Hirdetés
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- iPhone topik
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
- Netfone
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colonel993
senior tag
Újabb fekete-pont a Waytek Gariszervizének...
Leadtam a készüléket külső és beszéd hangszóró recsegéssel, annak cseréjének kérelmével
A munkafolyamatot elvégezték cirka 3 HÉT alatt...
Visszaérkezett nagynehezen az Edigitalba, tesztelés folyamán kiderült, hogy a beszédhangszóró totál süket.Több órás rugózás után sikerült elérni a Waytek szervizes srácokat, kiknek szent meggyőződésük, hogy letesztelték a készüléket... hibátlanul küldték el [tehát én vagyok a hülye]
Mindazonáltal elfogadják a hiba létezését és előrevéve alig (talán) másfél hét alatt megoldják az egészet... vagy fogjam magam és a készüléket, másszak el a Gubacsi úti szervizükbe és ott pillanatok alatt megcsinálják nekem.
Termék cseréjétől TELJESÉRTÉKŰEN elzárkóznak !Igazán kedves tőlük, hogy egy 3 hetes cseszekedés után még hülyének nézik az embert először, aztán felajánlják, hogy megjavítják azt amit ők alkottak még rosszabbra mint mikor leadtam eleve szervizre.
Mindezt megfejelve azzal, hogy vagy én mászkálok az Ő felelősségükkel, vagy várok még többet arra, hogy olyan állapotú legyen a készülék mint amilyennek eleve lennie kellene.
Apró mellékes, hogy az igénytelen munkavégzés közepette kis maszat karcokkal tarkították a kijelzőt

Magyarország, Not bad...

Új hozzászólás Aktív témák
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- The Crew sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Xbox Series X|S
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- RedMagic Astra
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő