- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandit21
addikt
válasz
Colonel993 #376 üzenetére
Igazából azért nem aggódom, mert telefonálni tudtam vele, annyira nem értek hozzá, de gondolom ha a mobilkapcs. működik akkor az adat is tud, a kártya regisztrálva van a hálóra, látszik a térerő, csak valami lépés még hiányzik.
Várom az ötleteket!
-
Bandit21
addikt
válasz
Colonel993 #374 üzenetére
Igen, és a Wifi-t meg kilőttem.
Ja és az adatkapcsolat bekapcsolásakor egy ideig "forog" az ikon, majd aktív lesz, kék, a térerő mellett mégsem mutat sem G sem H betűt.
Kösz!
-
Bandit21
addikt
Üdv, mobilnet beállítással gyűlt meg a bajom a készülékkel. Vodafon-os előfizus mobilnete van Édesapámnak, neki vettem szülinapra a készüléket, ami amúgy mindent hoz amit vártam tőle a tesztek alapján.
A sim kártyát érzékeli, kijelzi a térerőt, de a nincs kapcsolat. Próbáltam beállítani, nekem a mobilelőfizum mellé van net csomag a vodánál, azt is beletettem, de nem jön be. A voda honlapjáról ezekkel a beállításokkal csináltam (az én mobilomban is ezek vannak):
Az előfizetéses internet beállításához adjuk meg a következő paramétereket:
Name: Vodafone HU (tetszőleges)
APN: internet.vodafone.net vagy standardnet.vodafone.net
MCC: 216
MNC: 70
APN típus: default (Ha az APN típusánál legördülő lista van, akkor az internetet kell kiválasztani.)Valakinek ötlete, egy voda ügyfélszolgálatnál biztos megoldanák, de jó lenne rájönni, gondolom valami apróság a baj. Az én sim-emmel amúgy hívást indítani, fogadni tudtam, tehát a modem működik, csak az adatkapcsolattal van valami. Az 1-es foglalatba tettem, mert "normál" sim méret.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Ipad 10.generáció
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged