- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colonel993
senior tag
Újabb fekete-pont a Waytek Gariszervizének...
Leadtam a készüléket külső és beszéd hangszóró recsegéssel, annak cseréjének kérelmével
A munkafolyamatot elvégezték cirka 3 HÉT alatt...
Visszaérkezett nagynehezen az Edigitalba, tesztelés folyamán kiderült, hogy a beszédhangszóró totál süket.Több órás rugózás után sikerült elérni a Waytek szervizes srácokat, kiknek szent meggyőződésük, hogy letesztelték a készüléket... hibátlanul küldték el [tehát én vagyok a hülye]
Mindazonáltal elfogadják a hiba létezését és előrevéve alig (talán) másfél hét alatt megoldják az egészet... vagy fogjam magam és a készüléket, másszak el a Gubacsi úti szervizükbe és ott pillanatok alatt megcsinálják nekem.
Termék cseréjétől TELJESÉRTÉKŰEN elzárkóznak !Igazán kedves tőlük, hogy egy 3 hetes cseszekedés után még hülyének nézik az embert először, aztán felajánlják, hogy megjavítják azt amit ők alkottak még rosszabbra mint mikor leadtam eleve szervizre.
Mindezt megfejelve azzal, hogy vagy én mászkálok az Ő felelősségükkel, vagy várok még többet arra, hogy olyan állapotú legyen a készülék mint amilyennek eleve lennie kellene.Apró mellékes, hogy az igénytelen munkavégzés közepette kis maszat karcokkal tarkították a kijelzőt
Magyarország, Not bad...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest