Android 8.0-val tesztelték a Nokia 8-at

Egyre több információ szivárog ki a várható Nokia készülékekről, amelyek jobbára a belépő szintű, illetve a csúcsmodellt érintik. A Nokia 2 már szintén megjárta a Geekbenchet, látszólag 210/212-es Snapdragonnal és 1 GB rendszermemóriával, ami igen, hogy is mondjuk, érdekesnek ígérkezik. A Slashleaks most dobott be egy kémfotót, amin állítólag az 5 hüvelykes HD panellel szerelt Nokai 2 látható. A Baidura szintén képanyag került, ez viszont már a Nokia 8 kameraszoftveréről árulkodik, ami egybehangzó vélemények szerint nem kifejezetten mutatós, viszont lesz RGB, kétkamerás és monokróm felvételmód.


További képek a kameraszoftverről és a Nokia 2-ről a galériában!

A teszteredmények nem sok újdonságot mutatnak az eddigi értesülésekhez képest, leszámítva azt, hogy a Snapdragon 835-tel és 4 GB rendszermemóriával futtatott Nokia 8 már az Android következő főverzióját próbálgatja, így erősen esélyes, hogy a HMD csúcsmodellje már Android O alapokkal kerül bemutatásra. Már csak azért is, mert a Nokia hangsúlyozottan igyekszik, eddig mellesleg sikerrel. a létező legfrissebb, gyári szoftverrel kínálni a készülékeit.

Azóta történt

  • Fotókon a Nokia 8 rendszere

    Igaz, a képminőség a szokásos: alulexponált, fókuszhibás, de a lényeg azért annyira látszik, hogy érdemes legyen kibogarászni.

  • Nokia 6 - ötről a hatra

    A Nokia 6 sok mindenben megismétli 5,2 hüvelykes fivére tulajdonságait, ám szerencsére javít annak néhány bakiján, jókora többletköltség árán. A legtöbbet multimédiában nyújtja a vásárlónak.

  • Még Android P-t is kapnak a jelenlegi Nokiák

    A HMD persze kiemelte, hogy lépésről lépésre haladnak, előbb az Oreo jut el mindegyikre. Ugyanitt kinyílhatnak a bootloaderek.

  • MWC 2018: Íme, a Nokia 8 Sirocco!

    Két szélén lekerekített Plastic OLED kijelző, csúcsteljesítmény és egyedi forma: a Nokia a Sirocco nevet is visszahozta, ám az eredmény ezúttal a jövőbe mutat.

Előzmények

Hirdetés