- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iGO Primo
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luissimo
veterán
válasz
gyurma111 #395 üzenetére
ha rábökök a scriptre és lefuttatom win CE alatt , akkor müxik, ránéztem a regystrire is , ott is átírja a start lapot indexre, és megy,.
De ha nyomok egy resetet a bebootolásnál már nem fut le és a böngésző google-val indul ujra !!
Ez van. Na asszem mostmár alvásvan m ert holnap a szokásosnál korábban kell kelnem !!
Kösz, majd folytatjuk !!
Valahol el van a kutya hantolva, ez tuti, csak még nemtudodm, hogy holis !!
Jóccaka !!
Holnap napközben ha emesenvégre leszel kapható esetleg?? -
gyurma111
aktív tag
válasz
Luissimo #380 üzenetére
Lui,
Néztem a reg mentésedet.
Launch50-nek van depend-je de nincs mellette alkalmazás.
Ez az explorer helye!!Tehát írd be: Launch50........explorer.exe.
/Emlékeim szerint Mort futtatható explorer nélkül is,csak a teljes alkalmazás legyen az adott mappában./
Ha mégsem akkor az előbb megadott módon aktiváld az explorert.
Arra figyelj,hogy ugyanolyan paraméterekkel más proginak ne legyen Depend-je,ha mégis volna akkor azt töröld. -
Luissimo
veterán
Ne is vitázzunk ezen, majd jönnek a jobban hozzáértők és megmondják a tutit , szerintem !!
Igéretes a kütyü !! mondjuk az árán adnak 3 db. N800-at, pedig az se az olcsó árfekvéséről híres !
De hát a minőséget ugyebár meg köll fizetni !!Én egy ilye htc TouchPro2-t nyúzok :[link] , ez is minden igényt kielégít, szinte kis számítógép , tenyérben és nagy alőnye a szétcsusztathatósága és a teljes qwerty billentyűzete.
-
snowdog
veterán
-
snowdog
veterán
válasz
Luissimo #382 üzenetére
Nem szállok veled vitába, mert valóban ez lenne a logikus. Nekem az N770-ből mégis az rémlik, hogy nekem csak akkor futott le, ha kiléptem a WinCE-re. Persze a nagyesküt azért nem tenném le rá, mert lehet hogy rosszul emlékszem. Viszont Te ki tudod próbálni, én meg még sajnos nem.
Ha nem csinálják meg a gépemet, akkor levásárolom. Nagyon-nagyon szemezek ezzel a géppel: [link]
Hallottatok róla valamit? Hihetetlen paraméterei vannak!
Processzor: Qualcomm Snapdragon - 1GHz
Operációs rendszer: Windows Mobile 6.5 Professional
Kamera típusa: 5 Megapixel (2592 x 1944 pixel)
Memória: 512 MB ROM / 448 MB RAM
LCD: 4,3" 480 × 800 WVGAKamera a hátlapon, Wi-Fi 802.11b/g, GPS, Bluetooth v2.1, A2DP (Bluetooth sztereó hangátvitel), 3,5mm audio jack, GSM Modul, Micro USB port, FM Rádió, GPRS, EDGE, HSDPA,
-
Luissimo
veterán
-
snowdog
veterán
válasz
Luissimo #380 üzenetére
de sajna a reset után nemfut le az átirányított StartUp-ból és igy nincs sikerélmény.
Abból csak akkor fut le ha kilépsz a WinCE felületre. Akkor trükközni kell egy kicsit, bár ez csak elmélet.
Azt meg lehet neki adni, hogy reset után egyből menjen ki a WinCE-re. Ekkor lefutnak a Stratup-ban található linkek. Ha egyből vissza akarsz menni a gyári menübe, akkor kell még egy script, ami meghívja a shell-t. Gondolom.
-
Luissimo
veterán
válasz
gyurma111 #364 üzenetére
Helló gyurma !
PLaci !!A helyzet tovább fokozódik.
Ma még átirányítottam a StartUp mappát is.
Beletettem az alábbi mortscriptet:RegWriteString("HKCU", "Software\Microsoft\Internet Explorer\Main", "Start Page", "http://www.index.hu")
RegWriteBinary("HKCU", "Software\Microsoft\Internet Explorer\International\Scripts\3", "IEFontSize", 4000)
Run("iesample.exe")Sajnos nem fut le windows induláskor, legalábbis onnan gondolom, hogy nem, mert az IE nem változik semmit, marad a google beállítása kezdőlapként !
A script működik egyébként , mert ha direktbe megfuttatom, akkor a Run sor elindítja az IE-t és az Index-el, mint kezdőlappal !!
Próbűltuk meghívni a HKLM/Init szekcio alol is, csináltam egy Launch sort is ahová javasoltad, és onnan próbáltam meghívatni a scriptet, de ottsem adta be a derekát, csak a 3D menű jött be.
Az YFLoader60 után meg nemigazán mertem berakni a sort, nehogy ne induljon el valami miatt a menű.
Tehát ez is kilőve.
Ha a sartup ból megfuttatom scriptet az utólsó Run sor nélkül, akkor szépen átírja a registryt és index-el indul a böngésző, ha elindítom , akár CE alól, akár a főmenűből teszem, de sajna a reset után nemfut le az átirányított StartUp-ból és igy nincs sikerélmény.További ötlet???
-
Luissimo
veterán
válasz
rolihir1 #376 üzenetére
akkor van esély , hogy meglesz a különbség.
Az se kizárt, hogy csak a regisztryben görbítenek meg egy-két bitet, kitudja.
Mondjuk az is zavar, a startlap átírhatatlansága mellett, hogy a betűnagyságot se tudom növelni az I. Explorerben, arra is keresni kellene gyógyszert !! -
rolihir1
csendes tag
SN: 98090500606
ROM: 80T.YF.6.A.06.05
SW: V3D.1.08.24
OEM: YFPRIMA
PID: 5946504E44383054
DID: 2009061500000076Ezek voltak. Meg lementettem a registryt és a RF2-t is.
-
rolihir1
csendes tag
Két dolog volt még ami nem működött jól rajta. A hangbeállításoknál bepipáltam a némítást, ennek ellenére ugyanúgy pittyegett mikor ráböktem valamire.Csak ha a csuszkát lehúztam teljesen balra akkor némult el. De akkor is csak a felső menüsornál, az alsónál nem. A másik, hogy a telefonkönyvet nem tudtam átmásolni a gépbe. Lehet azért mert vannak megjegyzések is / cím, email/.
-
rolihir1
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is ilyen készülékem van. Pontosan ugyanezt produkálta az IE mint nektek. Visszaküldtem javításra. Ma érdeklődtem, azt mondták ROM-ot frissítettek. Várom hogy hazaérkezzen. Állítólag már jól működik. -
_Hunter_
őstag
-
snowdog
veterán
válasz
_Hunter_ #365 üzenetére
Ez érdekes. Velem meg elkezdtek szórakozni, annak ellenére hogy abban állapodtunk meg, a mai napon vagy javítva kapom vissza a gépet, vagy visszafizetik az árát.
Ezzel szemben most meg kitalálnak mindenféle variációt, hogy majd még mit akarnak rajta vizsgálni, és még hány napot várjak rá. Mindezt annak ellenére, hogy az előbbiekről papírt adtak. Jönnek a dumával, hogy ki kell vizsgálni, hátha én rontottam el. Mondják ezt akkor, mikor tegnap a szemem láttára bontottak ki egy új gépet, ami ugyan ezt a hibát produkálta.
Kérdezem én, ezek után mit akarnak még vizsgálódni?
-
_Hunter_
őstag
Most szólt kollega, hogy a szervízben frissítették az eszközöket és hiba nélkül megy a net
-
gyurma111
aktív tag
válasz
Luissimo #362 üzenetére
StartUp mappa is át van irányítva a RF-be.
Beleteszel egy scriptet ami átírja a reg bejegyzést a kütyü indulásakor
vagy
HKLM/ Init szektor nem felejtős akkor ide is beirhatsz egy plussz sort,mondjuk Launch90...
ahol szintén elindíthatsz egy scriptet ami elvézi a bejegyzés átírását akár gyári felület alatt is -
Luissimo
veterán
Teis??
ez a jelenlegi Registry, ezek vannak átirányitva ma, 10:47-kor !!:[HKEY_LOCAL_MACHINE\System\Explorer\Shell Folders]
"Application Data"="\Residentflash\Win\Application Data"
"Desktop"="\Residentflash\Win\Desktop"
"Favorites"="\Windows\Favorites"
"Fonts"="\Windows\Fonts"
"My Documents"="\Residentflash\Win\My Documents"
"Program Files"="\Residentflash\Win\Program Files"
"Programs"="\Residentflash\Win\Programs"
"Recent"="\Windows\Recent"
"StartUp"="\Residentflash\Win\StartUp"
"Windows"="\Windows"de nem akarja továbbra sem
-
snowdog
veterán
Újabb ötlet. A reset után a registryben nézted, vagy az IE-t indítva?
Lehet, hogy az IE indításkor újraírja a kulcsokat?Ez nem lenne logikus. Mert ha átírjuk a registry-t, és megjegyzi, akkor az IE indulása után mivel tudná felülírni, más szóval honnan venné az átírt eredeti címet? Átnéztem az összes fájlt, és a google sehol máshol nem szerepel, csak a registry-ben.
-
vimre
tag
-
vimre
tag
Nem, szerintem érti Lui, hogy miről van szó, hiszen ott volt a tükrözésnél is a registry buhera, és annak rögzítése.
Viszont ott a HKEY_LOCAL_MACHINE szekció változásait rögzítette, ez a kulcs pedig a HKEY_CURRENT_USER szekcióban van. Lehet, hogy ezért nem marad meg a változtatás? -
snowdog
veterán
válasz
Luissimo #345 üzenetére
Most egy kicsit elbeszéltek egymás mellett.
Amiről most írsz az arra jó, hogy a linkek reset után is megmaradjanak.
Amiről Imre írt, az meg arra jó, hogy egy reg változtatás rögzüljön.Ehhez csak azt tudok hozzátenni, hogy mind az N770BT-n, mind az Azure-on mindkettőt sikerrel alkalmaztam.
Az N800-on a tükrözést kipróbáltam működik, de a reg rögzítést nem próbáltam. Most ezzel meg kell várnom, amíg visszakapom a gépemet. Akkor ezen is ki fogom próbálni.
-
Luissimo
veterán
Bakker, ugy ahogyan én leirtam, hogy tükrözöd a win mappát a ResidentFlash2-ből a residentFlash-be, kis registry-buherával !!
Igy megmaradnak a WINCE felületen létrehozott uj programikonok, (STDICT, TC, stb)
És kilehet lépni a WinCE-ből reset nélkül, vissza a 3D-s menűbe !!
de ezzel a megoldással az IE kezdőlapbeállitás módosítása nem müxik sajnos, Kedves Imre !! -
-
-
galona
csendes tag
HI Mindenkinek!
Nekem ezzel a kóddal nem megy az IE((
Device ID: 20090615000000E1 -
snowdog
veterán
Nem segítenek ezek az információk. Valaki már írta, hogy teljesen mindegy, hogy főmenüből, vagy WinCE alól idítja az Explorert, az eredmény ugyan az. Volt aki feltett egy Opera-t, azzal is ugyan az.
Sőt továbbmegyek, mert mindent kipróbáltam. A hiba WiFi kapcsolat, PC-n keresztüli net kapcsolat, vagy internet kapcsolat nélkül is ugyan az. A browser kiakad. Az a nagy kérdés, hogy akinek rendben működik, annak a gépe miben más, mint a többi?
Remélem hamarosan megtudjuk (vagy nem)!
-
PLaci58
addikt
válasz
_Hunter_ #327 üzenetére
Ha jól látom ezek tök egyforma gépek. (ROM száma, SW száma)
Kérdezzétek ki Luissimo bátyót, hogy honnan használja az IE-t? Netán winCE-alól?
A windows könyvtárak át vannak-e írányítva az RF-be (tükrözés)?
Ki van-e lőve a YFLoader és a RotateShell3D?
Használ-e WEP vagy valamilyen titkosítást a wifin? -
snowdog
veterán
Próbálom megfejteni a hiba okát, de a DeviceID nem igazán segít. Mert ha az utolsó értékeket nézem, akkor a jól müködő sorszám a két hibás közé esik. Ez meg nem logikus ha arra gondolok, hogy egy bizonyos sorozat után már jó.
Hibás Explorer:
Soft: V3D.1.0.8.24
Device ID: 2009061500000064ROM: 80T.YF.6.A.06.05
Device ID: 20090615000000BFMűködő Explorer:
Device ID: 2009061500000080 -
snowdog
veterán
válasz
_Hunter_ #321 üzenetére
Be tudom bizonyítani hogy hibás, mert nem kell hozzá net kapcsolat. El kell indítani az Explorert, és két-három gomb nyomás után anélkül is befagy. Egyébként meg csodálkoznék ha abban az üzletben nem lenne wifi.
A géppel pontosan ugyan úgy vagyok. Ha lehet én sem szeretnék másik típust. De ennyi pénzért gondolom már elvárható hogy a gép hibátlan legyen. Szerintem ezeken a gépeken egy hibás ROM verzió lehet. Miután van akinél meg rendesem megy, mást nehezen tudok elképzelni.
-
_Hunter_
őstag
Mondjuk ha nincs WIFI a közelben a csere során, akkor nehéz lesz tesztelni
.
Én úgy vagyok vele, hogy nem a pénz kell, hanem megfelelő eszköz. A másik két kollega lehet soha nem fogja használni rajta a netet, de nekem eléggé fontos, szóval inkább csinálják meg, vagy cseréljék olyan példányra amin megy.
Holnap megnézem majd az ID-kat, hátha egyezik a tieddel. -
snowdog
veterán
válasz
_Hunter_ #319 üzenetére
A garancia áll, de nem ott kell érvényesíteni. Ezért jó, hogy még a három napon belül vagyok. Azt követően már szervízbe kell vinni, így meg vagy cserét kérek (addig nem hozom el a másikat, amíg nem mutatják meg, hogy rendben működik), vagy ha nincs működő példányuk, akkor visszakérem az árát.
Egy másik fórumon ezt találtam:
"A 3 napos cseregarancia minden tartós fogyasztási cikkre vonatkozik típustól függetlenül. ... Többször előfordult már 3 napon belül visszahozott termék bevizsgálása de egyik sem tart 3 munkanapnál tovább, erre kiemelten figyelünk, hiszen tudjuk, hogy mekkora kellemetlenséggel jár...Üdvözlettel
Czinki Balázs
Vevőszolgálat és Szerviz Igazgató
Speedshop"Számomra ez elég bíztatóan hangzik.
-
-
snowdog
veterán
Működik még a három napon belüli csere, vagy visszafizetés kötelezettsége?
Megválaszolom magamnak, hátha mást is érdekel. Úgy látom többen is érintettek lehetnek.
A jótállási jegyen ez áll:
"A műszaki cikkekre vonatkozó 3 munkanapos meghibásodási csere esetén kérjük hogy a terméket minden tartozékával együtt, eredeti csomagolásban adja át az eladó szervnek." -
snowdog
veterán
Más. Normális dolog az, hogy a WiFI Router kb. 30 mp-ént letölt valamit?
A hagyományos (vezetékes) router-em nem csinált ilyent. -
_Hunter_
őstag
Most beszéltem kollegával, akinél a másik kettő van telepítés alatt, sajnos azoknál is fagyás van az IE-ben, függetlenül attól, hogy a WinCE alól indul, vagy simán.
Sanszos, hogy holnap mindhárom megy vissza a fogralmazónak.
Az IE ellenére viszont nagyon meg vagyok vele elégedve. De majd ezt is orvosolják.
-
snowdog
veterán
válasz
Luissimo #314 üzenetére
Explorer indít, Google bejön magától. A parancssorba beírom: index.hu és akár mit nyomok meg nem reagál rá. Próbáltam az Enter-t, a parancssor melletti összes gombot, egyikre sem reagál.
A felső sorban rákattintok a csillag (Mobil kedvencek) gombra, egy új ablakban megjelenik pár link. Rákkanttintok valamelyikre, megnyílik egy új ablak. Az ablak bal alsó sarkában van az indító ikon, rákattintotk, mire visszamegy a "Mobil kedvencek" oldalra. Ennyi. Sehova sem megy tovább. A jobb felső sarokban található vissza gombra már nem csinál semmit, innentől kezdve akármit nyomok meg nem történik semmi (bár a gombnyomást érzékeli, mert a megnyomott gomb piros lesz), de nem tudok az ablakból kilépni.
Ki kell kapcsolni a gépet. -
snowdog
veterán
válasz
Luissimo #309 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget.
Ezek szerint nekem egy hibás sorozatból jutott. Hétfőn viszem vissza, még három napon belül vagyok, remélem kicserélik. Nem szeretnék szervízzel kezdeni, majd hetekig várni a gépre. Ha nem cserélik ki, visszakérem a pénzt. Pedig a gép tetszik.
-
-
snowdog
veterán
válasz
Luissimo #301 üzenetére
Szinte ugyan az!
Az első négy sor betűre azonos. Csak a Device ID és az SDCard ID más, de ez érthető is.
Lehet hogy ez is valami szoftveres hiba lesz?
Én egy gyorsbüfé wifi helyén tudtam kipróbálni, mert máshol nincs hozzáférésem. Ugyan ott a barátom wifi-s telefonja tökéletesen működött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD 144Hz - i7 13650HX - 16GB - 1TB SSD - Win11 - RTX 4050 6GB - 2év gari
- Apple Watch 7 45MM Nike Edition + sok tartozék
- Lenovo 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Magyar Világító billentyűzet,nVmeSSD,jó akku
- Lenovo Legion 5 Gamer Laptop gyönyörű állapotban, dobozával. (RTX 3060)
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - két akku, mágneses csíptető, 64GB SD
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged