- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
moordavid
aktív tag
Sziasztok. Olyan kérdéem lenne, hogy használja -e valaki kijelzővédő fólia nélkül a kütyüt? Mert Nekem egy gyárival érkezett anno és rettenetesen karcos már (majd két éves használat), és szívem szerint leszedném a csába. De nem tudom mennyire sérülékeny csupaszon a kijelző... Merjem, vagy ne merjem?
-
moordavid
aktív tag
Ejjha de jó is a mobilnet szabadsága
Viszont a cellakészenlét irgalmatlanul lehúzza akksit, nincs meg vele egy fél nap sem. Gondolom kézenfekvő megoldás kilőni a sim készenlétet míg nincs rá szükség. Esetleg más tippetek van az akkura? Üzemidőre? A htc-re amin csak 512 RAM ketyegett én hasznosnak éreztem a Clean Master appot. A tabi röccenés nélkül megy, gondolom akkor felesleges rá, és ne rakjam fel. Vagy?
-
moordavid
aktív tag
Végül is időszűke miatt a legközelebbi szolgáltató lett nálam a mobilnet befutója. Jelentem aVodafone netjeggyel simán működik. Csak berakod és voala, mehet a világháló barangolása, nem kellett sehol semmit sem beállítani.
-
moordavid
aktív tag
Lényegében még nincs egy hete, hogy nyüstölöm az új tabimat... és az akkut leszámítva nagyon meg vagyok elégedve vele. A Sygic pontosan navigál, a GPS pedig villámgyorsan talál jelet. Eddig egyetlen androidos eszközöm a telefonom volt (htc desire x). amivel lényegében semmi bajom sem volt eddig. A tabi után olyan lassúnak tűnik a telefon, hogy komolyan elgondolkodtam azon, hogy vagy a simet rakom be a tabletba és csokolom, vagy veszek egy hagyományos telefont olcsóért (cserébe ott az egy hetes üzemidő) és minden egyébre ott a tabi.
Aki még vacilálna, hogy ez vagy sem az ne tegye, tényleg jó ár-érték arányt képvisel a WayteQ kütyüje. Tény a kamera ramaty, az akku gyenge de árérzékenyeknek (vagyis nekem) arra, hogy legyen egy mindenesük amin lehet f@szbúkolni, levelezni, netezni, filmet nézni, néha néha Carmageddon-t vagy Dune 2-t nyomni, és nem mellesleg navigálni perfect.
-
moordavid
aktív tag
Szívesen, azt hiszem igen, T-s a blue. Legalábbis az ügyfélszolgálati mobil számuk 30-as.
időközben megjött a tabi is, úgy működik ahogy azt egy kütyünek kell: fennakadások nélkül. A Sygic telepítés is ripsz ropsz sikerült. Ha adhatok egy tippet, a direkt ehhez a tablethez gyártott műbörtokot is szerezzétek be hozzá, össz 3e Ft az edigital-on. Pont passzentos, nem lesz tőle jelentősen bumszlibb és azt a rusnya fehér hát is takarva vagyon. -
moordavid
aktív tag
Azt hiszem az elején maradok az átirányításnál, úgy is kell bele mobilnet. :-D Apropó mobilnet szorgosan visszaolvastam a hozzászólásokat, és a mobilnetes részt is megleltem, csak azt nem találtam, hogy van e egy határozott időre szóló mobilnet? Vagy napi díjas? Például ha megyek egy hétre nyaralni az isten háta mögé...
-
moordavid
aktív tag
válasz
Colonel993 #431 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszokat, elviekben holnap már landol is vele a futár.
Még egy kérdés. Meg lehet valahogy oldani, hogy ha kikapcsolom a telefonomat, akkor a tabi csörögjön? Tehát a sim-em klónozni? Vagy hülye kérdés? -
moordavid
aktív tag
Nagyon jó cikk, árához képest korrekt kis tablet lesz nekem a mindennapokra. Szóval a mobilarena.hu teszt alapján berendelve: holnap jön :-D
Gyors kérdés, a fólia adott hozzá? A videókon mintha lenne rajta gyárilag.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen egeret válasszak?
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Gumi és felni topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Medence topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest