- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
csongi
veterán
Koszi
palcat nem torok, igy alakult, Ms volt a hunyo....
A Nokia pedig mint markanev, lehet megint csak a lejtore ult.
Androidtol fuggetlenul.
Ezelott az Oprendszer volt melle nyulas, most meg a keszulek gyarto lehet a buko.Nem temetem elore, de eddig ez az elso keszulek ami mar elmegy, de ez is tularazott. -
RaveForce
veterán
"Akkor és ott valahol érthető volt, hogy a Nokia úgy akart a csúcson maradni, hogy szorosabbra fűzi a Microsoft-al a kapcsolatot, mivel a Google-al nem volt ilyesmire lehetőség, és azért az M$ elég határozottan tolta a WP szekerét."
Emlekeim szerint a microsoft ezt a kaocsolatot eleg komoly penzmaggal is honoralta, ami nem volt egy elhanyagolhato szempont..
Egyebkent akkoriban nekem is 7.5os Mango futott a telefonomon, ami mind fluidsagban mind kinezetben korberohogte az akkori takolt kinezetu akadozo droidot, sot Chevron metodussal meg "torni" s letett -
törölt tag
+1, illetve elég lenne a FHD felbontás is szerintem.
Ellenben nem értem azokat, akik az ár miatt sírnak. 600€ az jelenleg kb 180 ezer forint. Ennél olcsóbban kb csak az OP5 van ilyen hardverrel, illetve hasonló áron vannak még szürkeimportos telefonok, de ne ahhoz hasonlítsuk már. Ahogy ne a Kínából valahogy belopkodott, még csak nem is erre a régióra tervezett cuccokhoz.
Oké, a 3-5-6 nem lett olyan jó ár/értékben, de ha ez tényleg 600€-n nyit, akkor nem lesz egyáltalán rossz ára. Ha meg 1-2 hónap alatt kicsit lejjebb is megy, mondjuk 160 környékére, akkor kifejezetten jó lesz már.
Az a réz színű amúgy bejön eddig a képek alapján. Egy piros sem lenne rossz, vagy az a nokiás kék, de ez is tetszik.
balazs1022: Ha ezt mind beletennék, lenne újra 2 centi vastag telefon
-
30z.Samu
titán
Én jobban örültem volna, ha a WP-vel sikeres lett volna a márka, de hát itt az MS ludas volt, nem is kicsit...
Az persze más kérdés, hogy az egyességgel majdhogynem borítékolható volt az is, hogy előbb-utóbb a Nokia felvásárlásra kerül.
csongi: Én is örültem volna egy ilyennek, legalább az ikonok emlékeztessenek a régi szép időkre. Bár lehet, hogy pont ezt nem akarták a Nokia háza táján és tiszta lappal akartak nyitni. Ami az árazást illeti, gondolom arra játszottak első nekifutásra, hogy majd a név előreviszi őket és nem kell akkorát gurítani. De eddig úgy fest, hogy tévedtek, mert a többi kínai cég "elkényeztette" a népet jó ár/érték arányú telefonokkal, hogy bizony már ezt is nézik és nem csak a nevet, ami rá van biggyesztve a készülékre. Remélhetőleg tanulnak az esetből és mutatnak valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest