos ami biztos, mentést azért csinálj.
És nem a 3ból, hanem a 2ből nem marad 1gb szabad a videóban.Amadako: szerintem amint hivatalosan is kapható lesz, azaz ősszel, ahogy te mondtad.
Amúgy megnéztem azt a videót a v6-ról, nem is olyan rossz, mint a képeken volt, sőt, kifejezetten tetszik. Ha meg nem lesz jó, megy vissza a 4.3 az előbbi linkről.
[ Szerkesztve ]
-
llaszlo
veterán
válasz bozarjoska #2817 üzenetére
Itt látszik, hogy a memória ürítés után még 1GB sem marad szabadon a 3-ból.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz tupacamaru #2828 üzenetére
Na erre én is kíváncsi vagyok.
llaszlo
Mehetett volna egybe is.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
tupacamaru
veterán
-
llaszlo
veterán
válasz Tomi_Ohl #2818 üzenetére
Amit nem értek, ezeknél a ROM-oknál, hogy miért nem működik az OTA frissítés? Most jut eszembe, hogy én is erről az oldalról tettem fel a 4.3.28-ast, de mégis azt írja ki, hogy nincs rá frissítés amikor az updaterben rányomok a frissítésre.
Ezt fel tudom úgy tenni, hogy nem kell wipe-olnom?
[ Szerkesztve ]
-
llaszlo
veterán
válasz tDr1v3r #2802 üzenetére
Én is összehasonlítottam az iOS-el és tény, hogy az. De nem csak a rendszer, hanem maguk a termékek jelentős része is. Ott van a router. Totál úgy néz ki, mint az Apple trackpadje.
Tomi_Ohl
Rossz linkre kattintottál. Van ott több is. Amit te linkeltél, ott is 404-et dob az első link.anonym1s
GPS nálam kb max 10sec alatt talált mindig jelet. Szerintem ha az autópályán haladó buszon is ennyi idő alatt talált jelet, akkor az elég jónak mondható.[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
Készítettem egy kis alkalmazást, amivel lehetőség van futó rendszer alatt a gyári Mi-recovery és a ClockworkMod recovery cseréjére, a cwm recovery még nem saját, de az is lesz hamarosan.
Az alkalmazást a Play áruházból tudjátok letölteni.
-
Amadako
tag
válasz bozarjoska #2821 üzenetére
akkor kb az a lenyeg hogy akkor marad a mi3 jo az nekem csak azt lattam hogy kisebb lesz a differencia de akkor mindegy
-
Amadako
tag
válasz bozarjoska #2801 üzenetére
igen de ez meg nem az lte verzio de ahogy latom ez 450/500 dollaros aron fut és az csak szeptemberben jon ki
oszinten van eselye hogy normalis idon belul lejjebb megy az ara mert en multkor 400 dollaros arat olvastam de ez eleg tavol all tole??? mert ha ennyibe kerul akkor lehet jobban jarok a mi3 mal mert ennyim nincs -
Tomi_Ohl
veterán
válasz llaszlo #2794 üzenetére
Aki szeretne feltenni 4.3-as romot de a fentebb linkelt 404-es errort ír neki:
Ez a legújabb 4.3. A 4.4.27-es.(#2817)bozarjoska: nem is romlott sokat az antutu. Most gyorsan nem láttam, mennyi a RAM, majd később megnézem.
[ Szerkesztve ]
-
bozarjoska
őstag
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz CoolBoy323 #2753 üzenetére
UP
-
sirály69
őstag
Most vennék 1 ilyen telefont..., de ez a mikrofon hangerőprobléma nagyon zavar!
Pont ilyen probléma miatt cserélném a jelenlegi telefonomat.
Ez a hiba melyik szoftverrel jelentkezik, vagy nem is szoftverfüggő?[ Szerkesztve ]
Szerver Hosting Debrecenben
-
anonym1s
őstag
Hello emberek.
Mennyire hasznalhato ebben a gps? Gyorsan talal jelet es tartja biztosan? Pontos, vagy csak "elmegy" kategoria? -
kriver
tag
Nézegetem a Mi3-hoz a tokokat. Rátaláltam festett hátlapokra is.
Ti bevállalnátok valamelyiket? Én az Amerika Kapitányosat néztem. -
tDr1v3r
veterán
Felraktam a xiaomi.eu-s multilang ROM-ot. Több szöveg máshogy van lefordítva benne mint az eredeti kínaiban, ezzel még nem is lenne akkora gond de az alap betűtípust megváltoztatták a ROM-ban! Nem tudja valaki hogy mi volt az eredeti neve és hogy tudom visszaváltoztatni?
Mondjuk ennél legalább jók az ékezetes karakterek...
-
tDr1v3r
veterán
válasz bozarjoska #2803 üzenetére
Nem is fogok frissíteni erre.
-
tDr1v3r
veterán
válasz bozarjoska #2789 üzenetére
Nekem nem tetszik, sőt... ez borzalmas, én biztos nem váltok erre.
Mekkora iOS copy... már csak a billentyűzet is önmagában, de a többi az mind iOS 7-es vonalon készült csak az arányok meg egyes elemek mások.
Xiaomi, rossz irányba mész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest