Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megvan, mikor gyónja meg a Vivo az iPhone-másolást
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colonel993
senior tag
Újabb fekete-pont a Waytek Gariszervizének...
Leadtam a készüléket külső és beszéd hangszóró recsegéssel, annak cseréjének kérelmével
A munkafolyamatot elvégezték cirka 3 HÉT alatt...
Visszaérkezett nagynehezen az Edigitalba, tesztelés folyamán kiderült, hogy a beszédhangszóró totál süket.Több órás rugózás után sikerült elérni a Waytek szervizes srácokat, kiknek szent meggyőződésük, hogy letesztelték a készüléket... hibátlanul küldték el [tehát én vagyok a hülye]
Mindazonáltal elfogadják a hiba létezését és előrevéve alig (talán) másfél hét alatt megoldják az egészet... vagy fogjam magam és a készüléket, másszak el a Gubacsi úti szervizükbe és ott pillanatok alatt megcsinálják nekem.
Termék cseréjétől TELJESÉRTÉKŰEN elzárkóznak !Igazán kedves tőlük, hogy egy 3 hetes cseszekedés után még hülyének nézik az embert először, aztán felajánlják, hogy megjavítják azt amit ők alkottak még rosszabbra mint mikor leadtam eleve szervizre.
Mindezt megfejelve azzal, hogy vagy én mászkálok az Ő felelősségükkel, vagy várok még többet arra, hogy olyan állapotú legyen a készülék mint amilyennek eleve lennie kellene.
Apró mellékes, hogy az igénytelen munkavégzés közepette kis maszat karcokkal tarkították a kijelzőt

Magyarország, Not bad...

Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Mobil flották
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó Microsoft Surface Pro 9 i7 16GB ram 2TB ssd + Microsoft Surface Dock 2
- Samsung Galaxy TAB S9 5G/LTE 8GB/128GB, Állapot- Mintha új lenne, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Bomba ár! Acer Switch SA5 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
- Vivo V50 12/512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
- iPhone 14 128GB /Akku 85%/Független/Újszerű állapot/
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi