- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Szauron
csendes tag
Összehasonlítottam a N800 , X820 és N770Bt eszközökben lévő GPS vevők pontosságát.
A következő eredményre jutottam: semmi különbséget nem tapasztaltam
-
bzoli72
csendes tag
Pár hete én is vettem egy ilyen N800-as gépet.
Mostanában azon gondolkodom, hogy hogyan
lehetne működésre bírni rajta a Skype-ot?
Egyáltalán lehetséges-e?
Ha van valakinek ötlete, szóljon.Üdv.: bzoli72
-
Sátán44
addikt
válasz
SixStitch #189 üzenetére
Az N800-ra ez is működik!
A sys.txt-be a következőt írd be:
[power]
backlight_manage_values = 1
backlight_manage_keys = 1
backlight_min = 1
backlight_max = 100
backlight_reverse = 0
backlight_key_bright_BA1 ="BatteryPrescale"
backlight_key_bright_AC1 ="ACPrescale"
backlight_key_timeout_BA = "BatteryTimeout"
backlight_key_timeout_AC = "ACTimeout"
backlight_key_ontap_BA = "BacklightOnTap"
backlight_key_ontap_AC = "ACBacklightOnTap"
backlight_key_on_BA = "OnOff"
backlight_key_on_AC = "ExtOnOff"
backlight_methods = 1, 2
backlight_events = 1 -
Sátán44
addikt
válasz
SixStitch #185 üzenetére
1, Tessék megnézni a készülék azonosítóját, ha másként nem megy , mondjuk a ResInfo kicsi programocskával.
Ez a system fülben megmondja milyen névre hallgat a PNA-ja.
Ebből kiderül, hogy a WayTeq N800 pl. "YFPRIMA" névre hallgat.2, a datazip/config/devices könyvtárban keresünk ehhez hasonló nevű ini fájlt!
Ne ijedjünk meg, ha nem találunk, akkor csinálunk egyet a Jegyzettömb segítségével és ilyesmire formázzuk:WAYTEQ N800-hoz, YFPRIMA.ini néven:
...................................................
info_names = "WAYTEQN 800";brightness settings
[gps]
internal = 1
protocol = "NMEA"
port = 1
baud = 38400[power]
backlight_manage_values = 1
backlight_manage_keys = 1
backlight_min = 1
backlight_max = 100
backlight_reverse = 0
backlight_key_bright_BA1 ="BatteryPrescale"
backlight_key_bright_AC1 ="ACPrescale"
backlight_key_timeout_BA = "BatteryTimeout"
backlight_key_timeout_AC = "ACTimeout"
backlight_key_ontap_BA = "BacklightOnTap"
backlight_key_ontap_AC = "ACBacklightOnTap"
backlight_key_on_BA = "OnOff"
backlight_key_on_AC = "ExtOnOff"
backlight_methods = 1, 2
backlight_events = 1[sound]
queue_length = 200[phone]
;driver="IVT"
;exe_path = "\ResidentFlash2\BlueTooth\BlueToothV4.exe";win_name = "BlueTooth"
;class_name = "EMPTY"
;phone_msg_type = 1
;start_bt_at_startup = 1
;default_phone_state = 2
;default_bt_state = 2[loading]
text_fontcolor=000000
text_fontsize=16
text_y=462[tmc]
;source="royaltek"
;port="COM,4" -
PLaci58
addikt
válasz
SixStitch #186 üzenetére
AZ n770 kiemelkedő fényerővel rendelkezik a PNA-k között (teszt nélkül is).
Sajnálatos, hogy a MIO készülékek nem kerültek be a tesztbe.
Azok is elég jók.SixStitch!
Ez jó az N800-ra is. Igo alatt megy a fényerőszabályozás vele.
Természetesen az automata fényerőszabályozást az igo felülírja!rozi86!
Az N720 szerintem 50 lux alatt van -
PLaci58
addikt
válasz
SixStitch #181 üzenetére
[I][OFF]
Az összesített eredmény a következő:1, Garmin nüvi 255w, 117 lx
2, WayteQ N770, 90 lx
3, CNS Primus, 89 lx
4, Navigon 7210, 87 lx
5, CNS Stylus 43, 84 lx
6, Navigon 1210, 83 lx
7-8, WayteQ N800, 82 lx
7-8, iconx A410, 82 lx
9, Bluepanther Azure, 80 lx
10-11, BP. Diamond, 79 lx
10-11, CNS cplus, 79 lx
12, Navon N470, 77 lx
13, Navon N260, 76 lx
14, WayteQ X620, 74 lx
[/OFF][/I]
PDAPlus Fényerő teszt -
galona
csendes tag
Elméletileg szerepel mp2 és mp4 a leírásban, de meg vannak csillagozva
csak épp az nincs ott hogy mit jelent a * -
galona
csendes tag
HI!
Valaki próbált már mpg-et lejátszani, N800-on?
Nekem nem megy(:
Lehet hogy velem van a baj, vagy a vassal?
Segítsetek, köszi előre is -
N800_
csendes tag
* -vagy
-
N800_
csendes tag
Hy all !
Lennek 1 kérdésem
Youtube és társai nem tudják lejátszani a videjó fájlokat. ( Connection error-al leáll )
Nálatok van ilyen vagy gond ???Köszi !
-
barbaron99
tag
Hali!
Valakinek sikerült a legutolsó stabil PNA Russát futtatni? Hibaüzivel eldob indulásnál..
-
galona
csendes tag
Kár hogy kihagyták belőle az FM-transzmitter
-
haimon97
csendes tag
Valaki kérdezte régebben, hogy egy hosszabb út megtervezése mennyi ideig tart.
9436 km, 3:43 perc alatt tervezte meg (Budapest - Marseille - Hamburg - Omis - Paris - Bukarest) a címeket csak hasraütés szerüen találtam ki -
barbaron99
tag
Kifejezetten PNA-ra okosított GMXT-t sikerült már valakinek futtatnia ezen, vagy bármilyen gépen, ami nem "általánosan támogatott" 320x240, 480x272 felbontással bír ??
-
joe999
tag
válasz
barbaron99 #160 üzenetére
Köszönöm a választ, valami hasonlót olvastam én is. Tényleg jó lenne látni élőben.
-
PLaci58
addikt
válasz
barbaron99 #158 üzenetére
Szia.
Ment Pü.
-
joe999
tag
válasz
barbaron99 #156 üzenetére
Sajnos picit messze lakom a fővárostól (úgy kb.250 km) emiatt ez nem játszik, de azért kösz.
-
barbaron99
tag
Ami egy picit nekem fura, hogy a textúra szerintem 480x272 felnagyítva. Úgy látom, mintha nagyon pixeles lenne mindenütt a kép.. Ez normális, vagy próbáljam meg másik data/branding fájlokkal? Láttam Touch HD-n a 8.3.4 képét tegnap, köszönő viszonyban sem volt a kép minősége ezzel, annak kijelzője fél collal kisebb, a felbontás azonos. Ugyanezekkel a fájlokkal futott..
-
DieHard
senior tag
hali.mostanában kicsit sokára találja meg a készülék a müholdakat. létezik hogy valami nincs rendjén vele, vagy egyéb beállitás?
-
joe999
tag
Írhatna valamelyik tulaj pár szót a készülékházról. A prohardveres tesztben azt írják, hogy fémből készült, azonban nem látok rajta csavarokat. Valamelyik fórumon elég negatív kritikát kapott a külseje. Normális fényképeket nem találok róla a neten, csak a szokásos propaganda anyagot. Tudom, hogy mindenkinek más az ízlése, de azért érdekelne a tulajok szubjektív véleménye, a gép külsejéről és az összeszerelés minőségéről, esetleg jöhetne néhány jóminőségű kép.
Előre is köszönöm! -
PLaci58
addikt
válasz
barbaron99 #152 üzenetére
A databan legyen 800_480!
[folders]
app="ResidentFlash\mobilenavigator"[interface]
maxzoom2d=6000000
show_exit=1
shutdown_time=0
Recalc_voice=0
skin=ui_igo8[rawdisplay]
screen_x=800
screen_y=480 -
barbaron99
tag
Sziasztok!
Küzdök az N800-zal.
Többen azt írták, hogy megy az új 8.3.4.102680 verzióval, meg azzal megy X820 is és arra asszociáltak, hogy a két gépen általában megegyezik az IGO8 verziók futtathatósága. Vagy tévedek? Már legalább 30 különböző pna-ra gond nélkül feltoltam, a problémás X820-ra is, kezd elönteni a méreg..
Nem tudom mi lehet a gond. A legfrissebb brandig és data zippel próbálkozom, amiben minden felbontás benne van.
Tud valaki segíteni, esetleg bemásolni a saját sys.txt-je tartalmát?
"fektetett" módban megy 480x800 felbontásban?
-
PLaci58
addikt
Vagy SD vagy készülék
Ezzel jó nagyot mondtam.
Érdemes megformázni a kártyát FAT32-re. Ha utána is csinálja és más készülékben jó a kártya, akkor lehet érintkezési hiba az aljzatban. Nemrég volt kezemben olyan készülék amibe 3-4x kellett betenni a mikroSD-t, hogy felismerje. Aztán már ment rendesen.
Ezek a mikro SD foglalatok szerintem nem nagyon stabilak, bár a tulajdonosok majd kijavítanak ha tévedek. -
joo13
csendes tag
N800 boldog tulajdonosaként azt tapasztalom, hogy behelyezett SD kártyával nem lehet elindítani. Hibernált állapotból minden zokszó nélkül elindul. Normális jelenség ez??
-
DieHard
senior tag
Sátán44 megkönnyitette dolgomat. nem agyon füznék hozzá semmit. gondolom a divx, meg az xvid kódolás nem egyenlő, és valszeg nekem azért nem játszotta le a filmet amit próbára fellöktem. mp3at szintén nem próbáltam.
a gps funkció miatt vettem a készüléket, és teljes mértékben meg vagyok vele elégedve. sebességéről annyit, hogy egy párizsi utat szük perc alatt tervezett le. nekem gyorsnak számit, nincs tapasztalatom más készülékekkel szemben.
nem bántam meg a vásárlást, még megoldom a filmes/mp3as dolgokat, ha netán dugóba kerülnék, legyen min mulatni az időt.
bátran vegyétek, csak ajánlani tudom.
üdv, diehard -
Szauron
csendes tag
válasz
darthsmoke #94 üzenetére
nem birtam kivarni a tapasztalatokat es vettem egyet
elso korben szep es jo...
a fejhallgato kimenet szerintem 2,5mm .... (habar nem tudom , hogy melyik a 2,5mm vagy 3,5mm jack
viszont az teny, hogy az (altalam) altalanosan hasznalt kimenettol kissebb (notebook, hangartya, stb..)
a divx - filmet roccenes nelkul vitte
nekem elotte wayteq n770 bt volt... (mar kb 2 honapja nincs meg), de emlekeim szerint a kijelzo fenyereje es a hangero kb ua. mint annak. (majd holnap osszehasonlitom pontosabban mert akkor a kettot egyutt tudom vizsgalni)
-
Shutdown
csendes tag
Hasonlóak a tapasztalatok nálam is, de itt egy kis kiegészítés:
"1, Teljes némaság a klikkelő hangnál" - Amikor a pipát kiveszed ennél a funkciónál, az azt jelenti, hogy az asztalra kattintva (ikon mellé) nem fog klikkelő hangot adni. Persze mi mást várnánk, hogy teljes némaság legyen.
GPS vevő nagyon érzékeny eldugottabb helyekről is érzékeli a műholdakat. -
Sátán44
addikt
Röviden összefoglalom a Wayteq N800-al való tapasztalatomat:
1.Teljes némaságot parancsoltam neki és csak adja a klikkelő hangot.
2.A navi minden kikapcsolás után elfelejti az időt,de a gps vétele után beállítódik.
3.Wifi a bérházak környékén remekül használható.
4.Gps része kiemelkedő,téglaépítésű házban lakom és ezen keresztül is veszi a jelet.
5.Hiányolom a hálózati töltőt a csomagból,de az adatkábelen keresztül viszonylag hamar feltöltődik.
6.A bluetooth is szépen teszi a dolgát.K800-om van és simán áthúzta a teló listámat.
7.Hangereje a vasnak kiváló.
8.A kijelző láthatósága napfényes időben elég gyengusz.
9.A tartókar elég béna lett,de nagy nehezen sikerült beállítanom a kocsiban.A bölcsője amibe behelyezzük a vast, csak óvatosan mert műanyag,ahogy elnézem nem az erősebb fajtából.(erős kezűek figyeljenek erre)
10.Autós töltője nem spirálos,érdemes annyit kiengedni a kábelből,ami éppen hogy eléri a készüléket.A készülék maga kiváló és ez a legfontosabb. Van néhány bosszúság amiket leírtam,de nem vészesek. Ezért az árért Profi készüléket kapunk!!
Én teljes mértékben meg vagyok vele elégedve. Ez alapján döntse el maga mindenki,hogy kell e neki.
-
DieHard
senior tag
mai nap remélem már tudok irni pár sort a készülékről, teljesen el vagyok havazva bocsi
-
joe999
tag
Hálózati töltőt adnak hozzá?
Csak azért kérdezem, mert a gyártó honlapja szerint nem, de néhány bolt, mint pl. az IPON is felsorolja a tartozékok között. -
Szauron
csendes tag
Sziasztok !
N800 tulajdonosok: tudnatok nyilatkozni az aksi uzemidorol ?
- ugy altalaban
- autos navigacio mellett
- filmnezes kozben.elore is koszonom !
-
ch_m
csendes tag
Engem most már csak 1 dolog érdekel, az hogy hogy lehet alkalmazások közé 2 parancsikont be hackelni. A smart2GO és sygic ikonját
Baba a készülék, és ami meglepett hogy gyorsan rátalál a holdakra, érezhető a 600mhz "plátói" arm mag. IGO8 szépen fut rajta, IGO indítás után kevesebb mint 1 perc alatt holdat talál és navigál.
-
lukacsb
csendes tag
Ne wireless hack-re próbáld használni, a lakásban a saját hálózatot jól látja, az emeleten lévő routerhez a födszinten is bárhol csatlakozik, áruházban, netkávézóban, egyéb helyeken is azonnal talál hálózatot. Nem laptop, de ez csak egy plusz szolgáltatása, én így veszem, így nem is olyan rossz. Mondj már egy másik készüléket ebben az árkategóriában, amelyik ezt tudja! Nekem jobban jött volna helyette egy FM transmitter, de ez van.
-
Sátán44
addikt
Sajnos a wlannal annyira nem vok megelégedve.Elég kicsi a hatótávolsága.A szomszéd wifijét nem látom,de wirelless adapterremmel meg igen.
kellerman:
Küldtem neked privát üzenetet,megkaptad?Kettő az egyben.
[ Módosította: Viktor0610 ]
-
Shutdown
csendes tag
Mivel a képernyőnek meglehetősen nagy a felbontása (800x480) ezért a netes böngészést csak cerkával lehet, illetve érdemes használni. Fontosnak tartom, hogy a képernyő jól be legyen kalibrálva, mert ezzel könnyen eltalálhatjuk az apró ikonokat, gördítő sávokat. A netes szöveg teljesen jól olvasható, hamar hozzá lehet szokni, legalábbis nekem sikerült.
-
Sátán44
addikt
válasz
Viktor0610 #120 üzenetére
Nem tudom hogy így megy e,de elégedetlenek voltak ezzel a részével.Több ismerősöm 3,5-el vette
-
Anti666
aktív tag
Én kérhetném WinCE50 downgrade-el?
-
-
Anti666
aktív tag
válasz
haimon97 #106 üzenetére
Igo alatt a memoria hasznalatot hogyan tudom megnezni?
Ha WinCE alól indítod, vagy shell alól, akkor tudsz taszkot váltani, háttérbe tenni, de pl. vmelyik dimka skinben alapban benne van egy wince gomb.
1. divx-t konvertalas nelkul lejatsza.
Milyen felbontású videókat próbáltál?
Kettő az egyben.
[ Módosította: Viktor0610 ]
-
Shutdown
csendes tag
válasz
haimon97 #106 üzenetére
Ma jutottam hozzá a kütyühöz, az eddigi tapasztalataim:
1, Ugyanaz a verziós igo és sygic is jól futott, mint az x820-as Wayteq készüléken
2, A WiFi-t néztem meg másodjára, amit kb 15mp alatt sikerült beállítani. Csak a jelszavat kellet megadnom, ennyi.
3, A netes böngészés ezek után kiválóan működött, csináltam Nektek egy képet:
Később még majd nyúzom a kicsikét, ma csak erre volt időm. -
Sátán44
addikt
Aki vett már N800-at mindenki 3,5 jack-el vette?
-
lukacsb
csendes tag
válasz
haimon97 #107 üzenetére
Sajnos minden PNA-ra igaz - mivel "lebutított" Winfo$t tartalmaz, hogy reset után nem tartja meg az asztalon az ikonokat. Ezért nem érdemes az asztalra ikont kitenni, mert úgyis eltűnik. No de nem is nagyon muszáj azt a Commandert telepíteni, futtathatod a file explorerrel is (GsFinder). Ha meg nagyon azt akarod, add meg a Commandert a navi útvonalban, és a navi gombra azt indítja, de van másik száz megoldás is, ha ezek nem tetszenek, arra viszont ne számíts, hogy az asztalon megmarad az ikonja.
-
haimon97
csendes tag
Az normalis, hogy amikor a total commandert feltelepitem, (sajat WinCe futtatasaval lepek be a CE-be, gyari menubol) es kilepek a CE-bol, ekkor restartolja magat, majd megint belepek a CE-be, akkor mar nincs ott a total commander?
Erre van megoldas, ill. a tobbe wayteq-nel is igy van?
-
haimon97
csendes tag
Kicsit probaltam a dolgot.
1. divx-t konvertalas nelkul lejatsza.
5. alapesetben nem cserélheto az aksi
8. Wifi elsore mukodott WPA2-vel.(gpsmarket felso menujet mondjuk nem tudta megjeleniteni, gondolom ez bongeszo problema)
11. RTA 3000 jo hozza, mukodik igo-val sygic-cel is.Hasonlitos dolgokhoz nincs viszonyitasi alapom.
Igo alatt a memoria hasznalatot hogyan tudom megnezni?
8.3.2.93112 megy, a tobbi verzioba meg nem sikerult eletet lehelni.Nekem egy 8 Gb SDHC micro kartya van benne SD konverterrel
-
kellerman
tag
Üdv.
2 napja vettem a gépet, de igo8-at nem sikerült elindítanom. Olvastam már egy csomó mindent róla, hogy miket kell átírni, de az igo indítása után nincs semmi csak a gép újraindul. A wifi nem talált semmit, több helyen is próbáltam (a számítógépem talált ugyan ott). Az usb apcsolat ActiveSinc-re kapcsolva először jó volt, azóta nem találja egymást a a gps és a számítógép ( ez lehet a gépem hibájai is).Tudna valaki segíteni??
Köszönöm. -
lukacsb
csendes tag
válasz
Viktor0610 #99 üzenetére
Ennek ellenére hidd el, hogy 3,5 van benne. Viszont a beharangozott 4G RAM helyett csak 2 van benne (sok lett volna a jóból)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Autós topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Macbook Pro 13" 2020, M1, 16GB RAM, 256 GB SSD, Touchbar, tökéletes álapot!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged