Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
viw
aktív tag
a malaj cucc azért kell mert abban nincs letiltva a proci 528Mhz feletti sklázása. ha ez felkerül a teló alapból 600Mhz-s lesz. ennek felrakása semmivel sem veszélyesebb mint az összes többi mókányé. (anno pl. én ezt le is rontottam mert balga módon nem töltöttem fel előtte a telót, és lemerült a flash közben.
)
a TCT_710400_update.zip felmásolod a kártyára és feltolod recovery módban. újraindítás után már 710Mhz lesz. -
viw
aktív tag
- regisztrálsz ide
- felkészülsz
- tesztelsz- rootolsz (nekem a boltos azt mondta nem érdekli, nem ugrik a gari - de erről mindenkinek megvan a saját véleménye. mellesleg vissze lehet állítani az eredeti állapotokat is)
- Malájra frissíted a frimwaret (3. pont)
- romt telepítesz (létezik sok más rom is, én vagy ezt vagy qltsar munkáit használom)
- ezzel 710MHz lesz ha felteszed. (más sebességek is léteznek)
- ha nem jön össze valami, nem a rom vagy a leírás készítőket szidod, hanem újra megpróbálod összehozni...
- újra lefuttatod a tesztet és posztolsz ide -
qltsar
veterán
na elmondom szertem hogy célszerű.
a régitelefonodról legyen mondjuk egy sony ericsson, felmásolod a sim/telefonkönyv kapcsolatokat myphoneexplorerre a számítógépre csv formátumban.
2. belépsz pc-n a gmailedre, és a címjegyzéknél keresel olyat, hogy importálás.
3. importálod.
4. bejelentkezel mondjuk marketre telefonon, eztán automatikusan el fog indulni a telefonkönyv szinkronizáció a gmailes címjegyzékeddel.
ennyi
-
Steve1207
veterán
hodostamas: ha jól emlékszem Te vagy a legnagyobb zenelejátszó tesztelő köztünk
Ez csak egy "összetett" médiás alternatíva, de az tuti, hogy jobban húzhatja az akksit. Kinek mi ugyebár.
petri: talán rá van kötve az usb és használod gépen az sd-t, mást nem tudok elképzelni hirtelen.
-
Lasy
veterán
petri
ilyen hibák akkor szoktak előjönni, ha másik romról térsz át és nem csinálsz WIPE-t
amennyiben mindenhol megcsináltad ezt akkor jónak kell lennie.nem tudom melyik oldalamra gondoltok, de ha a 4shared.com-ra akkor csak a lasy.4shared.com lehet, de ezt már nem frissítem, hiszen, a dropbox kéznél van, és mindenhonnan elérem.
-
-
qltsar
veterán
nembiztos, hogy stimmelni fog, mert én angolul használom a telefont de:
beállítások->alkalmazások->alkalmazások kezelése-> telefonon megnyomod a menü gombot, majd szűrés(?), -> összes alkalmazás. megkeresed a gmail-t, rákattintasz, majd rámész az első nyomható gombra jobb oldalt (adatok törlése?), majd ugyanezt megcsinálod, a gmail storage-vel is
Új hozzászólás Aktív témák
- IKEA
- Sorozatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Philips NA351/00 Dupla kosaras Airfryer eladó
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest