Új hozzászólás Aktív témák
-
pEECsa
csendes tag
Kerdes torolve, mar latok betuket!
-
pEECsa
csendes tag
Gyurma! Miert nincsen megfelelo karakter keszletem UCWEB ala?
Nalad volt effele jelenseg, olvashatatlansag stb?
Ennek ellenere mukodik!
-
kamillo67
tag
válasz
gyurma111 #692 üzenetére
Gyurma!
Sikerült talán megnövelnem. Mivel ez nem text hanem egy kép, így a shell.dat -ban meg kellet növelnem a png méretét. Persze az xml-ben is a befoglaló téglalap méretét.
Az eredetit azért tartsd még meg!!
Próbáld ki.UI. Hol van Lui? Neki fáradozunk
, és semmi reakció
Na persze meg a többieknek. -
gyurma111
aktív tag
Sikerült megnövelni a wince betüméretét,pop-up ablak méretet.
kezd egész használhatóvá válni
persze mindent nem lehet,így a felső menüsor is szinte változatlan marad,az ebből lenyíló ablakok viszont végre olvashatóak,kezelhetőek.Start menü mostmár használható olvasható.
Estére rakok be képeket.
Normálisan futó és mindent vivő lejátszót még keresem....
A gyári menü igényszerint alakítható,szerintem sem kell SI.
Ucweb 6.7-es angol verziója van a kütyün,van már újabb,jobb a 7.1-es,de ebből még nincs angol.Jelenleg ezt használom:
http://forum.ucweb.com/viewthread.php?tid=2273&extra=&page=1 -
pEECsa
csendes tag
Megmondanad gyurma, melyik ucweb mukodik nalad?Esetleg egy link?Koszii
-
pEECsa
csendes tag
Gyurjatok a vasat gyurjatok!!!
Nem rossz az SI de sajnos a video lejatszasa nagyon gaz, szaggat mint atom. orommel latom, hogy az alap menu kerult teritekre, megerdemli az az igazi!!
Erdemes lenne az Si-ben levo utilokat valahogy beintegralni az application ala.. Nomeg az flv lejatszas megoldasa is meglehetosen szukseges lenne.
A WINCE betuit vegul is sikerult megnovelni? -
gyurma111
aktív tag
Kamillo,
a jobb felső sarokban lévő óra elég olvashatatlan
lehet vele kezdeni valamit ? -
kamillo67
tag
válasz
Luissimo #683 üzenetére
Sztem nincs benne az FM. Már tapasztaltam a yuangfeng készülékeknél ezt, hogy benne van a szoftver vagy a shell leírásban szinte minden (BT FM), de a készülékek hardvere különböző.
Még egy kicsit változtattam azon a képen, ha ez jobban tetszik szólj :
Az alsó "E" betűs ikon remélem maradhat, a felirat persze "Internet" lesz.
+ a magyarítást megcsinálom, és küldöm a Gyurmának. -
Luissimo
veterán
válasz
kamillo67 #682 üzenetére
ha mint már mondottad, akkor értem, nem szóltam semmit, azt is halkanmondtam !!
Hááát , igen a magyar fordításban van egy-két-sok Leiterjakab, néha nemérdekes, de néha zavaró tud lenni !!
ne tartsd magad vissza, lektoráljad csak
Azt láttátok, hogy mintha a szoftver előlenne készítve az FM transzmitterre is, de elvileg nemtudja a kütyü, lehet hogy nincs benne hardverikusan, vagy csak esetleg engedélyezni kéne valahol???
-
kamillo67
tag
válasz
Luissimo #681 üzenetére
Mint már mondtam az nem ügy, már tegnap átírtam.
Te Lui belenéztem a magyar nyelvi fájlba, szinte ua a tartalma , mint a n770-nek( persze nem az itteni gyárinak, hanem a volt sajátnak). A lényeg, hogy nagyon sz.. módon van lefordítva , ha gondolod egy kicsit jobbá tenném. -
kamillo67
tag
Lecsúsztam a szerkesztés lehetőségéről..
A monitor jellegű ikon animál (mozog mint a 770-es shelleknél ), vagy csak az egész kép fordul be eléd ? Vagyis az az animáció.
-
Luissimo
veterán
válasz
kamillo67 #664 üzenetére
tudom hogy ott kellene matatni, mondtam hogy okosítson ki belőle, mertugyebár ez igy slampos, ha nem a valoságot tükrözi.
Jó, használható persze.
De "gyurmabácsinak" aranyszíve van mint tudjuk, megoldjuk, vagy megcsinálja vagy megtanítja...és megcsináljuk együtt.ismerjük mi azt a hókutyafórumot ahol ezek levannak írva, igaz 820-ra v 920-ra...
-
gyurma111
aktív tag
nahh....lecseréltem a szutyok ie-t.
gyári menüből már az ucvweb az alapméretezettKamillo !!
menj zuhanyozni légyszives és tudd meg lehet-e .ini-ből bookmarks kezdőlappal indítani az ucweb-et. -
kamillo67
tag
válasz
gyurma111 #647 üzenetére
Gyurma!
Ez a betűk megváltoztatása dolog péntek este ugrott be zuhanyozás közben.
Ugye mégiscsak jó az a tweak progi (most már le lehet fordítanom)DM43!
Neked milyen készüléked van, mert wayteq-en nincs softreset (tudtommal) , ott nem lesz minden magyar a CE-ben . Pl. a Ceshell. dll , explorer. exe induláskor a ROM-ból töltődik be. Amiken van softreset ott a Ram-ból töltödik be. Így lesz minden ( legalábbis nálam) magyar. Azokon a készülékeken csak a ROM-ba lehet belerakni. Gyurma már az n770-re megcsináltaÜdv. Kamillo
-
Luissimo
veterán
válasz
gyurma111 #647 üzenetére
tied az egész jövőhét is, bakker, akkor most menj el templomba, pihenj és ejtőzz az ebédután.
nemakarom én beosztani az idődet.
ha önjáróvá alakitod, akkor mégegyhétig ottmaradhat...
Leisszuk, leesszük.
Kamillo mitszeret, viszkit, sört, bort?
vagy ebben a sorrendben??Apropó, másnap.
Nincs valami akkukímélő szoftveralkalmazás ezekhez, amivel tudsz kicsit takarékoskodni a fogyasztással, és hosszabb akkuidőd lesz ? -
gyurma111
aktív tag
Müködik az N800-nál is a betüméret állítás!!
..leraktam a szemüvegetLui,
ne rohanj annyira..
usb ?? blututi ??
nemtudtad hogy ma másnapvan ??
akkor mit csinálok majd a jövőhéten -
Luissimo
veterán
válasz
gyurma111 #644 üzenetére
Szép vasárnapot !!
használj lupét !!
Nekem az 1,75-ös olvasási szemüvegem, amit a 2D-s papiralapú navigációhoz és a megkötendő szerződések aprobetűs részeihez használok sokat könnyít a láthatóságon és az olvashatóságon, csak az a gondom, hogy nem mindig van ott a zsebemben.
Tehát , ha lenne lehetőség betűnagyításra, akkor az jólenne bizony !!Tévét, rádiot már lehet vele fogni ??
Kávét főz már?Blututi DUN alaklmazást majd teszteld már le légyszíves, ha nincs wifi, akkor megy-e a net a telefonon keresztül !
És akkor most kezel USB hoston pendrive-ot vagy vincsit, ??
Vagy én értettem félre ??köszi, és Kamillonak is köszi...
-
-
kamillo67
tag
Gyurma!
Csak 2 kérdés:
1.
A SmallTweak nem lenne hasznos a Lui navijánál?
A fontokat nagyobbra lehetne állítani a windowsban, lehet jobb lenne a láthatósága a progiknak.2. A 6.7-es hez várod a a plugint?
-
gyurma111
aktív tag
Lui,
megjött a kütyüd..
szerintem lesz rajta vnc...
meg egy normális böngésző... -
WindyJoe
aktív tag
Na megvan, jól emlékeztem h valaki már keresett itt CE 6 alá RDP klienst...
compi ajánlotta neki ezt
Aztán ki is lett próbálva h működik... -
STé
csendes tag
Kedves DM!
A megérdemelt elismerésnél nincs sok becsesebb,
így hát fogadd ím közvetlen is:A remote desktop vélhetően alkalmas alkalmatossága pedig íme:
http://social.microsoft.com/Forums/en-US/windowsmobilehelp/thread/221a4420-0b8d-4582-89d0-6b34d7d8d581A közvetlen letöltő oldal pedig:
http://www.kckenterprises.com/WM6RDP.cabSzóval, nekem a már vázolt probléma miatt telepíteni nem sikerült,
és ilyen módon kipróbálni sem.Köszönettel üdvözöl:
STé -
pEECsa
csendes tag
Udv.
Valaki tudna segiteni abban, mikepp tudhatnam meg a Wayteq N800 fizikai cimet, MAC ADDRESS-et?
A router fifzikai cim szerint engedelyezi a net hozzaferest, abba kellene bevesnem jol..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CASIO órák kedvelők topicja!
- sziku69: Szólánc.
- Realme GT 2 - aláírjuk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged