- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
Új hozzászólás Aktív témák
-
KamuMazsola
őstag
válasz
gabor_01 #832 üzenetére
Úgy értem, hogy kevesebb embert érint, mivel megoszlik, hogy ki-hol fizet elő, ill ki-hol lakik, mert városokban, mint te is írtad 2100 MHz van a vodánál is. Akinél előjön a probléma, annál természetesen mindíg előjön, hiszen ugyanott használja és nincs lefedettsége 2100-on. Megoldás lehet egy másik kártya beszerzése, ami a másik két szolgáltatótól való.
-
KamuMazsola
őstag
Vibert használ valaki ezzel a phablettel?
-
KamuMazsola
őstag
Igazándiból ez a 7x egy elérhető árú, egészen jól használható phablet, akinek ilyen design 5-8-12 megapixelek kellenek nem érdemes ezzel foglalkoznia. Én egy nikon p500-zal oldottam meg a pixeléhségemet és most kacsintgatok a 4 magos 7x felé.
Halkan jegyzem meg, ezekben a cuccokban már lassan több mag van, mint egy dinnyében!
dragonfx: A kit-kat lehet áldás, de lehet átok is, annak idelyén az ICS-t is IstenCSapásának becéztük.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
Colonel993 #515 üzenetére
A tv-m nem wifis, de van lan csatlakozója, a telekomos router wifis is egyben, szóval rá lehetne kötni. Ezek tükrében érdekelt volna egy konkrét már megvalósított vezeték nélküli tv-n tablet képe.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
Colonel993 #487 üzenetére
Erről a vezeték nélküli kijelző módról tudnál írni? Hogyan kell beállítani? Mi kell hozzá?
-
KamuMazsola
őstag
Azért írtam, hogy keresd kelzsocát, mert a talk 5h-ra emlékeim szerint megosztott egy "patc-et", amitől ment rajta a 900 MHz is. Keress rá valemelyik talk 5h topikban kb két héten belül volt.
Szerk: Itt is van!
-
KamuMazsola
őstag
Szintem te arra vagy kíváncsi, hogy bármelyik foglalatba teszel simet, akkor lesz-e 3g, azaz mobilnet a készüléken. Igen mindegy melyikbe rakod, ezért nem kell vágatni/cserélni a simet, ha két simet használsz be tudod állítani melyiken legyen mobilnet, de ha a másikon hívnak és fogadod a hívást, addig nem lesz neted. A beszélgetés befejezése után újra csatlakozik. Dual standby.
-
KamuMazsola
őstag
Ezt valahol máshol olvastam, nem tudom, hogy ezen a készüléken működik-e.
"Tegyük fel a Terminal Emulatort, indítsuk el és írjuk be (majd a konzol átvált #-re, ezzel jelezve, hogy rootként ügyködünk, SuperSU engedélyt is fog kérni):
su
pm create-user szomszédnéniBezárhatjuk a TE-t és ha hosszan megnyomjuk a bekapcsoló gombot, akkor meg is jelenik a menü alján a többi profil"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Ipad 10.generáció
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Ipad mini 7 (A17Pro CHIP/Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest