- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hatalmas kamerasziget emelkedik ki a Z Fold7 vékony házából
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laurh
aktív tag
válasz
Colonel993 #786 üzenetére
Ebay-en rendeltem meg én is itthon nem találtam. Cube talk 7x-re keress rá. Ez a wayteq kínai megfelelője.
-
Laurh
aktív tag
válasz
szaszura #779 üzenetére
Hali!
Üdv a klubban, igen tényleg jó kis kütyü lassan 2. hete használom. A rootoláson töröm a fejem, nem tudom eldönteni megéri e.(#774) gorje: Az illesztésnél a bekapcsoló gombok körüli részt érdemes megnézni én ott láttam turpisságokat. Nem rootolt, tokot én megvettem rá a gyárit, de már úton van egy allibabás rendelésem tok ill. fólia vonatkozásában. A gyári fólia nem valami strapabíró a semmitől olyan karcok keletkeztek rajta, hogy csak lestem.
-
Laurh
aktív tag
-
Laurh
aktív tag
válasz
dragonfx #727 üzenetére
-2 magos fekete előlap fehér hátlap.
-4 magos fehér előlap és fehér hátlap.
-Mind két modell esetén maga a ház az full műanyag.
-1gb ram bőven elég én azt vettem észre.
-Én is 2 magost szerettem volna venni, de itt a fórumon lebeszéltek róla a szakik, hogy akkor már jobban megéri a 4 magos ugyan azért a pénzért. Így hát vártam 1 hetet a 4 magos megjelenéséig és azt vettem meg.
- Én azt tanácsolom, hogy menj be a hivatalos telepükre a Gubacsi útra, mert ott van időd kipróbálni, alaposan szemügyre venni. Ott csak veled foglalkoznak nincs akkora forgalom, mint pl egy Edigitalban.Az összeszerelési résznél alaposan nézd meg a hangerő gombok / bekapcsoló gomb körüli illesztéseket.
-
Laurh
aktív tag
Az előző hsz-emet kicsit részletezném. Van ugye a Belső tárhely ill. a Usb-tár. Miképpen tudom azt megoldani, hogy a Usb-tárra települjenek a dolgok, mert a Belslő tárhely a maga 1gigájával igen karcsú.
Készítettem egy linket, hogy mit látok: [link]Köszönöm előre is az esetleges reakciókat.
-
Laurh
aktív tag
Belső tárhelyről usb tárhelyre, miképpen tudom átmozgatni az alkalmazásokat? ( a belső tárhelyen kevés a hely és jönnek az értesítések)
-
Laurh
aktív tag
Beruháztam az első Wayteqemre a 7x Quadra. Nem partnernál vettem meg, hanem bementem a hivatalos telephelyükre a Gubacsi útra.
Családban mindenhol almás gépek vannak, így fekete bárányként "kidobtam az ablakon" 30ropit és megvettem a táblát.
Az eladó aki kiszolgált, látszólag nem volt teljesen oda magáért a márkáért többször tett leminősítő megjegyzéseket.
- Első benyomás: rendszer nagyon stabil, gyors a kijelző meglepően szép. (mondjuk az almás gépeket meg sem közelíti, de ugye az egy teljesen más kategória)
- Kamerát nagyon nem erőltettem az a rész nagyon nem is érdekel. Hangszoró kellemes.
- 1-2 általam combosabbnak vélt újabb játékot letöltöttem kipróbálás képpen pl: Hercules ami meg- megröccent, de csak egy hangyabokányit. Clumsy Ninja hibátlanul fut.
- A wifi és a 3G sim szépen teszi a dolgát a böngészés nagyon +.- Viszont ami negatívum az az összeszerelés/anyagmegmunkálás minősége. A kiszolgáló pulton csak úgy sorakoztak a Quados dobozok, mert körülbelül a 10. készülék volt az ami nem tökéletes ugyan, de kielégítő összeszerelési minőséget produkált. Érdemes figyelni a hangerő/bekapcs gomboknál lévő illesztéseket, mert olyan deformációk/hézagok voltak egyes esetben, hogy néztem, mint Rozi a moziban!
(az eladó itt megjegyezte: hogy ez egy szokványosabb típus hiba, még az aluházasok körében is)- Merül mint a Titanic a töltés sem valami gyors.
A továbbiakban, ha bármi kérdésetek lenne írjatok nyugodtan. (további tapasztalatokkal kapcsolatban én is fogok)
-
Laurh
aktív tag
A 4 magos verzió előfordulhat, hogy kizárólag csak fehér színben fog megjelenni vagy a továbbiakban várható esetleg fekete színben is?
(#714) tjb007: Köszönöm a gyors választ.
Szerintem akkor megnézem mellé azt a fekete gyári tokot. -
Laurh
aktív tag
Mit gondoltok van jelentősége, hogy hol veszem meg? (pl. Edigital, vagy a Wayteq bázisa?)
Illetve lesz a 4 magos verziónak külön topikja?
-
Laurh
aktív tag
Emaileztem a Wayteq-el és hivatalosan is kapható a 4 magos verzió. Jövő héten megyek és be is szerzek egy modellt.
-
Laurh
aktív tag
Köszönöm a részletes választ.
Remélem hamarosan megoldódik a problémád a géppel.
Gratula a picihez!Mindenképpen megvárom a Quad-os kivitelt. Bízton remélem, hogy nagyon nem fogok mellé nyúlni ezzel a táblával lévén első androidos gépem lesz.
Lehet itthon tokot kapni hozzá, amit bátran ajánlanátok? (bugyitok vagy kemény műanyag hátlap tokra gondolok) -
Laurh
aktív tag
Sziasztok! Tabletet keresgélek alsóbb kategóriában és ezt néztem ki magamnak. Kérdésem az lenne a gariztatás mennyire zökkenőmentes? Illetve a kijelző / hangzás milyennek mondható? Elsősorban játékra, filmnézésre és böngészésre használnám. A quad-os verzió a hetekben fog érkezni érdemesebb lenne azt megvárni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hobby elektronika
- Spórolós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Apple Ipad 10.generáció
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged