Hirdetés

WayteQ N800 - a hardver ereje

Hirdetés

Bevezető

Hosszas levelezgetés előzte meg a tesztpéldány érkezését. A forgalmazó ugyanis először szoftver nélküli verziót adott volna, de néhány félreértés és közös durcizás után kiderült, hogy megkapjuk mellé a legújabb Sygic szoftvert is. A durcizás annak szólt, hogy automatikusan morgok akkor, ha valahol csupán egy puszta vasat hirdetnek, mert ez önmagában természetesen teljesen legális, de a ha szívünkre tesszük a kezünket, akkor nyilván el tudjuk képzelni, hogy az így forgalomba kerülő termékekkel is navigálni óhajt a vásárló, márpedig ahhoz szoftver kell.

WayteQ N800

Nem is szeretném megtippelni, hogy az eredetileg csupaszon eladott PNA eszközök hány százalékán fut jogtiszta szoftver.

Ám szerencsére ahol a WayteQ N800-zal foglalkoznak, véletlenül pont ott foglalkoznak a Sygic nevű navigációs alkalmazással is, így teljesen kézenfekvő volt, hogy a két termék együtt érkezik, s már most közlöm, hogy ez a párosítás még így is 70 ezer magyar forint alatt marad, jócskán. Jegyezzük meg ezt az árat, s ennek tudatában haladjunk végig a termékről szóló íráson, mert lesz itt egy-két vaskos meglepetés.

WayteQ N800

A Sygic szoftver 2009-es verziója tesztünk másik kuriózuma, mivel úgy jött meg a WayteQ N800, hogy a legfrissebb térképet tartalmazta, s innentől pláne érdekesnek ígérkezett az egész, hiszen állatira kíváncsi voltam, hogy a TeleAtlas mennyit fejlődött az utóbbi időben.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés