- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luissimo
veterán
-
Luissimo
veterán
válasz
Luissimo #1465 üzenetére
ha nemtalálnád meg ittvan az UC WEB böngésző az N800-ra !!
-
Luissimo
veterán
-
Bálnaborjú
tag
válasz
Luissimo #1463 üzenetére
köszi a választ !
kezdetben, amikor még csak Mo. térkép volt rajta, tényleg nem sokat számított, de utána rátöltöttem egész Európát, és így már igencsak komótosan indul a navi. szoftver, ezért praktikusabb hibernálni
most, hogy jobban belegondolok, a fagyások is csak azóta jelentkeznek, amióta rajta van ez a töméntelen térkép.. most leszedem őket újra, és meglátjuk, megjavul-e
más kérdés: tudtok rajta futtatni a beépített exploreren kívül más böngészőt úgy, hogy a wifi kapcsolatot használja ?
ha esetleg igen, és le van írva itt a topicban a mikéntje, akkor rákeresek, de ha eleve reménytelen, akkor jó lenne már most tudni, köszi
-
sanci67
csendes tag
válasz
Luissimo #1456 üzenetére
az echo-t probaltuk csak, visszajatszotta a sajat hangunkat. a gephang szerint, ha visszahallom a hangomat, akkor minden oke. a elozoleg linkelt videon is hallani, hogy mukodik, sajnos eloben mi se probaltuk.
viszont az n800 mar nincs meg, tovabbi helpet nem tudunk adni. -
gyurma111
aktív tag
válasz
Luissimo #1382 üzenetére
Igen Wince 5.0 pro rom van rajta
egy viszonylag alacsony képességű alaplapon
progik futtatásával nincs is gond,szinte bármit..
de hiába fut pl.a szoftweres kütyü kikapcsolás,ha nem támogatja az alaplap
viszont az usb host müxik,azon lehet netezni
bluetooth meg olyan amilyen,hidd el sok időt áldoztam a gprs feléllesztésére
sajnos nem sikerült
de legalább megpróbáltuk -
mischa71
csendes tag
-
ANDREAS52
csendes tag
válasz
Luissimo #1344 üzenetére
A Renault Laguna (III) műszerfalának felső részén vízszintes díszrács van. Ennek alsó felületére (th. nem látszik) 2 mágnesdarabot ragasztottam, a PNA alsó lapjára pedig, vastagságának megfelelő hosszú, vékony fémlapot. Igy csak rá kell tennem arra a helyre, ahol a mágnesek vannak és már áll is. Még tökéletesítenem kell, mert ha a töltőzsinórt csatlakoztatom sajnos elfordítja, vagy lebillenti, nélküle stabilan áll. Amint lesz egy kis időm, lefényképezem és feltöltöm.
-
pEECsa
csendes tag
válasz
Luissimo #1287 üzenetére
Igen , de mar szo volt rola, hogy rom frissitessel megoldodik, csak az ido+ 3k... En is quva ideges voltam, de aztan te mondtad a skyfire-t az ami bar nem teljes felbontasban, illetve az pontos ido maniajaval, de mukodott. Igy arra jutottam, hogy a faxom dog lassi IE miatt nem fogom gariztatni.Az UC meg mondhatni tokeletes amig nem gyun opera'
-
gabter
tag
válasz
Luissimo #1257 üzenetére
Nahát, én meg azt hittem, hogy ez már a végleges! Persze tudhattam volna, hogy félmunkát (bár ez már annál jóval több) nem adtok ki a kezetekből. Én mindenestre már átszabtam saját igényeimnek megfelelően és csodásan működik. Szóval van olyan teszter, aki tökéletesen elégedett! De azért várom a végleges verziót, abban biztos még több csoda lesz! Csak így tovább!
-
gipsztigris
addikt
válasz
Luissimo #1155 üzenetére
Ez így igaz, ahogy mondod! Rángatja az Ördög a bokámat, hogy kellene egy N800-as, praktikusan negyedik készüléknek.
Mert úgy gondolom, hogy a Mio C520 azért megmarad, egészen addig, amíg végelgyengülésben (vagy balesetben) el nem pusztul. Egy kutyát sem adunk el, csak mert öreg, nemde? -
gyurma111
aktív tag
válasz
Luissimo #1155 üzenetére
ha már ilyen nagy az érdeklődés
néhány napot még rá lehet szánni,de a siker koránt sem garantált
elég sok az ütközési felület és legalább is számomra az ellentmondás
gapi ugye nem támogatja a wince 6-ot
de miért is nem,hiszen emulátor módban müxik és elindíthatóak a ppc-s progik
itt azonban közbeszól a felbontás mert a 240x320-as progik olyan piciben jelennek meg,hogy nagyító kell hozzájuk.
Tény eddig ez az egyetlen kütyü amelyikre azt mondom,hogy a gyári menűje jó,nem kell rá SI,csak okosítani kicsit.Ez már meg is volna
Kellene találni rá egy normális playert ez megdobná a lehetőségeket.
Most a vlc-vel küzdők...hátha sikerül....ennek hálózati támogatásával sok okosságot lehetne elérni./ Lui lehet a hiper-szuper tévéddel is tudna komunikálni a hálózaton /
meglátjuk mire jutunk... -
-
gyurma111
aktív tag
válasz
Luissimo #998 üzenetére
Képernyőforgatást morttal oldottam meg,mert a "gyári" progik körbe forgatnak,
ez pedig oda-vissza.Win felületről tudod állóban használni a gyári shell csak fekvő.
Kép megjelenítés miatt szinte reménytelen bármilyen játékot rátenni
sok elindul rajta,de olyan apró méretben,hogy használhatatlan.
Usb vszeg előbb utóbb elindul.A flesselés szerű host mód állítás miatt azonban megkérdőjelezhető a használhatósága.
jelenlegi Nitrogenről egy kép:Délután rakok fel képet a win asztalról is,megjelenítés terén elég nagy kihívásokkal küzd
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged