Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lzozy

csendes tag

Az előző hozzászólásomhoz egyel fentebb:

Most olvastam egy másik fórumon olyat, hogy OTG, és átalakított USB kábel. Lehet, hogy az lenne nekem is a megoldás?

-Ha igen meglehet ezt oldani nemcsak a 770-re hanem az N800-ra is, mert olyan készüléknél olvastam?
    -Ha igen hogyan lehet ilyen kábelt készíteni, és miből, vagy lehet boltban is kapni? Külső táp kell ennek a mobilnetes kütyünek? Ha igen akkor azt hogy oldom meg pl.: szálláson (adapterrel) vonaton (akksival)?

• lzozy

csendes tag

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy szeretnék az N800-mal csatlakozni az internetre, de mobilos (T-Mobil) korlátlan interneten keresztül, nyilván a számítógép kihagyásával, például autóval vagy vonaton utazva netezni csak az N800-al ezen a t-mobilos elérésen keresztül.
    (Egy t-mobilos USB-s kütyüben van egy korlátlan internet elérésű SIM kártya (mobilnet) amit az USB-re dugok a számítógépre és megy a net)
    Erre létezhet-e valamilyen megoldás?
    Ugye az internet-es modem egy usb-s kütyü (mint egy pendrive), és abba van a Sim kártya amit a számítógéphez csatlakoztatok.
    1: Ezt lehet-e valamilyen kábellel az N800-hoz csatlakoztatni, hogy felismerje és telepítse (telepítője rajta van mivel pendrive funkciója is van).
    (Mondjuk ActiveSync USB-n keresztül mint pendrive rákötni, vagy az ActiveSync mást takar?)
    2: Ha nem lehet USB-n, akkor egy másik megoldás? Bluetooth-on keresztül lehet hozzá elméletileg csatlakoztatni mobil telefonos internetet (gprs-t) a mobil telefonon keresztül.
    Létezik-e olyan bluetooth-os kütyü amibe átrakom ezt az internet elérést adó sim kártyát és felismeri az N800 a blutooth-on keresztül és csatlakoztatható az internet, vagy esetleg olyan mobil telefon amibe ezt a simet belelehet rakni, és akkor a gprs netnél az N800-on mondjuk ez jön be (a korlátlan szélessávú sim kártyás net)?
    3: Vagy bármi megoldás erre?

Meló miatt fontos lenne.

Üdv, Zoli

Új hozzászólás Aktív témák