- iPhone topik
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzaboZE
addikt
Hiába hívod őket, átirányítanak az elektrodokihoz... Amióta nincs közvetlen szerviz ügyfélszolgálat, azóta ez van, nálam is elsunyították a töltő cserét kábeltörésre hivatkozva, érdekes módon a kábel azóta egy másik töltőre forrasztva hibátlanul üzemel. Módszeres lepattintás megy, ez van cserébe az olcsóságért.
-
SzaboZE
addikt
-
SzaboZE
addikt
válasz
Bálint85 #847 üzenetére
Nem feltétlen rosszabb, hogy nincs tmc, az androidos verziókban online megoldások vannak, ami - saját tapasztalat alapján - sokkal jobban frissített infókat tartalmaz, mint a tmc. Ha fontos az idő, akkor hotspotot csinálok a telefonomból és így van online infó is a gps-nek.
-
SzaboZE
addikt
válasz
Colonel993 #262 üzenetére
Nekem kronos van, de ilyen hibák nem jelentkeztek. A kijelző fényereje lehetne jobb, de ahogy elnézem a wayteq tesztben is nagyjából ez van, hogy az ips-ek közt nem az acélos megoldás. Gondolom ennyiért ez van. Mivel a wtq-et nem volt alkalmam próbálni, ezért viszonyítani nem tudok. Antutu teszt 15600. Egyelőre nem bántam meg, de még az is lehet, hogy csak azért, mert nem próbáltam a wtq-et
-
SzaboZE
addikt
Reméljük ilyen tapasztalat nem lesz :-) Amióta nem a wayteq képviseleten van a készülékátvétel, azóta 1 - 2 hét egy töltőcsere is, ráadásul szinte minden alkalommal vagy fél órás várakozás van a sorra jutás előtt. A hölgy pedig amolyan lepattintó üzemmódban közölte a múltkor is, hogy a töltőt úgy se cserélik ki, mert biztos megtört a kábel. A töltő ehhez képest normál használatban van, nincs feszegetve, ha ennek ellenére megtörne a kábel, akkor illene cserélni (mondom ezt úgy, hogy magam is szervizben dolgozom és ilyen esetben simán cserélem a tápot).
-
SzaboZE
addikt
válasz
Graphics #161 üzenetére
Egy gyári attól gyári, hogy a készülékhez tervezték, ott vannak a tartópontok, ahol a legstabilabban fogható a készülék. Nem attól, hogy nem kínai
Az utángyártottak az univerzális jellegük miatt elállítódnak vagy éppen nem jó helyen fogják a készüléket. Nem az első tartóval van dolgom, ezért kérdeztem, hogy van-e hozzá "gyári". De pont most a hardverapro kerethirdetésében ott egy alcor modell, amihez van is és ugyanezt tudja
Kár hogy nem ips-es.
-
SzaboZE
addikt
A HD-s kijelző beleférhetett volna és akkor tökéletes lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Microsoft OneDrive (korábban SkyDrive)
- Apple MacBook
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Apple asztali gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Thinkpad P16s notebookot vennék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest