- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- iPhone topik
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaraQda(:
csendes tag
lenne egy oylan gondom, h a gépen egybőli indításra van beállítva a navigáció és a az igo-nak kitöröltem a sys.txt-jét, gondolva, hogy újra állít mindent
. De sajnos a gép amikor elakarja indítani nem indítja el és nem csinál semmit. Mindig újra indul és nem tudok vele semmit se kezdeni. Mit ajánlotok mert a reset gomb se segít.
Válaszokat előre köszi -
lizakd
tag
Lehet frissíteni a készülék alap sw-jét? Illetve mi a legfrisseb windows ce és android ami fut a készüléken?
-
karicsek
aktív tag
Sziasztok.
Olvastam, hogy sdhc 4 gb kártya exfat-ra formázva nem indul a pna.
Nekem x990-m van, és ugyanúgí jártam. Visszaformáztam fat32-re és akkor minden ok volt indult a kütyü.
Pár indítás, másolgatás után, újra exfat formázású volt a kártya és megint nem indult el csak a kártya kivétele és reset után.
A 2 gb -val nem csinálja.
Miért formázza mindig újra magának a kártyát?
Üdv Karicsek -
szabesz11
csendes tag
Sziasztok!
Van egy nagy problémám az n800-as navimmal, Win Ce módban ismerkedtem a géppel a vezérlőpultban valami partíciós résznél, szerintem valamelyik partíciót töröltem, semmi baja nem is volt mindaddig, míg újra nem indítottam, ez után, mint mindig, megjelenik az a fekete járgány az elején, de közben megjelenik a Hardware Test kisablak, amin ugye lehet kalibrálni a kijelzőt meg a hangot meg többi dolgot végig is tesztel mindent de az uccsó ok gomb megnyomások megáll, megfagy az egész sehogy nem tudok tovább lépni, USB-n csak tölt, a reset meg nem segít rajta.
Kérlek, benneteket segítsetek!
előre is köszi!! -
Zozyka76
csendes tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne:
-Az egyik, hogy az Opera böngészőt használom, és amikor felmegyek egy weboldalra, hogy ott megnézzek egy videót, akkor azt ajánlja fel, hogy töltsek le egy Flash Playert, hogy megtudjam nézni. Amikor rákattintok akkor elvisz az Adobe oldalára, ahol azt írja ki, hogy nem támogatott eszköz vagy oprendszer, nem található flash player hozzá.
Mit tudok tenni?-A másik, pedig az, hogy használni szeretnék egy VNc programot az otthoni gépem eléréséhez.
Hirtelen nem is tudom, hogy a Mha VNC-t ami rajta van, vagy egy másikat sikerült életre bírnom, de ezt a hibaüzit dobja:Connect to 80.xx.yy.yy:5910
Tcp session established Server security type is not validAz első sor ugye az IP címe az otthoni gépnek és a nyitott port amire csatlakozni akarok.
Melóhelyről simán sikerül elérnem és csatlakoznom az otthoni gépre, a melóhelyi gépen is Windows7 van, de XP-ről is megy REALVNC-vel.
Az otthoni gépemen RealvNC van, és Windows 7 64 bit.
Az N800-al T-Mobil netet használok bluetotth-os mobillal, és simán netezek vele.Miért nem tudok VNC-vel csatlakozni és hogy tudok Flash Playert varázsolni, letölteni az opera alá a videó megnézéséhez?
-
Yura
csendes tag
Üdv! Tapasztalataim megosztanám. Elpattant érintő üvegem helyett Ebay-ról rendeltem és fele árból kijöttem. Ha valaki ezzel a problémával küzd, írjon.
-
Luissimo
veterán
-
Luissimo
veterán
válasz
Luissimo #1465 üzenetére
ha nemtalálnád meg ittvan az UC WEB böngésző az N800-ra !!
-
Luissimo
veterán
-
Luissimo
veterán
válasz
Bálnaborjú #1464 üzenetére
Attól hogy teleraktad a kártyádat térképekkel, attól nemfog lasabban indulni, nekemis fentvan full európa és megy mint a golyó.
UC WEB nevű "kici kínai" böngészőre keress rá, win CE alatt fut, nekem legalábbis, csak be kell másolni és a fájlkezelővel futtatod.
-
Bálnaborjú
tag
válasz
Luissimo #1463 üzenetére
köszi a választ !
kezdetben, amikor még csak Mo. térkép volt rajta, tényleg nem sokat számított, de utána rátöltöttem egész Európát, és így már igencsak komótosan indul a navi. szoftver, ezért praktikusabb hibernálni
most, hogy jobban belegondolok, a fagyások is csak azóta jelentkeznek, amióta rajta van ez a töméntelen térkép.. most leszedem őket újra, és meglátjuk, megjavul-e
más kérdés: tudtok rajta futtatni a beépített exploreren kívül más böngészőt úgy, hogy a wifi kapcsolatot használja ?
ha esetleg igen, és le van írva itt a topicban a mikéntje, akkor rákeresek, de ha eleve reménytelen, akkor jó lenne már most tudni, köszi
-
Luissimo
veterán
válasz
Bálnaborjú #1461 üzenetére
nálam ez a probléma nem fordul elő.
de javaslom, hogy ne úgy hibernáld a kütyüt, hogy közben hagyod futni a zájgot !!
(szerintem inkább azlehet , hogy a hibernálási helytől jóval távolabbra kapcsolod ujra be és eszeveszetten elkezdi a poziciókeresést és ez bezavarja.)
Semmiképpen sem életszerű, hogy a program futása közben hibernálunk !! -
Bálnaborjú
tag
hahó ! ennyire leállt ez a téma ? vagy rajtam kívül már mindenki mindent tud ?
-
Bálnaborjú
tag
sziasztok !
a következő a problémám: az utóbbi időben néha előfordul, hogy hibernálásból felélesztve a navigációs szoftver néhány kattintás után lehal
korábban soha nem történt ilyen, és mostanában is csak néha-néha
namost, lehet hogy teljesen ostobaság amit feltételezek, de lehet ennek oka az, hogy ha hibernáláskor a (rezidens) flash-re menti a memóriaképet (nem tudom, ez így van ?), és a flash memória hibás, akkor felélesztéskor korrupt adatokkal fut tovább ?
előre is köszi a válaszokat
-
Szauron
csendes tag
Hasonloan jartam, nekem is megrepedt a kijelzo (de csak a fedolap..) viszont igy az erinto kepernyo resze megszunt... egyebkent tok jol mukodott
azt a videot amit neztem rajta, meg vegig lehetett neznia lenyeg, hogy en bevittem a wayteq-hez es ha jol emlekszem 12 eFt +afa-ert kaptam uj kijelzot bele... (szerelessel egyutt)
viszont vagy 2 hetre ott kellett hagynom, mert nem volt nekik raktaron.
A masik, hogy nekem is problemam volt a wifi , explorer fagyassal... mondtam a szervizesnek, hogy ha lehet gyogyitsak meg azt is.. megtettek es jo is lett !
kerdezem , hogy mit csinalt vele , azt mondta, hogy a gyari romot toltotte ra vissza !
-
Yura
csendes tag
Sziasztok!
Remélem nem túl off a kérés, sajna a kijelző bal alsó sarka megpattant, csak annyira , hogy a kép jó, de az érintő nem megy. Ha valaki tud kijelzőt vagy bontott gépet kérém segítsen!!!
Köszi.... -
sanci67
csendes tag
válasz
Luissimo #1456 üzenetére
az echo-t probaltuk csak, visszajatszotta a sajat hangunkat. a gephang szerint, ha visszahallom a hangomat, akkor minden oke. a elozoleg linkelt videon is hallani, hogy mukodik, sajnos eloben mi se probaltuk.
viszont az n800 mar nincs meg, tovabbi helpet nem tudunk adni. -
zolee1988
tag
gratula
-
sanci67
csendes tag
ma beüzemeltük a skype-ot az n800-ason. a mikrofon része sajnos halk, de müködik
videó: http://zolee-ka.uw.hu/others/skype-n800.mp4 -
roly7
tag
Üdv. Mivel n800-as készüléket sehol nem találtam tudnátok ajánlani valami más hasonló tudású és árfekvésű gépet (akár más márkában)? Az x820bt nem lenne rossz csak nem tudom mennyivel lenne rosszabb a kép a jóval gyengébb felbontás miatt.
-
roly7
tag
Üdv. Sokat olvasgattam erről a készülékről és nagyon megtetszett csak az a problémám h nem tudom honnan beszerezni tudnátok ajánlani egy webáruházat ahol még van? (lehet rossz helyen érdeklődtem de eddig sehol sem volt raktáron) Előre is kösszi.
-
WindyJoe
aktív tag
Hu de megállt a topic...
Valaki tudja mi a helyzet az N800-asokkal?
Úgy hallottam, hogy a Wayteq beszüntette a hazai forgalmazását. ):
Lesz valami helyette? (N900, vagy egyebek (: ) Mikor? Mennyiért?
Ha valakinek bármi infója van a dologról írja már le ide. -
lzozy
csendes tag
Az előző hozzászólásomhoz egyel fentebb:
Most olvastam egy másik fórumon olyat, hogy OTG, és átalakított USB kábel. Lehet, hogy az lenne nekem is a megoldás?
-Ha igen meglehet ezt oldani nemcsak a 770-re hanem az N800-ra is, mert olyan készüléknél olvastam?
-Ha igen hogyan lehet ilyen kábelt készíteni, és miből, vagy lehet boltban is kapni? Külső táp kell ennek a mobilnetes kütyünek? Ha igen akkor azt hogy oldom meg pl.: szálláson (adapterrel) vonaton (akksival)? -
lzozy
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy szeretnék az N800-mal csatlakozni az internetre, de mobilos (T-Mobil) korlátlan interneten keresztül, nyilván a számítógép kihagyásával, például autóval vagy vonaton utazva netezni csak az N800-al ezen a t-mobilos elérésen keresztül.
(Egy t-mobilos USB-s kütyüben van egy korlátlan internet elérésű SIM kártya (mobilnet) amit az USB-re dugok a számítógépre és megy a net)
Erre létezhet-e valamilyen megoldás?
Ugye az internet-es modem egy usb-s kütyü (mint egy pendrive), és abba van a Sim kártya amit a számítógéphez csatlakoztatok.
1: Ezt lehet-e valamilyen kábellel az N800-hoz csatlakoztatni, hogy felismerje és telepítse (telepítője rajta van mivel pendrive funkciója is van).
(Mondjuk ActiveSync USB-n keresztül mint pendrive rákötni, vagy az ActiveSync mást takar?)
2: Ha nem lehet USB-n, akkor egy másik megoldás? Bluetooth-on keresztül lehet hozzá elméletileg csatlakoztatni mobil telefonos internetet (gprs-t) a mobil telefonon keresztül.
Létezik-e olyan bluetooth-os kütyü amibe átrakom ezt az internet elérést adó sim kártyát és felismeri az N800 a blutooth-on keresztül és csatlakoztatható az internet, vagy esetleg olyan mobil telefon amibe ezt a simet belelehet rakni, és akkor a gprs netnél az N800-on mondjuk ez jön be (a korlátlan szélessávú sim kártyás net)?
3: Vagy bármi megoldás erre?Meló miatt fontos lenne.
Üdv, Zoli
-
Luissimo
veterán
válasz
Vacackca #1432 üzenetére
nincsmit !
Tegnap a kezemközé kaparintottam atis1967 új N800-asát, amin kisvártatva elindult az elindulnivaló
És ha már ittvolt tettünk egy gyors próbát internetügyileg wifi mellékágon.
Semmi gondja, bekapcsolódik, felkapcsolódik, csatlakozik, böngész, IE müxik, ki lehet belőle lépni , semmi olyan gond, amivel itt egyes sorstársak szembesültek már.Ha vankedved , hozd erre szervízelőtt, nézzük meg...
-
fzotya
csendes tag
Segitsetek!
N800-ra keresek levelező programot.
Kösz FZ. -
Vacackca
csendes tag
Köszönöm a segitséget Lui! A héten megpróbálom elintézni. Majd irom a fejleményeket!
-
atis1967
csendes tag
Sziasztok! Ma vetem egy, WayteQ gps N800 újat. Elölte volt egy WayteQ X920Bt-ém. A gondom az hogy nem tudom hogy mit kellene tennem hogy a "Nav N Go iGO 8" menjen rajta, a 920 ment, ezen nem!!!!!!!
Segítségetek kellene mert ezzel melózok, és a másikat eloptál. Köszönöm!!!! -
Luissimo
veterán
válasz
Vacackca #1423 üzenetére
akkor tuti hogy több sebből vérzik, amennyiben garos, azonnal vidd vissza és ne a szervízhez ragaszkodj, hanem egy cseréhez és azt azonnal a helyszínen próbáld is ki !!
Van itt olyan fórumlakó, aki leadta a hibásan működő kütyüjét és mivel nemtudtak neki másikat adni, ami jó, így visszakapta az árát. -
Vacackca
csendes tag
Sehogy nem jó a Wifi! Bárhonnan inditom ezt irja ki "Opening failed"
Nem csak nem csatlakozik de be sem kapcsol ha ezt irja ki...ha 10 alkalomból 1 szer sikerül bekapcsolni akkor csatlakozik a hálózathoz és semmi baj vele!
Onnan látom a lelassulást, hogy minden alkalmazás lassan indul, vagy lefagy a gép! Ha pedig WinCE alatt próbálom a Wifi-t akkor akadozva csinálja a dolgokat (megnyitok valamit, vagy bezárok) -
-
Vacackca
csendes tag
Próbáltam már...Hiába minden. Viszont arra sikerült rájönnöm h nincs baj a WinCE-be lépéssel csak ha elindigtom a Wifi-t akkor hal meg a gép!! Amig azt nem kapcsolom be semmivel nincs baj... Ha WinCE-ből inditom a Wifi-t akkor nagyon belassul a gép, vagy lefagy! Rom frissités vagy ilyesmi nem oldaná meg a gondot? A kütyün van még garancia...
WinCE-be nem akarok belenyúlni mert nem értek a szoftveres dolgokhoz nagyon. Előre is köszönöm a segitséget! -
Vacackca
csendes tag
Köszi sikerült, de kezd meghalni a kütyüm
wifi-be belépek, bekapcsolom lefagy vagy azt irja ki opening failes vagy ilyesmi...
WinCE-nél ugyan úgy lefagy néha ha be akarok lépni
vagy pedig bekapcsolom a kütyüt és húzogatom jobbra balra a menüt csikosan jelenik meg az ikon a képernyő jobb oldalánkb 3 napja csinálja ezt, nem turkáltam a Win-be semmit, csak amire kell arra használtam kocsiba.. (navigálás, film, netezés, zene hallgatás)
A menü többi részénél nem vettem észre semmit, azok működnek!
Ha valaki tud adni tanácsot azt megköszönöm -
DM43
őstag
válasz
Vacackca #1417 üzenetére
Itt találsz egy cikket róla, de lehet, hogy csak regisztráció után tudod elolvasni
-
Vacackca
csendes tag
Sziasztok! Szeretném megkérdezni hogyan tudom elérni a ResidentFlash2 nevű mappát?!
Sehol nem találom
Esetleg valami program kéne hozzá?
Köszi !! -
sanci67
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Csatlakoztam a klubhoz e készülékkel de a böngésző nem igazán tetszik!
Ha sikerült valakinek rápattítani valami elfogadhatót , ne fogja vissza magát!
A cimbivel már vért izzadunk de nem sok mindenre jutottunk.
Ne kérjetek olyat hogy olvassuk át az összes oldalt! Már megtettük!Köszönettel: sanci67
-
ammeris
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is van egy ilyen kütyüm, de kicsit bajlódom a wifivel,és a navigációval. Ha valaki kedvet érez hozzá, hogy segítsen, az légyszi írjon egy e-mailt az ammeris@hotmail.com-os címre. Előre is nagyon köszönöm!
-
peter_k
tag
Asszem rájöttem..
Szerintem, nem a megfelelő térképeket akartam rátölteni. Letöltöttem a 3.2-es verzióhoz tartozó térképeket és ezzel 2 perc alatt végzett. Nem tudtam, h ekkora különbség van a különböző verziók térképei között. Viszont érdemes volt keresgélnem, mert találtam hozzá egy nagyon hasznos sminket, amivel a túrautak jelzéseit szépen grafikusan mutatja! Uhogy teljes a siker!!Mégegyszer köszönöm a segítséget!
-
DM43
őstag
válasz
peter_k #1405 üzenetére
Amint azt írtam is, az egyik csak azokon a gépeken fut normál módban, amelyeknek a DeviceID-je csupa 0 (Beállítás / Info menüpont - legalábbis a 820/920-n).
Arra, hogy a másik megáll 76%-nál nem tudok mint mondani, az én gépemen és Luissimo barátom N800-n ilyen hibát nem tapasztaltam - legalábbis ezzel a térképcsomaggal: http://rapidshare.com/files/338755337/TopoGuide_v212_terkepek_Navitel_3.2.1_ala.zip.html -
peter_k
tag
Köszönöm a segítséget!
Letöltöttem mindkét helyről a programot. Az egyik demo verzio és bárhogy küszködtem, nem tudtam élesíteni és igy csak 100 kb-os térképeket olvasna be.
A másik oroszul indult és nem találtam meg, hogy hol lehet átállítani, de ez a kisebb baj, azonban, amikor a térképeket beolvassa 76%-nál mindig elakad. Próbáltam törölni a térképekből, de akkor is megállt a beolvasásban. Nagyon lúzer vagyok, de nem tudok tovább lépni.Help!!!!!!
-
DM43
őstag
Az a verzió, amit belinkeltél, tudomásom szerint csak a csupa 0 Device ID-jű készülékeken fut. Ez viszont a többin is.
Ha már szóba jött, akkor az SI-ben tényleg nincs navigációs program, viszont van benne egy Leírás.txt, amiben azért vannak linkek ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Bestbuy játékok
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- 3D nyomtatás
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged