Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Alma inspirálja ezt az olcsó ZTE-t is
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Colonel993
üzenetére
"Kipróbálni nem lehet, mert erre nincs idejük meg trallala... (egyedül voltam az üzletben meg még további 2-3 munkatárs elszórtan fészbúkozott)"
...sajnos ezt én is tapasztaltam.
-Kipróbálnám
-Nem lehet.
-Ugye nem gondolja, hogy zsákbamacskát veszek, hiszen a bemutató készülékek között sincs kinn...
-Hát nem szoktuk kibontani
-Márpedig szépen kibontjuk, megtapizom, bekapcsolom, és megnézem a kijelzőt...Más:
Remekül dolgozik össze a TV-mmel. Sima USB kábelen a TV-m remekül, gyorsan, 2 meghajtónak felismerte a táblát, és a benne lévő micro SD-t.
Út közben kezdtem el a mai F1 futam felvételét nézni a táblán, majd itthon egyszerűen tudom folytatni a TV-men. Előző táblám nem épp volt barát ebben. Ha fel is tudta ismerni a TV-t, akkor olyan gyatra minőségben/sebességben adta át a TV-nek a tartalmat, hogy az akadt, szakadozott.
Jelenleg HD (mkv) videót zökkenésmentesen tudok nézni a TV-men a tábláról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új aktivált Apple IPad Mini A17 pro wifi+cellular 0 akksi ciklus 2026.11.02-ig gari 128GB
- Új Teclast T65 Max tablet pc táblagép 4G 13+ IPS 8/256GB
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest