Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laurh
aktív tag
Köszönöm a részletes választ.

Remélem hamarosan megoldódik a problémád a géppel.
Gratula a picihez!Mindenképpen megvárom a Quad-os kivitelt. Bízton remélem, hogy nagyon nem fogok mellé nyúlni ezzel a táblával lévén első androidos gépem lesz.
Lehet itthon tokot kapni hozzá, amit bátran ajánlanátok? (bugyitok vagy kemény műanyag hátlap tokra gondolok) -
kelzsoca
félisten
Csak hogy tiszta legyen, a WayteQ készülékek szervizelését a WayteQ végzi a telephelyén, az országos szervizszolgálat az Elektrodoki többnyire csak begyüjti a készüléket, és azt továbbítja a szerviz felé, ha hardveres probléma áll fenn, a szoftveres problémákat ők is meg tudják oldani. (pl: operációs rendszer nem indul újra kell telepíteni)
A szervizelés akkor tart 2 hétig vagy tovább, ha Media Markt, Extreme Digital és társai helyeken adjátok le a készüléket, mivel ezen helyeken nem mindennapos a szállítás, értsd: 1 héten 1x vagy 2x küldik ki a partnerek felé a problémás eszközöket, ugyanez igaz visszafelé is, így már hamar össze is jönnek a hetek. (2-3 hét)Miközben a készülékek az esetek döntő többségében ténylegesen a szervizben csak pár napot töltenek el.
-
jFox
addikt
Ok, majd meglátod. Nekem nagyon nem jött be az a bill. Pedig én is azt hittem milyen jó lesz.
Nem értem én ezeket a szervizeket. Ha valamit megjavítanak, nem tesztelik le? Én telefonnal jártam így rendszeresen. Ha szervízre volt szükség azt általában nem úsztam meg 2-3 visszaküldés nélkül.

-
jFox
addikt
Ja, értem.
Azt a billentyűzetes tokot szerintem felejtsd el!
Nekem volt olyan, de szerintem nem jó semmire.
Kicsik a billentyűk, nincs ékezet és még nehéz is azzal a tokkal a tab. Azon kívül ugyanúgy, csak asztalon tudod használni vele a tabot, mint egy rendes billentyűzettel. Igaz hordozhatóbb. -
t.imi
addikt
. Menjünk a Beállítások - Helyhozzáférés menüpontba, majd tapizz a GPS-műholdak menüpontra (ne a kapcsolóra, a szövegre!)
Kicsit késő volt már. Itt már buktam, mert hiába nyomogattam, semmi. Csak a kapcsoló ki/be után vált elérhetővé.
Újabb visszaállitás, csak ki/be után lehet a gps műholdak menübe lépni kikapcsolt állapotban.Sygicben - hardverbeállítások - gps műholdak alatt kb 15-20 mp-ként bevillan a térerő/gps ikon 2-3mp-re. Ennyi a történés.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- ldave: New Game Blitz - 2025
- CASIO órák kedvelők topicja!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Háztartási gépek
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen autót vegyek?
- Windows 10
- Óra topik
- További aktív témák...
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- Új aktivált Apple IPad Mini A17 pro wifi+cellular 0 akksi ciklus 2026.11.02-ig gari 128GB
- Új Teclast T65 Max tablet pc táblagép 4G 13+ IPS 8/256GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R9 3900X 32GB DDR4 500GB SSD RX 7800XT 16GB Corsair 4000D Cooler Master 750W
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - 55 Ciklus - 100% akku , 2,5 év gari
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Xiaomi Poci F4 Gt 128GB,Átlagos,Adatkabel, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Azt a billentyűzetes tokot szerintem felejtsd el!

Gps teszt rajta volt 30 percig plusz a sygic is 30-t.
Hétfőn szerviz.