- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
válasz
Colonel993 #875 üzenetére
Vagy itt vagy a Quad-os topicban valaki linkelt egy elérhetőséget.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Colonel993 #857 üzenetére
Priviben dobj egy munkalapszámot, utánakérdezek.
(#858) jFox
Nem megy.
-
jFox
addikt
válasz
Colonel993 #857 üzenetére
Na ez nem jó hír.
Akkor lehet el sem küldöm az apró (900Mhz-en nem megy a 3G) hibámmal szervízbe. Tényleg, Kelzsoca erre még nincs megoldás?
-
FET-MEN
veterán
válasz
Colonel993 #855 üzenetére
attól még biztos másképp ment volna a dolog, ha felhívod a wayteqszervízt és nekik küldöd el.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Colonel993 #853 üzenetére
Bocs hogy beleszólok, de a 3 hétből legalább 2 ha nem több az Extreme miatt van, ez nem a szerviz hibája.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Colonel993 #789 üzenetére
Ilyesmire gondolsz ?
-
Laurh
aktív tag
válasz
Colonel993 #786 üzenetére
Ebay-en rendeltem meg én is itthon nem találtam. Cube talk 7x-re keress rá. Ez a wayteq kínai megfelelője.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Colonel993 #786 üzenetére
Itthon nem nagyon fogsz találni, az eBay-en viszont 100%, hogy igen.
-
jFox
addikt
válasz
Colonel993 #772 üzenetére
De akkor wifi-n miért működik?
-
KamuMazsola
őstag
válasz
Colonel993 #515 üzenetére
A tv-m nem wifis, de van lan csatlakozója, a telekomos router wifis is egyben, szóval rá lehetne kötni. Ezek tükrében érdekelt volna egy konkrét már megvalósított vezeték nélküli tv-n tablet képe.
-
laszlohu
addikt
válasz
Colonel993 #515 üzenetére
A speckóban le van írva :
okos(smart) tévéknél :
A rendszerszinten integrált vezeték nélküli kijelző opcióval Miracast-kompatibilis kijelzőkre( TV-kre )
butatévéknél :
okosítható :
így vezeték nélkül lehet a táblagépet és a tv - t összekötni, elvileg
-
KamuMazsola
őstag
válasz
Colonel993 #487 üzenetére
Erről a vezeték nélküli kijelző módról tudnál írni? Hogyan kell beállítani? Mi kell hozzá?
-
kátú
őstag
válasz
Colonel993 #505 üzenetére
az egy érdekes szituáció xD gondolűm nem volt őszinte a mosolyod
-
moordavid
aktív tag
válasz
Colonel993 #431 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszokat, elviekben holnap már landol is vele a futár.
Még egy kérdés. Meg lehet valahogy oldani, hogy ha kikapcsolom a telefonomat, akkor a tabi csörögjön? Tehát a sim-em klónozni? Vagy hülye kérdés? -
FET-MEN
veterán
válasz
Colonel993 #421 üzenetére
-
FET-MEN
veterán
válasz
Colonel993 #402 üzenetére
Nekem minden tökéletesen megy. Oda kell figyelni hogy melyik foglalat az 1-es sim és melyik a 2-es. Mert szerintem szoftveresen másképp van jelölve.
-
FET-MEN
veterán
válasz
Colonel993 #400 üzenetére
Érdekes, mert nekem azonnal ment. Át kell állítani,hogy a micro sim-es sloton legyen aktív a 3G
-
Bandit21
addikt
válasz
Colonel993 #376 üzenetére
Igazából azért nem aggódom, mert telefonálni tudtam vele, annyira nem értek hozzá, de gondolom ha a mobilkapcs. működik akkor az adat is tud, a kártya regisztrálva van a hálóra, látszik a térerő, csak valami lépés még hiányzik.
Várom az ötleteket!
-
Bandit21
addikt
válasz
Colonel993 #374 üzenetére
Igen, és a Wifi-t meg kilőttem.
Ja és az adatkapcsolat bekapcsolásakor egy ideig "forog" az ikon, majd aktív lesz, kék, a térerő mellett mégsem mutat sem G sem H betűt.
Kösz!
-
tjb007
nagyúr
válasz
Colonel993 #370 üzenetére
Próbáld ki ezt: [link]
-
FET-MEN
veterán
válasz
Colonel993 #368 üzenetére
Szerintem nincs. IPS, ne várj AMOLED szintű túlszaturláltságot. Főleg egy 30k-s géptől. Itt nem a tökéletességet kell nézni, hanem ennyiért mit tud, és mit nyújt.
-
t.imi
addikt
válasz
Colonel993 #328 üzenetére
Természetesen bekapcsoltam, EPO-t 2x letöltöttem, wifi, 3g aktív.
Viszont ez a "alkalmazások használhassák a gps-t" új.
Külön kell engedélyezni, nem elég a gps ON?
Kint hagytam a teraszon, 15mm osb van fölötte.Nem valami biztató az hogy éppen csak megmutatja a helyet
-
kelzsoca
félisten
válasz
Colonel993 #273 üzenetére
Nyomj egy gyári beállítások visszaállítását, és pár óráig próbáld előhozni a hibát, ha nem jön elő, akkor valamelyik alkalmazás okozta.
-
válasz
Colonel993 #273 üzenetére
akkor kártya ki és teszt úgy
ha megszűnik akkor szerviz valószínű -
tjb007
nagyúr
válasz
Colonel993 #267 üzenetére
Az MT8312-ből csak és kizárólag 1,3GHz-es változat létezik, ez a gyári órajel, nincs itt szó semmilyen OC-ról.
Rootolni meg így tudod: [link] -
kelzsoca
félisten
válasz
Colonel993 #267 üzenetére
Mostanában azt tapasztalom, hogy random felébresztés után vagy egyéb helyzetekben Újraindul...
Ezt okozhatja utólag telepített alkamazás is, egyéb esetben nem tapasztaltam, és nem olvastam ilyen jelenségről a készüléknél.
-
mrlujoak
veterán
válasz
Colonel993 #262 üzenetére
"Kipróbálni nem lehet, mert erre nincs idejük meg trallala... (egyedül voltam az üzletben meg még további 2-3 munkatárs elszórtan fészbúkozott)"
...sajnos ezt én is tapasztaltam.
-Kipróbálnám
-Nem lehet.
-Ugye nem gondolja, hogy zsákbamacskát veszek, hiszen a bemutató készülékek között sincs kinn...
-Hát nem szoktuk kibontani
-Márpedig szépen kibontjuk, megtapizom, bekapcsolom, és megnézem a kijelzőt...Más:
Remekül dolgozik össze a TV-mmel. Sima USB kábelen a TV-m remekül, gyorsan, 2 meghajtónak felismerte a táblát, és a benne lévő micro SD-t.
Út közben kezdtem el a mai F1 futam felvételét nézni a táblán, majd itthon egyszerűen tudom folytatni a TV-men. Előző táblám nem épp volt barát ebben. Ha fel is tudta ismerni a TV-t, akkor olyan gyatra minőségben/sebességben adta át a TV-nek a tartalmat, hogy az akadt, szakadozott.
Jelenleg HD (mkv) videót zökkenésmentesen tudok nézni a TV-men a tábláról. -
SzaboZE
addikt
válasz
Colonel993 #262 üzenetére
Nekem kronos van, de ilyen hibák nem jelentkeztek. A kijelző fényereje lehetne jobb, de ahogy elnézem a wayteq tesztben is nagyjából ez van, hogy az ips-ek közt nem az acélos megoldás. Gondolom ennyiért ez van. Mivel a wtq-et nem volt alkalmam próbálni, ezért viszonyítani nem tudok. Antutu teszt 15600. Egyelőre nem bántam meg, de még az is lehet, hogy csak azért, mert nem próbáltam a wtq-et
-
kelzsoca
félisten
válasz
Colonel993 #255 üzenetére
Köszönjük a beszámolót, és üdvözlünk itt.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Colonel993 #258 üzenetére
Akkor az el van írva: [link]
1024x768 több okból kifolyólag sem lehetne. -
tjb007
nagyúr
válasz
Colonel993 #255 üzenetére
Csak egy apróbb korrigálás.
Nem nagyobb a Q787I kijelzőfelbontása, az is ugyanúgy 1024x600.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Ipad mini 7 (A17Pro CHIP/Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest