- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter_k
tag
Asszem rájöttem..
Szerintem, nem a megfelelő térképeket akartam rátölteni. Letöltöttem a 3.2-es verzióhoz tartozó térképeket és ezzel 2 perc alatt végzett. Nem tudtam, h ekkora különbség van a különböző verziók térképei között. Viszont érdemes volt keresgélnem, mert találtam hozzá egy nagyon hasznos sminket, amivel a túrautak jelzéseit szépen grafikusan mutatja! Uhogy teljes a siker!!Mégegyszer köszönöm a segítséget!
-
peter_k
tag
Köszönöm a segítséget!
Letöltöttem mindkét helyről a programot. Az egyik demo verzio és bárhogy küszködtem, nem tudtam élesíteni és igy csak 100 kb-os térképeket olvasna be.
A másik oroszul indult és nem találtam meg, hogy hol lehet átállítani, de ez a kisebb baj, azonban, amikor a térképeket beolvassa 76%-nál mindig elakad. Próbáltam törölni a térképekből, de akkor is megállt a beolvasásban. Nagyon lúzer vagyok, de nem tudok tovább lépni.Help!!!!!!
-
gyurma111
aktív tag
Nálam ott van
reg.is vasalva
minden kütyünél ezzel kezdem
WinCE 5-nél még hozzájön a "System" mappa
mivel nálam ez az alap nem is értem sokszor másnál miért nem mennek bizonyos progik
később esik csak le,hogy ott ez sincs az sincs és ez a hibaJa, és a script-be is be kellett írni a skyfire teljes elérési útvonalát valamiért
nyilván,különben hogy tudná,hogy honnan inditsa -
pEECsa
csendes tag
Nalam a weather progi olyan , hogy percekig kell izgatni az x gombot amire becsukodik
Az opera meg baromi jo lenne ha menne wifivel, remelem gyurma majd megoldja
Faxom flv meg mindig fekete leves, de ott meg bizok benne , hogy a x920-as flash playere talan menne ez alatt is, csak lekene rola szedni.. -
Luissimo
veterán
-
Luissimo
veterán
Jusztsem fogunk ezen összeveszni, mert nem is akarunk.
Nézzed meg
A Gyur-Millo párosból is mennyi rejtett idea szabadult fel, egy hét alatt többet kihoznak a gépből mint az YF csinált, szerintem ha elküldenék a végeredményről a videot majd a kis sárgáknak, akkor akár egy sokatigérő munkatárgyalás is kialakulhatna köztük.Ketten uj ruhát tudnának varrni a későbbi gépekre ( ha ez a maximalizálás célja lenne Y. F. urnak )
Nemkellnekem pirospont, én csak ennyivel tudok ehhez hozzájárulni, mert a bitekhez Ti jobban értetek( én meg a marketinghez) és nem is akarom ezt az arányt megváltoztatni mint egyesek.
Sosem büszkélkedtem mások által készített szkinek átdolgozásával, mintha a saját agyszüleményem lenne ! -
-
gyurma111
aktív tag
Erre nem tudom a korrekt választ
tudod..kinek ez kinek az..
Tiéd már kész van,ez meg alakulgat
Kamillón mulik a gyári skin bővítés,ráadásul úgy,hogy nincs is a kezében ilyen kütyü
viszont így lehet nagyot alakítani
Jó lenne,ha a tulajok is reagálnának a dologra mert lehet,hogy feleslegesen készül az egész.Bár ez kizárt mert Luinak csináljuk -
STé
csendes tag
Kedves DM!
A megérdemelt elismerésnél nincs sok becsesebb,
így hát fogadd ím közvetlen is:A remote desktop vélhetően alkalmas alkalmatossága pedig íme:
http://social.microsoft.com/Forums/en-US/windowsmobilehelp/thread/221a4420-0b8d-4582-89d0-6b34d7d8d581A közvetlen letöltő oldal pedig:
http://www.kckenterprises.com/WM6RDP.cabSzóval, nekem a már vázolt probléma miatt telepíteni nem sikerült,
és ilyen módon kipróbálni sem.Köszönettel üdvözöl:
STé -
Luissimo
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest