Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DrKapocs

    őstag

    válasz Neck #15792 üzenetére

    Karavik & Neck

    A mai teszt eredménye:
    - V5-ös JLB39 és IGO (2012. május 16-i kiadás): Összesen 3 óra néhány percet ment a navigáció, folyamatosan. A készüléket conserve módra állítottam, langyostól melegebb volt, de a meleg erősen túlzó kifejezés rá. Dolgozott, de nem izzadt bele. Klíma, illetve ventiállátoros hűtést nem kapott. Összesen 1 alkalommal veszítette el a jelet, de mire ránéztem volna újra megvolt.

    Tegnapi teszt eredménye:
    - V6L és IGO (2015. januári kiadás): Odaúton összesen 53 percet üzemelt, de nem számoltam hányszor veszítette el a jelet. Nagyságrendileg 6-8 alkalmat mondanék rá. A műhold újbóli megtalálása sok időt nem vett igénybe, de a fentebb leírttól jóval több volt. Általában 10-30 másodperc alatt újra volt jel. A készülék melegebb volt, mint a mai nap folyamán. Nem bántóan forró, de a meleg kifejezés bőven helytálló. Ez a különbség nyilván annak a következménye, hogy a V5-ben vissza tudtam venni a rendszert a Conserve módra és nem kellett Normal módban futtatni. Hazaúton néhány kilométer (3-4 km) alatt elveszítette 2 alkalommal a jelet, amire úgy felment a pumpám, hogy le is állítottam az egészet, néhány percet üzemelt ekkor.

    Ami viszont nem működik együtt az V6L és a 2012. májusi IGO keveréke. Hibaüzenettel leáll. A V5-öt és a 2015. januári kiadást nem próbáltam együtt. Őszintén... nincs kedvem tovább kínlódni vele, örülök, hogy minden újra a régi jó módon megy.

    Feltöltöttem a régi és az új IGO sys fájlt egy zip-be. Itt megtaláljátok. Ami biztos, hogy a régi verziónál a Speedcam-re való szóbeli figyelmeztetés nem működik. Gondoltam rá, hogy átteszem az új sys-ből, de letettem róla. Nem fontos. Az újjal ilyen szempontból nincs gond. Ránéznétek, ha értetek hozzá.

    Sygic
    Fejből nem emlékszem rá, de úgy rémlik, hogy a 15-ös verziót használtam. Voltak gondjaim a hanggal, konkrétan néma levente volt. A műholdat soha nem dobta el (JLB39 alatt). Ezután, mivel nem volt hajlandó megszólalni, így feltettem az eggyel korábbi verziót (ha jól emlékszem 14-est - a számok lehet nem jók, de a lényeg, hogy a legújabb és az eggyel korábbiról beszélek). A jelet ez sem dobta el, épkézláb kifogásom nem volt ellene, maximum annyi, hogy az IGO jobban tetszett. De ez nem racionális érv, tudom. IGO-n "nőttem fel", ehhez ragaszkodom, ez van. :)

Új hozzászólás Aktív témák