- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
válasz
DrKapocs #16325 üzenetére
Mert amúgy miért nem járt el felette az idő? Az igo illegális (a szülinappot hagyjuk), nulla támogatás és bughalmaz. Semmit nem tud, amit az újabb térkép szoftverek alapból jobban ne tudnának. A térkép fájlok és beállítások összehangolása folyamatos buherálást igényelnek. Egyébként az egész PH! oldalon tilos az illegális szoftverekkel kapcsolatos eszmecsere.
-
Karavik
veterán
válasz
DrKapocs #16319 üzenetére
Az előző HSZ-edre (#16308) válaszoltam, ahol a Kínai developer MIUI7 ékezetes karakterekkel kapcsoltban kérdeztél. (Ez egyértelműen látható a HSZ-em fejlécében). De most látom, hogy azt a ROM-ot használod, az ékezetes karakterek rendben vannak már a kínai dev MIUI7 ROM-ban?
-
Karavik
veterán
válasz
DrKapocs #16317 üzenetére
Én majdnem minden nap használom a telót navigálásra (itthon és külföldön egyaránt), most is eljöttünk 350km-t hosszú hétvégére, MIUI7 OS fut rajta már 2 hete. Sokat vagyok úton ismeretlen helyeken (külföldön főleg Anglia, Wales), ezért nekem nagyon fontos a megbízható, pontos navigálás és eddig maximálisan elégedett vagyok, nekem még nem okozott csalódást az úton.
...bár én jogtiszta alkalmazásokat használok ilyen célra, mint pl. HERE (ezt általában külföldön), Waze és Google maps. -
-
Disque
aktív tag
válasz
DrKapocs #16299 üzenetére
Szerintem ez csak a global romra vonatkozik, amiben vannak egyéb nyelvek is a kínai és az angol mellett, a mienkből tudtommal soha nem volt global rom.
Nekem 2 napja van fent a V7 egy két fordítási hiányosságtól eltekintve szépen működik, picit mintha gyorsabb is lenne. -
Karavik
veterán
válasz
DrKapocs #16281 üzenetére
720p készülékekkel mint, Mi2 nincs semmi gond. Recompile issue csak xxhdpi (1080p) felbontású készülékeket érinti ahol broken layout a hiba jelenség.
Ezért írtam tegnap, hogy ha a többi, nem aries ROM-al sem lesz gond, akkor hamarosan lesz public release, de a többi ROM esetén nem sikerült megoldani a problémát, ezért elmarad a hétvégére ígért 5.8.13 MIUI7 kiadás . Én továbbra is használom nagy megelégedéssel a MIUI7 5.8.13 teszt verziót. A Dynamic GPU Scheduling nagyon jó hatással van a rendszer teljesítményére...remélem akku fogyasztásban sem okoz csalódást...
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
DrKapocs #16278 üzenetére
... és mi még csendben is lehetünk. A Xiaomi megcsinálta az unified storage-t, és -- ha nem is a legtökéletesebb, de -- van 5.0-s gyári ROM-unk. Ehhez képest mi van a Mi3, Mi4 tulajoknak ... ?
Ez a 7-es Miui az ég világon nem mozgatott meg bennem semmit. Hónapok óta ugyanazt a ROM-ot használom, és ebben a szép időben én is sajnálnám az időt a 7-esre. Talán majd ősszel ... vagy télen. Addig tisztes távolból figyelem az eseményeket.
(#16276) Williamgrant
Hát, igen. A "transition animation"-t illett volna teljesen kikapcsolni. Arról nem is beszélve, hogy nehéz elhinni, hogy az eltérő Android verziók (4.4, 5.0) egyformán gyorsultak. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
DrKapocs #16217 üzenetére
" ... rendeltem hozzá egy eredeti szürkét"
Mikor, és hol? Ilyet keresnék (szürkét vagy még inkább kéket vagy barnát), de sehol sem találok (in stock!).
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
DrKapocs #16194 üzenetére
Érdekes amit írsz a pozicionálás gyorsaságáról. Nem tudom, hogy mit tud az ace4, de én mindig 5 másodpercen belül vagyok (de majd le is fogom legközelebb mérni), mióta Lollipop van fent, kicsit még gyorsabb és pontosabb a helymeghatározásom.
Egyébként ezeknél az A-GPS-eknél nagyon sok múlik a gps.conf fájlon, ill. a letöltött "A-GPS data"-n.ui: nézz bele majd a priv. üzeneteidbe
-
Nerazzurri95
tag
válasz
DrKapocs #16050 üzenetére
Igen, sokáig volt ott a teló, volt ugyan helyette itthon cserekészülékem szóval valahogy kibírtam. Nem mondom hogy a legjobb üzlet volt, de sajnos nem futja mindenre az egyetemi ösztöndíjból...
Egyébként keresgéltem alternatívákat, agyaltam hogy várok még pár hónapot és veszek újat, csak olyan pazarlásnak éreztem hogy itt van a fiókba ez a remek telefon, és még mindig jó lenne ha a kijelzője rendben lenne... Érted.
Amúgy szerintem azzal a hibával ami nekem volt, nem hiszem hogy sokat kaptam volna érte, ez még a foltnál is rosszabb.
Szervizes ügyeket kérdezett itt a kolléga, én megosztottam, ennyi. -
Karavik
veterán
válasz
DrKapocs #16036 üzenetére
Nem a hely a lényeg hanem az energia felhasználás. Ha nincs háttérben futó alkalmazás, folyamat akkor nincs ami terhelje a SoC-ot, így az energiafelhasználás is kevesebb azaz kevésbé fogy az akksi.
Egyébként nem, csak appkat lő ki hanem mindent, WiFi, GPS, BT, Adatforgalom, Sync..stb. opcionálisan. Emergency akkuspórolásnak jó...
-
-
-
Karavik
veterán
válasz
DrKapocs #15991 üzenetére
Ha azt nézem, hogy nekem több akksi terhelő szolgáltatás be volt kapcsolva, mint pl. adatforgalom (3G) és WiFi akkor relatíve az enyém jobb eredmény. Esetemben folyamatosan jöttek voip és SMS üzenetek, sokszor volt piszkálva ez miatt + volt két hosszabb telefonbeszélgetésem is közben, ezért is nem annyira egyenletes a grafikon. De a lényeg, hogy nagyságrendbeli különbség nincs. Őszintén szólva, ha nekem 70 fokra kúszott volna fel a hőmérséklet, az se érdekelt volna. Amíg le nem kapcsol, addig normális a melegedés.
-
Karavik
veterán
válasz
DrKapocs #15988 üzenetére
Itt pedig az enyém.
Részletek: Legújabb iGO, auto fényerő szab. közép állásban, részben töltéssel, szélvédő mögött, klíma nélkül, folyamatos GPS, WiFi és adatforgalom mellett (3G előnyben hálózat típus beállítás), végig aktív kijelzővel. Plusz info: navigálás közben 2x telefonáltam kihangosítva (de itt is aktívan futott az iGO) ahol 44 fokig felment a hőmérséklet, memóriát sem pucoltam ki előtte, sok app ment a háttérben mint Viber, WhatsApp, Kik, Tapatalk, Chrome...)
2x 35 fok visszahűlés megállás volt, nem volt aktív a kijelző.
-
válasz
DrKapocs #15986 üzenetére
Természetesen fícsör!
Én az asszony telefonján zökkenőmentesen álltam át V6-ra, az egyetlen extra az volt, hogy nem töltöttem kivételesen semmit vissza a MiBackup anyagból, mert az unified storage miatt (ami amúgy tényleg úgy kellett mint egy falat kenyér) teljesen tiszta lappal akartam (és kellett) indulni.
Jó lesz az! De ha nem, akkor tévedtem! -
-
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
DrKapocs #15942 üzenetére
Nehogy már az legyen a baj, hogy valamit pluszt tud a telefon...
Williamgrant tudtommal nincs levédve a dolog.
Bocs, hogy így beleszólok, csak annyit szeretnék kérdezni, hogy 5.1-es lolli MIUI van-e már? Állítólag Mi4i-n van, csak tudni szeretném, itt is frissítettek-e.
Köszönöm -
-
Karavik
veterán
válasz
DrKapocs #15929 üzenetére
Erre mondják hogy nem gagyi, hanem kínai, de legalább olcsó...
Akár mennyire is jók ezek a kínai szuperolcsó csodatelefonok a szakmai hiányosságok hűen tükröződnek a termékeik kiforratlanságában és kidolgozottságában. Az alacsony ár és jó hardveres specifikáció csábító mindképp - lásd eladott készülékek száma - de a professzionalitás, egyediség még nagyon hiányzik...
-
válasz
DrKapocs #15929 üzenetére
Csak ebből a mi2 fórumból volt nálam legalább két olyan készülék, akinek a tulajdonosa megkért hogy cseréljek kijelzőt de maradjon köztünk hogy neki is volt sárgulás.
Úgy adta el a telefont, hogy gyári kijelzővel...
Szerintem nagyon sok köles tulajt érint a dolog, a múltkor az egyik téma dev tett fel screenshotokat, majd az utolsó egy készülék külső fotó volt, a mi3-asán szép nagy sárga volt látszódott. Kérdezték tőle hogy mióta sárgul, mondta hogy már a második panel, többet nem cserél rajta. -
-
-
Karavik
veterán
válasz
DrKapocs #15908 üzenetére
Én is sokat használom navigálásra a telót. Most pl. hosszú hétvégén Siófokon voltunk (250km) és egyszer sem dobta el a műholdat, csak egyszer átrakott a szomszédos utcába Pesten de 2 mp. múlva újból pontosan mutatta pozícióm. Én főleg Here és Google maps használom, teló végig töltőn volt kint a szélvedő mögött a napon, természetesen melegedett is elég rendesen, de az most hogy kinek mi a túl meleg, közepesen meleg vagy kicsit meleg az szubjektív emberi tényező. Én úgy vagyok vele, hogy amíg a teló nem kapcsol ki annak érdekében, hogy megvédje magát a károsodástól, addig az nem túl meleg, legalábbis a teló védelmi beállítása szerint, és addig nem is kell hogy engem, mint felhasználót foglalkoztasson a dolog.
Egyébként a Gsam battery app-ban van hőmérséklet grafikon, ezt megosztva itt már konkrét hőmérséklet értékekről beszélhetnénk érzésre történő megállapítások helyet és így jobban, számszerűen tudnánk összehasonlítani a tapasztaltakat.
-
válasz
DrKapocs #15870 üzenetére
Belepuffogok.
Egy picit terjed (a folt kerülete nő), kb minden irányban egyformán. Ha odakoppintod valahova újra, akkor abban az irányba elindulhat, de nem kell olyat elképzelni hogy belepi az egész kijelzőt. A színe mélyebb lesz, tehát megy át majd az okker sárga irányba.
Kb. az a helyzet hogy a mechanikai sérülés a méretét/irányát változtathatja, a hő (akár saját akár a napfény átali) pedig a színét.
Én anno megfogadtam hogy nem cserélem le az enyémet attól hogy foltos, de mindig azt kezdtem el bámulni. Állandóan azt néztem, akár mailt, akár valami cikket olvastam. Ha jött egy sms, mindig a foltot bámultam.
A tapasztalat az, hogy a nőket viszont ez közel sem annyira érdekli... Egyik ismerősöm felesége egy kb. 20 Ft-os méretű sárga folttal használja a MI2A-ját, elmondása szerint annyira megszokta hogy nem is látja. -
Neck
veterán
válasz
DrKapocs #15802 üzenetére
Így viszont ez az összehasonlítás nem ér semmit.
Az egy dolog, hogy V6L-ben nincs Conserve mód, ettől lehet valamivel melegebb, mint a V5, viszont az összehasonlítás kedvéért nyugodtan mehettél volna egy kört V5 Normal módban is.Viszont, ami ettől fontosabb, és azt hiszem, írtuk is már, hogy az iGO valszeg a ludas, nem a ROM, és az újabb verzióknál pörgeti nagyon a telefont. A 2012-es verzió enyhén szólva sem mai darab, legalább próba képpen mehetnél egy kört V5 plusz 2015-össel...
Tib78:
Csak lassan szivárgott be a levegő a két réteg közé, mondjuk... -
coal56
csendes tag
válasz
DrKapocs #15790 üzenetére
Érdekes én egy kb 1,5 évvel ezelőtti igo primot használok (a JB óta), remekül működik. Csak a térképeket cserélem időnként. A ROM az most AOSP 5.5.7, de V6 KK és V6L alatt is jól működött (V6L az sMIUI volt, 150327-ig bezárólag)
(#15786) Neck :
Kb 3 éve használom az iGO-t és a sygic-et felváltva (még defy-n kezdtem). Nagy különbséget nem láttam, talán a besorolásoknál a sygic egyértelműbben jelez. Sztem jó mindkettő.
És sygic-ből is egy 14.02-i verziót használok, de azért mert az újabbak (15-ös verzió) instabilak nálam. -
Karavik
veterán
válasz
DrKapocs #15784 üzenetére
iGO esetén sok múlik a sys.txt fájlban található bejegyzéseken is, vannak GPS specifikusak is. Egy általános sys.txt fájl használata nem biztos hogy a legjobb megoldás, mert ami egyik készülékre optimális az a másikra nem biztos. Én egyébként már meguntam az iGO-val való állandó mókolást, buherálás ezért egy ideje már HERE-t használom offline navigálásra. Navteq térképeket használ mindig friss napra kész. Sajnos köztes pont megadása nem lehetséges benne, mint iGO-ban, de A-ból B-be navigálásra tökéletes. Beszél magyarul is és ingyenes...
(ha gondolod otthonról, este tudok küldeni megfelelő sys.txt fájlt amit legutóbb használtam. Mindenesetre branding, UX, skin-t ne használj...többit privátban)
-
Karavik
veterán
válasz
DrKapocs #15758 üzenetére
Nálam pont fordítva van. MIUIv5-nél többször írtam itt, hogy gyakran eldobja a kapcsolatot a műholddal, főleg nagyobb városokban magas épületek között, MIUIv6-L nél eddig nap tapasztalatam ilyet, szal nálam MIUIv6 jobb ezen a téren. Fontos, hogy a helyszolgáltatások menüben a helymeghatározási módot "Nagyon Pontos"-ra kell állítani.
Szerk:
Most olvastam csak ezt tőled (#15766)
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
DrKapocs #15758 üzenetére
Más eddig erre nem panaszkodott. Próbálj meg egy A-GPS data reset-et (pl. a GPS Status progival).
[KgP].Robot
Most müxik a telefon (pontosabban a kívánt ROM), vagy nem? Szerintem egyébként elég lenne egy "factory reset", majd be-boot-olni arra a rendszerre, amelyiket használni szeretnéd. Persze így bukod az adatokat. -
Karavik
veterán
válasz
DrKapocs #15744 üzenetére
Pedig régen működött csak már nem emlékszem, hogy KK vagy Lollipop alatt próbáltam. Egyébként a CM Browser nagyon hajaz a MIUI Browser-re. Szerintem ez is abból készült csakúgy mint a Cleaner és a Security app is Cheetah Mobile) . Javaslom próbáld ki CM Browser-t ebben tuti működik a csempe rendezés.
-
Karavik
veterán
-
Karavik
veterán
válasz
DrKapocs #15719 üzenetére
"Egy kérdésem is lenne: A gyári böngészőbe hogyan lehet "csempéket" kitenni? Én nem találom ennek a módját. Az biztos, hogy tudja kezelni, mert a múltkori dirty flash során a JLB50-ből simán áthozta a csempéket és működtek is."
Ez sajnos a xiaomi.eu MIUI ROM-okbann nem működik, mert a kínai karakterek együtt kigyomlálásra került ez az opció is. Ha kell csempe akkor a global angol/kínai MIUI ROM-ból ki kell szedni az érintetlen MIUI Browesr-t és átrakni a xiaomi.eu MIUI-ba (előny: lesz csempe, hátrány: kínai karakteres használhatatlan linkek, hivatkozások tömkelege)
-
Karavik
veterán
válasz
DrKapocs #15699 üzenetére
Igen, valóban. 950 millisec-el (~1sec) később kapcsol be a kijelző a power gomb megnyomása után. Szóltam már érte...
Én a settings>battery>optimize system performance menüben bekapcsoltam hide system animations-t
Ez kikapcsolja az screen unlock utáni ikonrendezős animációt a főképernyőn. Nem váltja meg a világot, de érzetre mégis jobb...
-
Karavik
veterán
-
Karavik
veterán
válasz
DrKapocs #15609 üzenetére
Hát én is szívesen elbeszélgetnék azzal aki ezt kitalálta az biztos! De szerencsére most kiderült, hogy ez nem feature, hanem Xiaomi bug, eu oldalról nincs mit tenni...
Tegnap viszont (5.6.1 ben) megoldották a Hangouts FC és DND problémát. Most már DND módban működik a program mód és már minden app néma lesz DND módban (ez előtt pl. a Viber hívások és üzenetek simán átjöttek DND mód alatt...)
Végre nem kell már manuálisan ki-be kapcsolgatnom eset és reggel a néma üzemmódot... -
Karavik
veterán
válasz
DrKapocs #15536 üzenetére
Hát ilyen - szokásostól eltérően - nagy horderejű feature után mint most, jövő héten biztos visszatér minden a régi kerékvágásba és újból lesz valami frenetikus...szal no para
Adamsky:
"A "quick settings"-ből pedig kivehetnék (vagy legalább kikapcsolhatóvá tehetnék) a zenelejátszó vezérlőjét."
Ez hasznos (volt), amikor még nem volt képernyőzárról zenelejátszó vezérlés, mert ez simán megoldható volt a notification drawer lehúzásával képernyőzáron és máris elérhetővé vált a zene app vezérlés. Továbbá hasznos dolby EQ állítgatás közben, mert innen érhető el a leggyorsabban az zenelejátszó úgy, hogy közben nem kell kilépni a menüből.
Ettől függetlenül ha opcionálisan ki-be kapcsolható az engem nem zavarna, de mitől jobb ha ott csak üres hely van"Az idétlen tilinkózást, amit minden kábel ki-/be- dugáskor csinál, azt jeleztétek (izé jelezted) már mint "bug"-ot?"
Én még nem, de majd igen (bár engem nem zavar a napi egy tilinkózás, de ettől függetlenül lehetne opcionális ez is. silent módban nincs tilinkózás
-
Karavik
veterán
válasz
DrKapocs #15465 üzenetére
A valóságban pedig így néz ki a dolog:
MIUIv6 5.5.22 changelog:
[Highlights]
New - If a call from a unknown number is hung up shortly after it is taken, a prompt will show to ask if you would like to report that number (05-20)
New - Alarm clock settings can be restored from Mi Cloud when switching to new devices (05-20)
New - Added video album to help manage all videos on your device (05-21)[System]
Fix - Charging notification light did not work (05-21)[Phone]
New - If a call from a unknown number is hung up shortly after it is taken, a prompt will show to ask if you would like to report that number (05-20)[Contacts]
Fix - Lagging/ FC errors when importing or deleting SIM card contacts (05-21)
Fix - FC error caused by using single quotation marks when searching (05-21)[Messaging]
Fix - Mi Band 'Vibrate for notifications' feature did not work after receiving a MMS (05-20)
Fix - Messaging app would stop responding if there were too many receipts when sending group messages (05-20)[Lockscreen, Status Bar, Notification Bar]
New - Added hotspot icon in status bar when portable hotspot is enabled (05-19)
New - Added charging icon in status bar (05-19)
New - Support displaying virtual network operators' names (05-19)
Optimization - Optimized status bar icons' color contrast (05-20)[Themes]
Fix - No response after booting up for some Redmi devices (05-20)[Gallery]
New - Added video album to help manage all videos on your device (05-21)
Optimization - Loading speed when opening large images in cloud albums (05-21)
Optimization - Reduced RAM usage when viewing large images (05-21)
Optimization - Enhanced speed of entering Gallery from Camera (05-21)
Optimization - Enhanced smoothness when scrolling in front page (05-21)
Optimization - Loading speed of Offline page (05-21)
Optimization - Modified setting password icon in secret album page (05-21)
Fix - Random FC errors when viewing images in start page (05-19)
Fix - Layout error when choosing several images to add to cloud albums (Mi Note) (05-21)
Fix - Gallery had a high CPU occupancy after booting up (05-21)
Fix - Sometimes, deleting offline albums caused FC error (05-21)[Weather]
Fix - Sometimes, weather animations displayed abnormally (05-19)[Settings]
New - Added transition animation when connecting WiFi (05-21)
Fix - Sometimes, incorrect WiFi password prompt did not show after a long time (05-21)[Market]
New - Brand new MIUI App store (05-18)
New - Most installed app is list first in searching result page (05-18)
Optimization - Optimized searching result page UI style in special situations (05-18)
Optimization - Optimized the prompt when failed to install some apps due to lack of system module (05-20)
Fix - Sometimes Feedback page had FC error (05-18)[File Explorer]
Fix - Lagging issue when loading thumbnails (05-21)[Clock / Calculator]
Fix - UI display error when using large font (05-19)[Mi Cloud]
New - Alarm clock settings can be restored from Mi Cloud when switching to new devices (05-19)
New - New Mi Cloud membership system. Allow users to choose from three membership levels (05-20)
Optimization - Optimized Mi Cloud settings page (05-19) -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
DrKapocs #15465 üzenetére
[Troll ON]Azért akinek mondjuk 50+ ébresztés van beállítva, annak ez milyen jól jöhet egy rendszerösszeomlás után! Más rendszeren klimpírozhatná be az összeset egyesével. Bezzeg a Miui-n!
[Troll OFF]
A 6-os egyébként még mindig tudja mindkét (régi és unified storage) üzemmódot?
-
Attipapa
aktív tag
-
Karavik
veterán
válasz
DrKapocs #15206 üzenetére
Így már mindjárt más
No problem, peace!
(#15207) ginola:
Ez így ebben a formában nem igaz! Az egyesített partíció (unified storage) feltételei a következők:
1. Fastboot MIUIv6-5.0 aries 5.4.24 vagy újabb ROM
2. MiFlash tool (150327)
3. Fastboot script: flash_all.batHa pedig probléma mentesen vissza szeretnél térni a KK alapú 5.3.27-re, akkor ezek kellenek:
1. Fastboot MIUI6 aries 5.3.27 ROM
2. MiFlash tool
3. Fastboot script: flash_all.bat -
Karavik
veterán
válasz
DrKapocs #15202 üzenetére
Tökéletesen elhiszem, hogy gondjaid voltak vele, csak hát a gondokat Te magad generáltad! Így bármilyen ROM-al gondjaid lennének, ha szándékosan úgy telepíted ahogy nem lehet. Majd a merged partíció után - ha eljutsz odáig - próbáld meg visszatelepíteni a jól bevált JLB50-et, de azt is ugyanúgy MiRecoveryből vagy Updater app-ból, meglátod azzal is gondod lesz egyből!
Szerintem az a korrekt (és ez egyben a minimum), ha úgy írunk véleményt, hogy előtte betartottuk a szükséges telepítési instrukciókat pontról pontra, ellenkező esetben csak egy félrevezető hsz-el lesz több a fórum.
Másik pedig az, hogy a MIUIv6-L 5.5.9 - amit említettél, hogy felraktad dirty flashel - az global kínai ROM nem, pedig xiaomi.eu multilang amiről mi beszéltünk.
MIUIv6-L 5.5.8 multilang ROM egyetlen ismert hibája, hogy az USSD szolgáltatói kódok (még) nem működnek, mint ahogy eddig egyik Lollipop alapú ROM-al sem. A többi eddig említett hibák javítva...
-
Disque
aktív tag
válasz
DrKapocs #15176 üzenetére
A legfrissebb fastboot romok lelőhelye
Neked ez kell: Xiaomi Mi 2/2S Latest Developer Version Fastboot File Download
Ez angol/kínai, erre kell feltenni a multilangot, ha az a célod. -
-
válasz
DrKapocs #15018 üzenetére
Nem tudom, lehet hogy ez a baj, csak mivel ez az első Z3C release ami hasznáható, nincs olyan "régi" amiben jó volna. A fejlesztő fontja jó, ott jók az ékezetek, de bármilyen témát töltök le rá, mindig szóközösödik.
Lehet megnézem a JLB 49 (48)-ban mi van, és megpróbálom ráerőltetni.
Köszi a tippet! -
Karavik
veterán
válasz
DrKapocs #14957 üzenetére
Igen működik MiFlash nélkül is v5-ről v6L-re történő frissítés, de Full Wipe akkor is ajánlott, mert pár FC beköszönhet.
Ráadásul így nem lesz unified storage-od sem, mert ennek feltétele MiFlash+Flash_all.bat script egyszeri telepítés. Most nekem sincs még unified storage, mert csak updater app-ból frisstettem MIUIv6L 5.4.24-re.
Unified storage-hez először el kell elvégezni az MiFlash+Flash_all.bat script telepítést, és az ez utáni updater.app vagy MiRecovery-ből történő frissítések erre már nem lesznek hatással, szóval marad a unified storage. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest