Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DrKapocs

    őstag

    válasz <Adamsky> #15715 üzenetére

    Az en.miui.com-on találtam egy appot, amivel ezt a koppintós ébresztést tudta az mi2s is. Eleinte nagyon megörültem neki, de hamar rájöttem, hogy a képernyő ébren tartásával érhető ez el. Nagyon ette az akkut, alig 1-2 órát lehetett fenn.

    Más: Ez a V6L el kell ismerni, hogy nem rossz. Kihangosítás utáni halkulást nem tapasztalok, az üzemideje is jobbnak tűnik, mint a JLB39 és 50-nek. Nem megy csodaszámba, de jobb. Apró hiányosságok vannak, néha kicsit gondolkozik a rendszer egy-egy app indításánál, egy-egy érintés után, de nem vészes. Gondolom ezt javítani fogják. A bejövő hívás közbeni képernyő sötétedés kicsit zavaró (volt, mert megoldották). A közelség érzékelő sincs olyan érzékeny, ahogyan tapasztalom a hívás után. Kicsit késve kapcsolja fel a világítást, ha elveszem a fülemtől a telefont. Ezeket az apróságokat leszámítva, egész jó.

    Egy kérdésem is lenne: A gyári böngészőbe hogyan lehet "csempéket" kitenni? Én nem találom ennek a módját. Az biztos, hogy tudja kezelni, mert a múltkori dirty flash során a JLB50-ből simán áthozta a csempéket és működtek is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák