Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colonel993
senior tag
Minap vásároltam be egy ilyen PHABLETET (
) Telefonom kiváltása céljából.
Annak ellenére, hogy nem ez volt a terv... hanem egy Alcor Access Q787I ami kicsivel drágább, de cserébe papíron jobb.
Egész pontosan Kijelzőben egy hangyányival nagyobb felbontás, egy hangyányival jobb akkukapacítás, +2 mag, és rücsis hátlap ami azért előnyös...A gyakorlat az lett, hogy az Alcor kijelzője egy trágya... nagyon csúnya, fakó, gyenge a betekintési arány is.
De ezt félre tudtam tenni.
Nem kezelte a Headset mikrofonját.
De ezt is félre tudtam tenni.
Totál segg alap béna opp.rendszer.
De még ez se volt kegyelem döfés...De a Telefonálás úgy recseget mintha valami Isten háta mögött balra hat méterre 1 csíkos térerős helyről telefonálnék... annak ellenére, hogy egy átjátsz állomás mellől, max térerővel voltam.
Ezzel szemben a Wayteq szebb kijelzőt hozott, jobb összeszereltséget... már a dobozból kivéve is jobb minőséget mutatott (még a töltő is egy Samsung Copy, az Alcor egy mezei kínai vacak USB adapter KOCKÁT csomagol a gép mellé és még egy OTG kábellel se lepnek meg)
Pöccre kezeli a Mikrofonos fülhallgató (Headset) mikrofonját és kristálytiszta a telefonálás hangzása.
Kellemes a szoftveres pimpelés is, megy úgy eleve árulkodik a készülék, hogy foglalkoztak vele.
Nem akartam spórolni annyira, egy kicsivel többet megért volna nekem az a 2 mag és 1-2 fícsőr... de helyette az Alcor ezen példánya inkább egy kalap híg ürülék.Ez egy nagyon jó telefon alternatíva számomra, Samu Galaxy Ace 3 helyett ez van, plusz fotózok és a helyszínen van lehetőségem gyorsan visszanézni egy nagyobb kijelzőn a képet és ellenőrizni.
Korrekt cucc, ennyiért ajándék
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- Linux kezdőknek
- Bittorrent topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- APPLE IPAD 10.GEN 64GB Wifi , Pink szinben, Üzletből, 27% ÁFÁS
- IPAD PRO 12.9" 2. GEN 256GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAl, 27% ÁFÁS
- újszerű iPad Pro 11" (M4) (2024) M4 chip Wi-Fi + Cellular 256GB silver ezüst Apple garancia
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) Telefonom kiváltása céljából.