- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzaboZE
addikt
Hiába hívod őket, átirányítanak az elektrodokihoz... Amióta nincs közvetlen szerviz ügyfélszolgálat, azóta ez van, nálam is elsunyították a töltő cserét kábeltörésre hivatkozva, érdekes módon a kábel azóta egy másik töltőre forrasztva hibátlanul üzemel. Módszeres lepattintás megy, ez van cserébe az olcsóságért.
-
Colonel993
senior tag
Fel lettek hívva... le is írtam...
Nekik lett elküldve, nem Pista Bának...
Nekem nincs se időm, se energiám, se affinitásom rohangászni ezzel... nem is az én dolgom.
A probléma kulcsa az, hogy hetekig seggeltek rajta... és nem javítottak hanem rontottak rajta, csupán egy pillanatba került volna tesztelni azt a telibe rakott beszédhangszórót... de nem... ők inkább dobozba be és mehet az útjára... jó lesz az... -
SzaboZE
addikt
-
jFox
addikt
Nem is tudtam, hogy van a wayteq-nek is saját fóruma. Beregisztráltam, és beküldtem egy hsz-t, de nem jelent meg. Aztán még elküldtem vagy 3x mire észrevettem, hogy kiírja, hogy majd csak moderálás után jelenik meg.
Tényleg szükséges ez?Vagy csak új belépőknél van így?
-
Angelotti
tag
Szia!
Én a tablet meg a tartó összsúlyától fosok kicsit, hogy nem igazán lesz oké ha egy lapos, kis műanyagdarabkára bízom az egészet. Bár ha a tiéd megbírja, elvileg nálam sem lesz para.
Milyen tartód van? Mennyiért vetted és hol?
Stabilan tart, nem "ereszti ki a karmait"?
Köszi, Zoli.Még egy kérdés bár ez nem pont ide tartozik de valaki biztos tudja rá a választ. Tök mindegy, hogy milyen áramerősségű USB-s töltőt csatlakoztatok telefonhoz/tablethez? Vagy csak adott telefont adott töltővel érdemes használni? Elvileg csak annyi a difi, ha nagyobb az áramerősség hamarabb feltölt. De ez nem rongálja picit az aksit?
-
bodiiren
csendes tag
-
bodiiren
csendes tag
Még egy kérdés: Miracastot is tud? Nekem az is kellene nem csak a négy mag, és nem látom a felsoroltak között.
-
SzaboZE
addikt
Reméljük ilyen tapasztalat nem lesz :-) Amióta nem a wayteq képviseleten van a készülékátvétel, azóta 1 - 2 hét egy töltőcsere is, ráadásul szinte minden alkalommal vagy fél órás várakozás van a sorra jutás előtt. A hölgy pedig amolyan lepattintó üzemmódban közölte a múltkor is, hogy a töltőt úgy se cserélik ki, mert biztos megtört a kábel. A töltő ehhez képest normál használatban van, nincs feszegetve, ha ennek ellenére megtörne a kábel, akkor illene cserélni (mondom ezt úgy, hogy magam is szervizben dolgozom és ilyen esetben simán cserélem a tápot).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged