- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakuu
őstag
Az android miatt is igy gondolom en is.
Igazabol az nekem nem tetszik, hogy nagyon zart az iOS applikacios kozossege es az Apple sok mindent nem enged a keszuleken.
A droid ilyen teren sokkal nyitottabb ezert is kedvelem jobban. Az ar a masodik tenyezo. Megengedhetnem magamnak tobb szazezres telefont, de ugy gondolom, mar tulzott an irrealis arakat szabnak egyes gyartok.Remelem a kinaiak lejebb szoritjak az arakat. Harmadsorban pedig a regi kinai bovlikat, nagyon jo, minosegi termekek is levaltottak sok esetben. Nem lehet azt mondani mar, hogy csak olcso minosegtelen termekekkel rukkolnak elo. Multkor kezembe kerult egy Xiaomi, miui rommal es egyszeruen lenyugozott a tudasa es mivel baratom iphone tulajdonos sok eve mar es a teloja nagyon sokszor kerul hozzam van osszehasonlitasi alapom is, hogy kijelentsem, hogy semmivel nem rosszabb az a telefon sem, sot...
Persze kicsit mas es ezert a kortet nehez osszehasonlitani, az almaval, de azt biztosan allithatom, hogy ar/ertek aranyban jobban megeri a kinai koncepcio a vasarlonak, ha nem a bowlikkal szemezget, hanem a komolyabb tudasu kinai masinakkal. Teszem azt nemelyik jo minosegu termekuk 60-70k-bol (postai koltseggel egyutt) megall olyan hardwer haterrel, ami a mostani mas gyatotol szarmazo modern keszulekekkel egyenranguak. -
elfelejtette
veterán
A procim 748-on már hibázik, de amúgy sem érzem szükségesnek 710MHz fölött járatni (ez is bőven elég a régi telefonhoz képest).
CM10 alapból 270MB körüli szabad memóriát hagy, a CM10.1 (4.2.2) egy rendszerindítás után csak 150MB körül hagyott, néhány program indítása után ez lement 100 alá... -
ducsidu
senior tag
Én is szívesen romolnám, csak a képernyő teljesen elkalibrálódott (ha a tetején nyomom a képernyőt alul érzékeli) és be se tudom kalibrálni.
Szerencse, hogy van rajta touchpad, mert így még valamennyire használható.
A Smart II-t nem mókolod? Mondjuk arra nincs sok rom (sőt konkrétan 1 + a különböző magyarított változatai). Jó lenne már egy OC-s kernel hozzá (Galaxy Y-ból kiindulva 1,2 GHz-ig mehetne) + CM9/10. -
ducsidu
senior tag
Biztos jó telefon
Azon nem csodálkozok, hogy óriási a különbség a 2 telefon között, mert a 845 már 2010-ben is a leggyengébb telefon volt. Amúgy én is meglepődtem azon, hogy milyen gyors a Smart II.
Kijött 2 új rom. Cobaltumnak volt már eddig is CM7-es romja, de most újrakezdte a fejlesztését (Beta 4-nél tart) [link]
Ezt tegnap este raktam fel sokkal gyorsabbnak tűnik, mint a G360 Lite, de ez lehet, hogy csak azért van, mert ezen ADW Launchert használok.
És itt van egy újabb ICS port, amit DroiNex készített [link] -
ducsidu
senior tag
Én Vodafone Smart II-re, Huawei Ascend Y200-ra vagy LG Optimus L3-ra fogok valószínűleg váltani. Az Y200 tetszik legjobban, de nálam a közösségi támogatás fogja eldönteni. Az Y200-hoz egyelőre nincs főzött rom, a másik kettőre már van. Remélem, hogy karácsonyig változik a helyzet.
-
ducsidu
senior tag
A nova és Apex Launcher csak Android 4.0-tól megy.
(#16623) Jacak:Itt van néhány LDPI CM7 téma
(#16622) barca0519951: Milyen zip?
szoke12 egy apk-t töltött fel
Lehet, hogy zipben lett letöltve. Nevezd át a .zip-et .apk-ra(#16627) barca0519951: Mediafire-ön ezt írja: Vending.apk
Biztosan .apk-ban van feltöltve. Ne zippé varázsold hanem apk-ba -
szoke12
őstag
csak a framework-res.apk-ban kell a res/drawable-ldpi (vagy mdpi) mappában a status... .png (nem jut eszembe) képet kicserélni. máris átlátszó lesz.
csináltam már ilyet.
kezdjetek el magatok is fejleszteni. nem nehéz annyira.
(ha több infó kell a romolásról, irány a blogom.)
-
ducsidu
senior tag
Összeomlik a statusbar
A MiHome launcher, amit Mano_01 linkelt jól néz ki V845-ön is
a feliratra kicsit rácsúszik az ikon, de nem zavaró. Szép és gyors
És Lolololololol GBV9-e nagyon gyors
-
-
ducsidu
senior tag
Bocs, nem gondoltam volna, hogy baj lehet
Még ezt találtam. Ha felrakod, akkor csinálj egy nandbackupot és csak utána telepítsd.Telepítés: Töltsd le a patch.zipet és az undo.zipet. Clockworkmodban telepítsd fel a patch.zipet úgy, mint egy romot és indítsd újra a telefont. Ha nem változott semmi, akkor rakd fel az undo.zipet, indítsd újra a telefont, rakd fel a patch.zipet, indítsd újra a telefont és elméletileg működni fog.
szerk: Ha felraktad a patchet és nem átlátszó a statusbar, akkor rakj be egy live wallpapert (ha sima képet akarsz háttérnek, akkor a Multipicture Live Wallpapert), mert néhány launcher alapból nem támogatja az átlátszó statusbart.
-
RootRulez
félisten
Fent van a rErEaT-os CM7, de gariztatás lesz és a gyárit szeretném visszarakni.
És elvileg, úgy kéne, hogy - hangerő fölfelé + telefon letétel + bekapcs gomb megnyomom, miutáűn agy bload mappát kicsomagolok az SD-re, csakhogy nem csinálja.
Most eszembe jutott, hogy (nem a gyári) recoveryvel csináltam backupot. Így most bootol a gyári rommal (legalábbis piros vodafonos bootképernyőn áll jó ideje), lehet ez ár jó lesz, csak unroortolnom kéne...
...
Közbe beindult, szóval vissza tudtam állítani azt az állapotot, ami a gyári szoftverrel rootoláskor volt, így most kajtatom az unrotoot.
-
helixP
nagyúr
A kommentbox alatt ott van a képfeltöltés lehetősége, vagy felcsapod valami képmegosztóra és belinkeled.
Tárcsázó érdekelne, értesítési sáv (zenelejátszó kezelők, értesítések, energiagazdálkodás), gyári appdrawer, CM-beállítások menü. MIUI-nál meg minden, nagyon érdekes nekem az a rendszer.
De csak ha van időd...Kicsit sokat akarok?
-
-8 gigás SD-n,512 MB ext2,
Második partícióra is fat32 ajánlott a link2sd készítője szerint.közte több rendszerapp,olyanok is,amiket sokak szerint nem is lehetne odatenni,mint pl. kamera,gmail,email,google maps,stb.
Aztán majd nézel ha egyszer nem bootol be a teló, mert nem ismeri fel valamiért, vagy megsérült az sd kártya.-400 MB swapfájl az SD-n,h. ne szenvedjek folyamatosan RAM-hiányban,
Ez sem ajánlott, tuti hamarabb kipurcan az sd. -
istvan47
senior tag
slyking 10.4-et ezt raktam újra és azért mert a Galériát kicseréltem 3D-re....
de nagyon szépen működik minden ....
A leírást azért raktam be mert a sd particionálással kezd és utána töröld amit kell,,,,,de ha nem akarsz rám halhatni akkor ne tedd!!!!
A leírás alapján telepíted biztasson el fog indulni nem fog boot modba ragadni, -
ducsidu
senior tag
Nekem is ilyen volt az "első élményem" a clockworkmod recoveryvel. Utána Yaffs Experttel tudtam feltenni.
1. letöltöd a rom manager
2. elindítod,rámész,hogy "Flash ClockworkMod Recovery"
3. utána a listából"Huawei Ascend"
utána flasheli,elindítod a telót recovery módba,full wipe és felrakod a romot.Ha nem indul el racoverybe akkor YaffsExperttel rakd fel
-
ducsidu
senior tag
Köszönöm
Ha felteszem,ugye akkor nem vesznek el az adataim telefonmemóriából?
És mennyire állítsam szerinted?Ja,és ezt írják a patch alatt:
"Kifejezetten hangsúlyoznám, hogy a fent említett patch alkalmazása kárt tehet a telefonunkban, ezért sem az oldal, sem a készítő nem vállal felelőséget az esetleges problémákért!""Tényleg lehet valami baj?
-
Mano_01
aktív tag
Felraktam a ROM-ot..eddig szuper..nagyon bejövős
Már régebben is használtam custom,főzött romokat, de szívem szerint ha jólenne már 2.3.7-et raknék fel..páromnak Motorola Defye van és az övé olyan jó, és tetszik
De hát várok akkor egy stabilabb ROM-ra az én kicsikémre isKöszönöm a tippet!
-
elfelejtette
veterán
Android Assistant tartalmaz startup managert is, és auto boost funkció is beállítható.
-
siva
aktív tag
Szerintem, várj még vele, meg fogod bánni.
Én 2.3.5 update 14 -ről tértem FZF 5.2-re vissza.
Túlfogyasztott, pár alkalmazás beragadt, vagy fel se települt, FZF -hez képest elég sok nyűgje volt még nekem.
De a rendszer folyamatossága dicséretre méltó, csak hát a többi ne lenne. -
elfelejtette
veterán
Momentán én örülök a fejlesztésnek, ha már a gyártó nem hajlandó energiát pazarolni a frissítésre...
Nekem tetszett a 2.3.3-as rendszer, a borzalmas kalibrációt leszámítva (meg hogy a kedvenc navim nem akart feltelepülni), egész kellemes volt. Sok extrával könnyítette meg a mindennapi használatot a CM 7.0-ás felület is. Az volt a legjobb, hogy eszemben sem volt Task killer programot telepíteni, mivel nem akartak a programok minden áron visszamászni a memóriába. Ilyen alapon megértem azokat, akik szerint felesleges ilyen programot használni, nekik is biztosan minimum 2.3-as rendszer fut a telójukon.
Szóval ha nem lenne a fent említett két súlyos gikszer, akkor eszemben sem lett volna visszaállni a régi rendszerre. -
elfelejtette
veterán
Most a 2.3.3-mal jelenleg csak 633 MHz-en megy a teló. 748 MHz-ig lehetne állítani, de így is elég most.
Sajna akármit csinálok, nem hajlandó felmenni a Navitel. Már teljesen lepucultam a telót, hátha valamelyik programmal akad össze, de mindig csak azt írja, hogy az alkalmazás nincs telepítve...
Emiatt, és a használhatóság határát súroló kalibráció miatt asszem váltok vissza 2.1-re. -
-
qltsar
veterán
1. 128MB
2. SWAP-nek hívják, csak custom ROM-mal lehet használni, de egyrészt kezdőknek körülményes, másrész, csak nagyon gyors memóriakártyával van értelme használni, és aztis csak akkor, ha sok pénzed van, ugyanis elég rendesen megrövidíti a memkari élettartamát a SWAP partíció használata.
3. Nincs igazából különbség nagyrészt a zenelejátszók között, mixzing-ben és PowerAmp-ban van szoftveres eq, ezek közül én a PowerAmp-ot használom.
@pusha: képes futtatni bizonyos játékokat, ha felrakod hozzá a megfelelő dolgokat, leitonak ha jól emlékszem van külön egy JAVAMIDP patch-e, ha nem találod feltöltöm valahova.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Formula-1
- Mafia: The Old Country - Íme a hivatalos gépigény
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kuponkunyeráló
- Nintendo Switch 2
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest