- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mexikó tisztázta a Google-t a monopóliummal kapcsolatos vádak alól
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laurh
aktív tag
Köszönöm a részletes választ.
Remélem hamarosan megoldódik a problémád a géppel.
Gratula a picihez!Mindenképpen megvárom a Quad-os kivitelt. Bízton remélem, hogy nagyon nem fogok mellé nyúlni ezzel a táblával lévén első androidos gépem lesz.
Lehet itthon tokot kapni hozzá, amit bátran ajánlanátok? (bugyitok vagy kemény műanyag hátlap tokra gondolok) -
kelzsoca
félisten
Csak hogy tiszta legyen, a WayteQ készülékek szervizelését a WayteQ végzi a telephelyén, az országos szervizszolgálat az Elektrodoki többnyire csak begyüjti a készüléket, és azt továbbítja a szerviz felé, ha hardveres probléma áll fenn, a szoftveres problémákat ők is meg tudják oldani. (pl: operációs rendszer nem indul újra kell telepíteni)
A szervizelés akkor tart 2 hétig vagy tovább, ha Media Markt, Extreme Digital és társai helyeken adjátok le a készüléket, mivel ezen helyeken nem mindennapos a szállítás, értsd: 1 héten 1x vagy 2x küldik ki a partnerek felé a problémás eszközöket, ugyanez igaz visszafelé is, így már hamar össze is jönnek a hetek. (2-3 hét)Miközben a készülékek az esetek döntő többségében ténylegesen a szervizben csak pár napot töltenek el.
-
jFox
addikt
Ok, majd meglátod. Nekem nagyon nem jött be az a bill. Pedig én is azt hittem milyen jó lesz.
Nem értem én ezeket a szervizeket. Ha valamit megjavítanak, nem tesztelik le? Én telefonnal jártam így rendszeresen. Ha szervízre volt szükség azt általában nem úsztam meg 2-3 visszaküldés nélkül.
-
jFox
addikt
Ja, értem.
Azt a billentyűzetes tokot szerintem felejtsd el!
Nekem volt olyan, de szerintem nem jó semmire.
Kicsik a billentyűk, nincs ékezet és még nehéz is azzal a tokkal a tab. Azon kívül ugyanúgy, csak asztalon tudod használni vele a tabot, mint egy rendes billentyűzettel. Igaz hordozhatóbb. -
t.imi
addikt
. Menjünk a Beállítások - Helyhozzáférés menüpontba, majd tapizz a GPS-műholdak menüpontra (ne a kapcsolóra, a szövegre!)
Kicsit késő volt már. Itt már buktam, mert hiába nyomogattam, semmi. Csak a kapcsoló ki/be után vált elérhetővé.
Újabb visszaállitás, csak ki/be után lehet a gps műholdak menübe lépni kikapcsolt állapotban.Sygicben - hardverbeállítások - gps műholdak alatt kb 15-20 mp-ként bevillan a térerő/gps ikon 2-3mp-re. Ennyi a történés.
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- További aktív témák...
- Ipad mini 7 (A17Pro CHIP/Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged