Hirdetés
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Netfone
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colonel993
senior tag
Újabb fekete-pont a Waytek Gariszervizének...
Leadtam a készüléket külső és beszéd hangszóró recsegéssel, annak cseréjének kérelmével
A munkafolyamatot elvégezték cirka 3 HÉT alatt...
Visszaérkezett nagynehezen az Edigitalba, tesztelés folyamán kiderült, hogy a beszédhangszóró totál süket.Több órás rugózás után sikerült elérni a Waytek szervizes srácokat, kiknek szent meggyőződésük, hogy letesztelték a készüléket... hibátlanul küldték el [tehát én vagyok a hülye]
Mindazonáltal elfogadják a hiba létezését és előrevéve alig (talán) másfél hét alatt megoldják az egészet... vagy fogjam magam és a készüléket, másszak el a Gubacsi úti szervizükbe és ott pillanatok alatt megcsinálják nekem.
Termék cseréjétől TELJESÉRTÉKŰEN elzárkóznak !Igazán kedves tőlük, hogy egy 3 hetes cseszekedés után még hülyének nézik az embert először, aztán felajánlják, hogy megjavítják azt amit ők alkottak még rosszabbra mint mikor leadtam eleve szervizre.
Mindezt megfejelve azzal, hogy vagy én mászkálok az Ő felelősségükkel, vagy várok még többet arra, hogy olyan állapotú legyen a készülék mint amilyennek eleve lennie kellene.
Apró mellékes, hogy az igénytelen munkavégzés közepette kis maszat karcokkal tarkították a kijelzőt

Magyarország, Not bad...

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air 11" M3 128GB Blue ! ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Kindle Oasis 10th gen. - 32GB + WiFi+LTE - INGYEN FOXPOST
- Lenovo Tab P12 tablet és Pen Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- 2db x Green Cell UPS 2000VA 1200W teljesítményálló tartalék tápegység 2000VA 1200W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest