- Google Pixel topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaszoskeny
aktív tag
BS generátor megy a kinaiaknál.Ronda kicsi drága.Kamera 100%,hogy teljesen átlagos...
-
Elképzelem ahogy éjszaka az always on IPS a pofámba világít nagy szürke téglalapként.
-
aprokaroka87
nagyúr
Vájon á Snápi nyócharmincötön is akadozni fog itt a Droid?
-
AttilaNokia
tag
A Boothie funkció bizony nagyon fontos lesz az önimádó YouTube streamereknek, akik belehalnának, ha nem szerepelhetnének minden egyes videójukban, közvetítésükben. Nem kell ezt lebecsülni, egy rétegnek ez hasznos lesz.
Ami viszont über gáz szerintem, a Polished Copper design. Hihetetlen, hogy sikerült elérniük, hogy a szuperül összerakott alumínium kaszni úgy nézzen ki, mint a legolcsóbb, fröccsöntött két pálcás játéktelefonok. Bár gyanítom, hogy az indiai és a kínai piacon szeretni fogják. Ott bírják a talmi csillogást. -
Szilofon
aktív tag
Nekem ezzel a Nokiával az a bajom,hogy a kinézet nagyon semmilyen az én szememben,tucat Kínai lósz@r
-
speedy87
csendes tag
Eddig nagyon ígéretes ez a teló, a 6 és a 8 design-a is nagyon bejövős. Régen volt Lumia 520-am, szerettem, jó telefon volt, csak hát alkalmazás nem volt rá egy normális sem😬
-
Teo.
aktív tag
Hàt eddig nagyon vérszegény a HMD-től. Hàrom teló belépő procival és egy csúcs procival. És ez még nem is a legnagyobb baj.
Ez HMD 8 is nagyon unalmas. Semmi extra. Igazàból az a jó ,hogy van 3'5" jack.... -
atike
nagyúr
Nem érdekel minek nevezik, csak legyen jó.
-
c4
őstag
Még egy telefon, ami pont úgy néz ki, mint egy telefon.
-
Zsoltinho24
tag
Nem sok jövőt jòsolok a HMD/Nokia brandnak.Bàr ne legyen igazam.Eddig ez a telò ami igèretesnek tűnik.
-
Csapoati
nagyúr
Na végre, bothie! Erre vártam 7 éve!
-
xedos
addikt
Hát...
Vegyesek az érzéseim...
600Euro ezért???? 5.3"-ra nem igazán kell a QHD főleg nem IPS.
Xiaomi Mi6 is dupla kamerás -reménykedem a Nokia legalább itt csúcs lesz- 6/128-as változatban 500dollár körül van. Tumom ott meg a B20...
Reménykedtem, hogy visszahozzák a Nokia N9-esnél kitalált formát - imádtam. De ez a szappantartó nem egyedi - tucat árú. -
30z.Samu
félisten
Én jobban örültem volna, ha a WP-vel sikeres lett volna a márka, de hát itt az MS ludas volt, nem is kicsit...
Az persze más kérdés, hogy az egyességgel majdhogynem borítékolható volt az is, hogy előbb-utóbb a Nokia felvásárlásra kerül.
csongi: Én is örültem volna egy ilyennek, legalább az ikonok emlékeztessenek a régi szép időkre. Bár lehet, hogy pont ezt nem akarták a Nokia háza táján és tiszta lappal akartak nyitni. Ami az árazást illeti, gondolom arra játszottak első nekifutásra, hogy majd a név előreviszi őket és nem kell akkorát gurítani. De eddig úgy fest, hogy tévedtek, mert a többi kínai cég "elkényeztette" a népet jó ár/érték arányú telefonokkal, hogy bizony már ezt is nézik és nem csak a nevet, ami rá van biggyesztve a készülékre. Remélhetőleg tanulnak az esetből és mutatnak valamit.
-
csongi
veterán
Haat lehet, csak nem ezen az aron kellene nyitni szerintem.
Ez csak az en velemenyem.. Meglatjuk a nev mit tusd eladni, mert masuk nincs.
Illetve egy sajat NOKIA launchert vagy temat ossze dobhattak volna siman, mar az is valami lenne.Cifu:Valamikor 2013 kornyeken jelentek meg a cikkek, gondolom 2012 mikor a targyalasok megkettoztek.
Azert lathato volt, mobil szegmensbe mekkora szelete volt a droidnak. Bar elore senki nem latta mi tortenik.
Biztosan meggyozo volt az MS es siman hiheto lehetett amit igertek. Sajnos nem jott be.
De jovore ujabb lehetoseguk lesz a visszateresre. Ha az MS merne a csempe rendszeren valtoztatni, es nagyobb szabadsagot adni, hamarabb lehetne sikeres. Igy nagyon docogos ut lesz.... Illetve kevesebb igeret es tobb meglepetes.
-
Remélem nem azért van Always-On-Display, mert ebből is kispórolták az értesítő LED-et...
Vagy ha AMOLED kijelzőt használnának esetleg...
Jó lenne, ha gurítana valamit a Nokia, mert a 3, 5 és a 6, illetve az "új" 3310 nem nevezhető versenyképes telefonnak a saját ligájában...
@hemaka, @Andrewstarr: Amikor a Nokia a WP mellett döntött, még az Android nem volt olyan mindent vivőnek tűnő megoldás. Utólag könnyő pálcát törni felette...
-
csongi
veterán
Ezert a penzert illene guritani valami oprendszert is.
-
Szabcsizz
őstag
IPS és AOD?? Nemár...
-
Ricardo
titán
Ez jól hangzik.
Várom a tesztet. Kíváncsi vagyok milyen az összkép a gyakorlatban, és hogy mit tud a kamera. -
30z.Samu
félisten
Az első új Nokia, ami ígéretesnek tűnik.
-
Buti tájm??
És végre egy szép vörösréz szín!
-
Xaels
félisten
Specifikációk rendben vannak, külsőre sem csúnya csakhát ha letakarjuk a márkajelzést semmi nem marad a Nokiásságból.
-
darvinya
titán
Második képen tényleg valós telo van?
Ha igen, akkor nagyon tré TFT panel lesz benne, aminek fényereje/kontrasztja 0.
Ez 10eFt-os készülékekben van. -
Kicsi az akku az IPS+QHD pároshoz... Egyébként minden más szempontból nagyon jónak tűnik.
-
*Mukeey*
addikt
@Hemaka-Ha a Nokia wp helyett androidot rakott volna anno,akkor most lehet,hogy ők lennének a vezető gyártó még mindig.Dizájnjuk mindig top volt,jól össze voltak rakva.
600€ kezdésnek kicsit sok sztem,de megvárom a tesztet.
Nokia3 van a családban,az borzalmas készülék😐Remélem ez szoftveresen jó lesz!
-
Andrewstarr
aktív tag
Ezt nem értettem én se... de már nem is tudjuk meg szerintem soha. Hogyan tudott lehasalni a top első cég ilyen bénán. Én úgy gondolom, hogy a konkurencia nyírta ki szándékosan.
Már a windows előtt is mondtam, hogy droidos Nokia kéne. Hát tessék, most megkaptuk, jó lenne ,csak az ára... és lehet, hogy akkor még mindig ott dolgoznék a komáromi gyárban. -
hemaka
nagyúr
Csak azt nem ertem a Nokia, amikor meg tenylegesen Nokia volt, mi a francert nem tudta ezt megcsinalni. Nyilvan akkor meg hire sem volt a dual kameranak, de magaraa keszulekre gondolok. A sok szemet helyett amit a vegen legyartottak, csak 1-2 ilyen teszt modelt is bedobhattak volna a melyvizbe, lehet most nem itt tartananak...
-
Ádám16
addikt
Ha ez bejön a HMD-nek, es a Nokia nem "merte" meglépni a Droidot, akkor Elop tesóra joggal lehet majd haragudni.
Szerintem igeretes kis cucc lett ez. -
Tesztet mihamarabb!
-
Matada2.3
veterán
600 EUR mellett nem tűnik vészesnek, tényleg mindent beletettek amit tudtak. Viszont az előző telefonok fényében van bőven fenntartásom. Ami már csak saját nyűg, az a kapacitív gombok, nagyon nem szeretem, ha nem szabadon választhatók és bele vannak égetve az előlapba.
-
Saccco
nagyúr
Az első kütyü ebben a sorozatban, ami méltó lehet a névre.
-
joey04
titán
Van ám ára...
-
Yodafon
őstag
Miért értelemszerűen nem lehet tölteni vezetéknélkül?
-
Anulu79
addikt
Szerintem kicsit elkésett a megjelenéssel. A kamerára kíváncsi vagyok, hogy mit tud.
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
Mert pont mellékattintottam, mea culpa. Javítottam
(#2) Quqesz Jól emlékszel.
(#7) Yodafon Mert alumíniumból van?
-
S e t h
nagyúr
Kíváncsi vagyok mire lesz elég a kamera. A bothie rétegigényt fog kielégíteni, de azt nagyon.
-
Quqesz
nagyúr
Az első képen szép az a négy szín....a HTC U11-en
Várjuk a tesztet és ha jó nekem benne van a next telók közt.
Vicze1
Ez igaz, de a Nokia 8-on már le lett futtatva a 8.0 asszem a geekbench-en..volt vmi ilyesmi hír. -
vicze
félisten
Még nem sikerült rájöjjek miért van HTC az első képen, értem, hogy hasonlít, de azért na... (szerk: javítva
)
"Az eddigi tapasztalatok alapján"
Hány főverzió frissítést kaptak eddig a HMD telefonok? 0-t, tényleg sok a tapasztalat.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A csúcshardveren kívül egy újszerű kamerafunkcióval is előállt a Nokia, amihez természetesen Zeiss lencsék biztosítják az alapot, a marketing pedig a megnevezést. Ez a BOTHIE.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest